
بشقاب سبزیجات
برای استفاده از چاقو و گاز، از بزرگترها کمک بخواهید .
وسایل مورد نیاز :
بادنجان، یک عدد ( که به صورت قطعههای بزرگ خرد شده باشد ) / نمک به میزان لازم / فلفل دلمهای به رنگهای قرمز، زرد، سبز، از هر کدام یک عدد ( تخمهای آنها را در آورده و قطعه قطعه کنید ) / یک عدد کدوسبز که به صورت قطعههای بزرگ خرد شده باشد ) / یک عدد پیاز ( به صورت حلقه حلقه در آمده باشد ) / 115 گرم قارچ بسیار کوچک / 225 گرم یا همان سه عدد گوجهفرنگی متوسط ( چهار قاچ شوند) / 75 میلیلیتر روغن مایع / 4 تا 5 شاخه برگ آویشن / 2 شاخه برگ مرزنجوش / 3 تا 4 شاخه رزماری یا هر سبزی معطر دیگر ( بهعنوان چاشنی ) فلفل سیاه و ادویه به میزان لازم
روش کار :
1. قطعههای بادنجان را بعد از شستن داخل یک ظرف میچینید و آن را با نمک آغشته میکنید . سیدقیقه میگذارید بماند .
2. قطعههای بادنجان را با دست فشار میدهید تا آب آن کاملاً گرفته شود . نمک آن را میشویید . این روش باعث میشود که تلخی احتمالی بادنجان گرفته شود .
3. فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت گرم میکنید . همهی سبزیهایی را که خرد کردهاید ، از جمله بادنجان ، داخل یک ماهیتابه مخصوص فر میچینید و روی آنها را کمکم روغن مایع میریزید .
حداکثر سرعت : 410 کیلوگرم در ساعت
وزن : 2905 کیلو گرم ( بدون بمب )
4.
[[page 32]]
انتهای پیام /*