مجله نوجوان 17 صفحه 17

کد : 139783 | تاریخ : 19/06/1395

چای و شستشوی چشم اگر چشمهایتان آلوده شده است و یا در آنها احساس خستگی و درد میکنید این تجربه ما را به کار بگیرید. لطفاَ یک پنبه استریل را با چای نیمگرم مرطوب کنیدن و چشمهای خود را با آن مالش و شستشو دهید. بعد از شستن چشمانتان با چای نهتنها احساس خستگی و درد از بین میرود بلکه چشمانتان درخشش خاصی پیدا میکند. چای و دندان چای اگر خیلی داغ مصرف شود دشمن دندانهای شماست (بهخصوص بعد از خوردن چیزهای سرد و خنک) و اگر با شیرینی و قند زیاد مصرف شود باعث پوسیدگی دندانها میشود. اما چای بدون قند و شکر و به صورت نیمگرم باعث میکروبزدایی وتمیز شدن دندانها و دهان میشود. ننهجون چای باید لبسوز و لبدوز باشه! حتماَ همتون این جمله رو از قدیما شنیدید. منم خیلی این جمله رو شنیدم. همیشه فکر میکردم که لبسوز بودنش که معلومه یعنی چایی داغ داغ داغ باشه اما قسمت لبدوزش برام معما بود. گاهی فکر میکردم شاید منظور ا ینه که انقدر داغ باشه که لبارو به هم بچسبونه (بدوزه) اما حالا فکر میکنم چایی باید اینقده خوشرنگ و خوشطعم باشه که کسی نتونه پشت سر کیفیتش حرف دربیاره و حرف بزنه. آره همینطوره. چایی باید لبدوز باشه. اون قدیمقدیما، مادربزرگای ما که میخواستن برامون چای بریزن حتماَ یه کمی آب گرم توی استکان کمرباریک میچرخوندن و میریختن دور. بعدشم یه قاشق چایخوری دستهطلایی میذاشتن تو استکان و چای میریختن. من همیشه فکر میکردم این کار را از سر عادت و خیلی بیهودس. تا اینکه تو کلاس فیزیک دبیرستان یه چیزایی دستگیرم شد. تازه فهمیدم همه اینا برای پایین آوردن اختلاف دماست تا استکانا ترک نخورن. شمام از ا ین به بعد میتونید از این تجربه استفاده کنید. تا حال آدمایی رو دیدید که به چایی معتادند؟ چایی که بهشون نرسه سردرد میگیرن، بیحوصله میشن ... حتماَ شما هم از این مهمونهایی چاییخور تیر و حرفهای داشتید. میخوام یه نکته بهتون یاد بدم. اگه دوباره از این مهمونا داشتید موقع دم کردن چایی، چای خشک رو با آب جوش نشوید تا تیینهای اون از بین نره. اون وقت با یکی، دو استکان اول، مهمونتون روبهراه میشه. چای و بوی نامطبوع کفش شما هم پایتان در کفش بو میگیرد؟ اگر جواب مثبت است لطفاَ یک تکه پارچه یا پنبه را با چای مرطوب کنید و داخل کفش خود را با آن تمیز کنید. طبق تحقیقات جدید، چای دشمن باکتریها و میکروبهای عامل بدبویی پاهاست. چگونه چای خوشرنگ و خوشطعم دم کنیم برای دم کردن چای خوشرنگ هرگز از آب جوشیده و سرد شده استفاده نکنید. از جوشاندن آب جوشیده و سرد شده بپرهیزید. چای خشک را قبل از دم کردن با آب نیمگرم بشویید. قوری را قبل از دم کردن چای گرم کنید بعد از دم کردن چای روی قوری را با پارچهای تمیز بپوشانید. چالی داخل قوری را قبل از ریختن در فنجان با قاشق کوچکی به هم بزنید. چای خوشرنگ و طعم شما آماده است.

[[page 17]]

انتهای پیام /*