
کشور و کُشتیگیرِ مخصوص دربار ناصرالدّین شاه قاجار بود و هیچ کس تاب و توانِ زورآزمایی با او را نداشت. اگر اکبر میتوانست با پهلوان یزدی دست و پنجه نرم کند و شانههای او را به خاک بمالد، به آخرین آرزوی خودش رسیده بود: یعنی پهلوانِ اوّل کشور میشد!
از آن طرف خبر به مُرشد مخصوص دربار ناصرالدّین شاه رسید که در خراسان پهلوان جوانی به نام اکبر، قَدّ عَلم کرده و پشت همۀ پهلوانان خراسان را به خاک رسانده و در آن منطقه هیچ رقیبی ندارد. مُرشد از ناصرالدّین شاه اجازه گرفت و اکبر خراسانی را به تهران دعوت کرد تا با پهلوان یزدی بزرگ کُشتی بگیرد.
ادامه دارد
لغتنامه قرآنی
قَتر
حرف «ق»
قَتر، به معنای: کم کردن، کوتاه
آمدن و تنگ کردن (تنگ گرفتن) است. این کلمه بیشتر دربارۀ
آدمهایی آمده است که از خرج
کردن یا هزینه کردن در جایی که لازم است، میتَرسند و بهای لازم را برای کاری یا چیزی نمیپردازند. مثلاً دربارۀ مردی گفته میشود که نسبت به همسر و فرزندانش خیلی سخت میگیرد و پول کافی برای مخارج خانه به زنش نمیدهد. یا از نوازشِ فرزندانش و محبّت کردن به آنها کوتاهی میکند. به چنین افرادی «بَخیل» و «تنگنظر» هم گفته میشود. قرآن مجید، هم با اسراف و زیادهروی در کارها، و هم با بُخل و تنگنظری مخالف است و پیروان خود را از هر دو صفت پرهیز میدهد. حتّی دربارۀ «انفاق» و بخشیدن مال به دیگران، سفارش می-کند: «حدّ و اندازه را نگاه دارید و نه از آن زیادهروی کنید که اِسراف باشد، نه اینکه تنگنظر و بخیل باشید.» قَتر، صفت زشتی است که انسان را از رحمت خداوند دور میکند.
حداکثر سرعت: 438 کیلومتر در ساعت
وزن: 18420 کیلوگرم (بدون بمب)
[[page 20]]
انتهای پیام /*