مجله کودک 18 صفحه 29

کد : 107919 | تاریخ : 04/11/1380

خودتان دست به کار شوید! مزرعه نان برنجی آشپز مجله به شما می­گوید که: دستتان را تمییز بشویید. با اجازۀ بزرگترتان، وسایل مورد نیاز را آماده کنید. بعد از این که کارتان تمام شد، همۀ مزرعه را خوشمزه، خوشمزه نوش­جان کنید! وسایل و مواد موردنیاز: مزرعۀ نان برنجی را که در تدارک درست کردن آن هستید، می­توانید به عنوان عصرانه مصرف کنید. سینی یا بشقاب بزرگ چند عدد نان برنجی متوسط (اگر نان برنجی بزرگ انتخاب کنید مزرعه­تان خراب می­شود!) مقداری ژله سبز رنگ 2 یا 3 عدد موز متوسط کارد و چنگال مقدار کمی کره روش کار: 1) ابتدا ژله را در آب گرم حل کنید. سپس به همان مقدار آب گرم که مصرف کرده­اید، آب سرد به ژله اضافه کنید. آنرا داخل یخچال بگذارید تا ژله ببندد. (2 یا 3 ساعت بعد ژله بسته می­شود). 2)تکه­های ژله را به کمک چنگال خرد و تکه تکه کنید و تکه­ها را کف سینی یا بشقاب بزرگ پهن، کنید. (با اینکار چمن مزرعه را درست کرده­اید). 3) موزها را پوست بکنید و هریک را به 4 قسمت تقسیم کنید. 4) به سر هر تکه موز مقداری کره بمالید، سپس یک نان برنجی روی آن قرار دهید، کمی آنرا فشار دهید تا بچسبد. 5) موز و نان برنجی را که به هم چسبانده­اید در ژله فرو کنید. مزرعه نان برنجی­تان آماده است.

[[page 29]]

انتهای پیام /*