
تا میتوانید « امگا 3» بخورید !
این روزها نام امگا -3 را از صدا و سیما زیاد شنیدهاید یا در روزنامهها آنرا خواندهاید و امگا -3 نام نوع چربی است که نه تنها برای بدن ما ضرر ندارد بلکه فایدههای زیادی هم دارد. بیشتر چربیها اگر به اندازه زیاد مصرف شوند به رگها و قلب آسیب میزنند ، اما چربی امگا - 3 این گونه نیست . این چربی به درمان بیماریهای قلب و رگها کمک هم میکند.
چربی امگا - 3 در رگها رسوب نمیکند و آنها را تنگ نمیکند. یکی از علتهای مهم سکته قلبی ، تنگ شدن رگها بر اثر رسوب چربیهاست . این ماده معجزهگر در پیشگیری و درمان بیماری آسم و آلرژی (حساسیت) نیز مؤثر است . علاوه بر این تحقیقات دانشمندان نشان می دهد که چربی امگا - 3 از رشد غدههای سرطانی نیز جلوگیری میکند . منبع اصلی چربی امگا -3 ، ماهی و حیوانات آبزی است . به همین دلیل ، ماهی را «داروی جهانی قلب» هم لقب دادهاند. زیر روغن ماهی ، سبب جلوگیری از سفت و سخت شدن رگها میشود . در قرآن کریم نیز به مصرف ماهی ، توصیه شده است . در سوره نحل آیه 14 آمده است :« اوست خدایی که دریا را به فرمان شما درآورد تا از گوشت تازه (ماهیان حلال) آن بخورید».
مصرف آبزیان به دلیل وجود چربی امگا - 3 و مواد معدنی سرشار آن اهمیت زیادی دارند. حتی دانشمندان عقیده دارند که با مصرف فراوان ماهی ، به سلامت ذهن کمک زیادی میشود و از فراموشی و گیجی جلوگیری میشود. گروهی از دانشمندان ، بر این باورند که خطر بیماری «آلزایمر» با مصرف مرتب و فراوان ماهی بسیار کم میشود. «آلزایمر» نوعی بیماری است که در تعدادی از افراد سالخورده سبب فراموشی و کم شدن حافظه میشود.
اهمیت دیگر چربی امگا -3 و ماهی در کودکان و نوزادان است . مصرف ماهی در دوران بارداری موجب رشد سریع مغز جنین میشود و هوش او را زیاد میکند. مصرف مرتب ماهی و میگو در سالهای اولیه زندگی نیز باعث رشد مناسب مغز میشود.
در این وسیله تزئینی نقرهای ، از حداکثر جلا و پولیش در نقره استفاده شده است .
[[page 17]]
انتهای پیام /*