
بعداز تراش ، شیار می زند . تا داخل قاب عینک بنشیند و محکم شود . البته چند نوع عینک دیگر هم داریم . عینک هایی هستند که قاب کاملی ندارند . به این نوع عینکها «گریف» می گویند . مثلاً قسمت بالای عینک بسته است ولی قسمت پایین آن باز است یا برعکس . حتی بعضی عینک ها هستند که اصلا دور عدسی آنها قابی وجود ندارد . دو عدسی با یک میله کوچک به هم وصل می شوند و دو دسته هم به لبه های عدسی پیچ می شوند . برای ساخت و تراش عدسی های این عینک ها بعد از تراش عدسی توسط دستگاه تراش با استفاده از دستگاهی به نام شیارزن دور عدسی یک شیار خیلی نازک می دهیم و بعد بوسیله یک نخ نازک پلاستیکی که داخل آن شیار می افتد عدسی ها را به عینک وصل می کنیم . جهت نصب دسته عینک هم به طور مستقیم روی عدسی از مته استفاده می کنیم و گوشه عدسی را سوراخ می کنیم و دسته را به عدسی پیچ می کنیم. البته این کار فقط بر روی عدسی های نوع پلاستیکی انجام پذیر است . به هر حال بعداز تراش خوردن عدسی فقط کافی است که آنرا روی عینک نصب کنیم .
*بهتر است چه نوع عینکی را انتخاب کنیم ؟
خوب است که مشتری ها علاوه بر انتخاب عینک بر طبق سلیقه خودشان به مسائل دیگری نیز از قبیل وزن عینک ،جنس آن ،دوام آن و.... توجه کنند و از عینک ساز راهنمایی بخواهند .
*چه تعداد از مشتری های شما کودک هستند ؟
هفته ای سه چهار مورد به من مراجعه می کنند .
*چه صحبتی برای بچه ها دارید ؟
مهمترینش این است که هنگام تماشای تلویزیون عقب بنشینند و زیاد به تلویزیون نزدیک نشوند . حتماً این را بچه ها خیلی شنیده اند . باید بدانند که مسئله بسیار مهمی است . آنها باید ارزش چشم های خود را بدانند .
*برای آن دسته از کودکانی که از عینک استفاده می کنند چه راهنمایی ای دارید ؟
حتماً عینک خود را دو دستی روی صورتشان بگذارند و بردارند . برای شستشوی عینکشان هم از آب و نهایتاً کف صابون استفاده کنند و از مواد شمیایی مانند الکل و استون و.... هرگز استفاده نکنند . در ضمن یادشان باشد که برای پاک کردن عینک با دستمال ، حتماً از دستمالی که عینک سازها می دهند استفاده کنند و هیچوقت از دستمال کاغذی استفاده نکنند زیرا عدسی را خراش می دهد .
ویترین یک عینک سازی
قاب های عینک عموماً در دو نوع فلزی و کائوچویی وجود دارد
یک آقا پسر به همراه مادرش در حال انتخاب عینک از پشت ویترین
امتحان کردن عینک بر روی چشم
در زمان حکومت موسولینی ،دیکتاتور ایتالیا ، تصمیم بر این گرفته شد که تولیدات فیات جنبه جهانی پیدا کنند . همچنین در این دوره (سالها قبل از آغاز جنگ دوم جهانی) توجه زیادی به ساختن کامیون فیات شد . بر روی بدنه این خودروهای سنگین تبلیغات حزب فاشیست ایتالیا که موسولینی رهبر آن بود حمل می شد .
[[page 12]]
انتهای پیام /*