همایش بررسی شعر و داستان ادبیات مقاومت در نگارستان امام خمینی (س) برگزار شد

همایش بررسی شعر و داستان ادبیات مقاومت با توجه به اندیشه امام خمینی (س) با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه استان اصفهان با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجوبان و طلاب در نگارستان امام خمینی (س) برگزار شد.

کد : 175998 | تاریخ : 27/05/1398

همایش بررسی شعر و داستان ادبیات مقاومت با توجه به اندیشه امام خمینی (س) در نگارستان امام خمینی (س) برگزار شد. به گزارش پرتال امام خمینی(س) همایش بررسی شعر و داستان ادبیات مقاومت با توجه به اندیشه امام خمینی (س) با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه استان اصفهان با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجوبان و طلاب در نگارستان امام خمینی (س) برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین عباس کمساری، رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) اصفهان با بیان اینکه مقاومت یک اندیشه، مکتب و تفکر است که حاصل مبارزات خستگی ناپذیر امام (س) است در عصر ما مبدا این مبارزه را امام می‌دانند.

مدیر موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) اصفهان افزود: امام با اتکا به این اندیشه شروع کرد و پس از انقلاب نیز با ایستادگی مقاومت را به دیگران آموخت. امروز اگر پاسداران می‌توانند، پهباد آمریکا را سرنگون کنند و از دشمن هراسی نداشته باشند به واسطه این اندیشه ای است که از امامشان آموخته اند.

کمساری افزود: ما افتخار می‌کنیم که این اندیشه را از امام آموخته ایم و آمریکا با روش های مختلف پیوسته در تلاش بوده و هست که این اندیشه را سرنگون کند و صاحب آن را از میان ببرد، اما امام ایستادگی کرد و با تمام شکنجه هایی که شد از ایستادگی دست نکشید.

حجت الاسلام و المسلمین کمساری با بیان اینکه رساترین و جامع ترین تعریف برای مقاومت را جانشین صالح امام، مقام معظم رهبری دارند، تصریح کرد: مقام معظم رهبری می‌فرمایند مقاومت به معنای انتخاب راه صحیح، آغاز راه بدون انحراف و بدون انصراف و توقف است. باید در همه عرصه ها، به ویژه در فرهنگ و هنر به گفتمان مقاومت بپردازیم.

حجت الاسلام و المسلمین محمد قطبی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان نیز طی سخنانی گفت: مقاومت در هر دوره و زمانی متفاوت است و بسته به تاریخ و شرایط مکانی منطق مختلفی را رقم می‌زند.

وی افزود: در فلسفه، فقه و... همه از مقاومت می‌گویند. برای مثال شاهنامه گونه ای از مقاومت را در عرصه ادبیات بیان می‌کند. عرصه‌های سیاسی و اجتماعی نیز عرصه‌های درگیر مقاومت است.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه در سال ۱۳۴۲ حضرت امام نخستین نشانه های مقاومت در مقابل رژیم ستم شاهی را به همگان نشان دادند، تصریح کرد: از آن زمان تا شکل گیری انقلاب دوره ای متفاوت به وجود آمد که منطق مقاومت ایستادگی در مقابل شاه ستمگر در ایران را نشان میدهد. منطق مقاومت در آن زمان محدود به ایران و کوتاهی دست استکبار و آمریکا از ایران بود.

 قطبی افزود: اگر امروز منظومه مقاومت را درک نکنیم شعری که می‌گوییم یا کتابی که می‌نویسیم و... برای آیندگان جنبه عقب ماندگی از زمان خودش را دارد.

وی با بیان اینکه خیمه مقاومت بر ۳ پایه ایمان، انگیزه و تبعیت از رهبر استوار است تصریح کرد: در همه ادوار مقاومت باید بر پایه این ۳ اصل باشد. مقاومت در عمق خود متکی به ایمان است. کسی که ایمان قوی ندارد مقاومتش ناپایدار خواهد بود.

درپایان این همایش دو کتاب با موضوع حضرت امام با عنوان  "در همسایگی مسیح" و "مهربان مثل بابا" با تالیف زهرا هاشمی ویژه گروه سنی  کودک و نوجوان رونمایی شد. برای مشاهده گزارش تصویری اینجا کلیک کنید.  

انتهای پیام /*