نامه
زمان: 10 تیر 1366/ 4 ذی القعده 1407
مکان: تهران، جماران
موضوع: رسیدگی سریع به پرونده های بلاتکلیف، خارج از تشریفات قانونی
مخاطب: موسوی اردبیلی، سید عبدالکریم (رئیس دیوانعالی کشور)
[محضر مبارک حضرت آیت الله العظمی رهبر کبیر انقلاب اسلامی، امام خمینی ـ اطال الله بقائه
بعد از عرض سلام، پرونده های زیادی در دادگاهها و دادسراهای انقلاب از اول انقلاب تا به امروز به عنوان بلاتکلیف یا توقیفی موجود است و نیز پرونده هایی هست که در سالهای 58 تا 61 یا 62 حکم داده شده است، ولی دقت کافی نشده و صاحبان اموال تقاضای تجدید نظر دارند.
و همچنین پرونده های پیچیده ای در محاکم و دادسراهای دادگستری مطرح است که از نظر رسیدگی به بن بست رسیده است، به جهت نبودن قاضی یا به علت دیگر.
و همچنین اموال بلاتکلیف و توقیفی که در بعضی از ارگانها و نهادها هست و تاکنون تعیین تکلیف نشده است.
رسیدگی به همۀ آنها از طریق معمول با مراعات تشریفات قانونی شاید چندین ده سال طول می کشد و حقوق و اموال اشخاص یا بیت المال تضییع می شود.
مستدعی است اجازه بفرمایید طبق موازین شرع بدون رعایت تشریفات معمول قانون بسرعت به این پرونده ها رسیدگی شود و پرونده ها مختومه گردد. اطال الله عمرکم الشریف.
7 / 4 / 66
عبدالکریم موسوی]
بسمه تعالی
برای حفظ بیت المال و حقوق و اموال مسلمانان و جلوگیری از تضییع و اتلاف به شما اجازه داده می شود موارد ذکر شده را با مباشرت خودتان یا با تعیین اشخاص قاطع و
[[page 296]]مورد اطمینان و اعتماد هر چه سریعتر با حفظ موازین شرعی و بدون تشریفات دست و پاگیر قانونی رسیدگی نمایید تا پرونده ها مختومه گردد، و دشواریهای مردم ان شاءالله تعالی حل گردد.
از خداوند متعال توفیق شما را در حل مشکلات مردم خواستارم.
به تاریخ دهم تیرماه 1366
روح الله الموسوی الخمینی
[[page 297]]