مجله کودک 454 صفحه 12

کد : 168002 | تاریخ : 29/10/1396

امیرمحمدلاجورد بیف لازاچیکن استراکروگانفپلو، با سس بوقلمون قسمتدوم میآیند و میروند، میآیند و میروند، هروقت میآیند یک دیس توی دستشان است که آرام روی میز قرارش میدهند و میروند تا یک دیس خوشمزه دیگر بیاورند. بعد از مدت کمی میزی که خالی بود حالا رنگ و وارنگ است، شیرینپلو، زرشکپلو، باقالیپلو، آلبالوپلو، مرصعپلو، تهچین گوشت، تهچین مرغ، کباب برگ، کباب کوبیده، جوجه کباب، جوجه چینی، میگو، ژیگو، بیفاستراگانف، لازانیا، ماهی، اردک، بوقلمون، بلدرچین، بره درسته، زبان، خورشت فسنجان، خورشت قیمه بادمجان، رولت، سالاد فصل، سالادالویه، سالاد قارچ، کرم کارامل، ژله، پلمبیر... وه که روی میزهای شام در بعضی از مراسم چه خبرهایی است! یادمان باشد اگر زد و در چنین موقعیتهای دلنوازی قرار گرفتیم خیلی درهم و برهم نخوریم و همینطور یادمان باشد دعا کنیم که خداوند همه گرسنگان را سیر کند. ادامه دیدار با محمدحسن مظفریزاده، سرآشپز را میخوانید. Õ نام کشتی: دس جنی Õ کشور سازنده: ایتالیا Õ نوع: ناو محافظ Õ تعداد خدمه: 350 نفر Õ طول و عرض: 47 در 12 متر Õ سلاح اصلی: 36 اسلحه کانن

[[page 12]]

انتهای پیام /*