
از زدن لاک بر ناخت ها جلوگیری شود زیرا لاک روی ناخن « بهشت میکروب ها » است .
تهیه کنندگان غذا نباید دماغ خود را بمالند و یا بگیرند .
انگشتان آنها باید در حد امکان از غذا دور باشد . انبرک و وسایل دیگر شبیه آن برای این کار مناسب است .
ظروف ارا از لبه و لیوان را از قد آن بردارند . قاشق ، چاقو ف چنگال و فنجان را با دسته آنها بلند کنند .
شستشو با آب گرم ، صابون و تمیز کردن ناخن ها برای تهیه کنندگان غذا در غذا خوری ها ضروری است .
مادران در آشپزخانه هم بدانند که ...
از تخته خرد کن دار یا دارای ترک ، استفاده نکنند .
به محض ورود هر نوع غذا و قبل از استفاده ، آنرا وارسی کنند تا مطمئن شوند که سالم است .
از غذاهای تاریخ گذشته یا قوطی های زنگ زده و باد کرده یا بسته بندی های خراب مواد غذایی استفاده نکنند .
مواد غذایی شسته شده و شسته نشده را جدای از هم نگه دارند .
یخچال را در تابستان تمیز تر از همیشه نگه دارند
از قاب دستمال برای خشک کردن استفاده نکنند . زیرا قاب دستمال ، میکروب و گرو و خاک را منتقل می کند .
ظرف ها را در قفسه های تمیز و به دور از گرد و غبار و حشرات قرار دهند .
لیوان ها و فنجان ها را سر و ته در سبد سیمی یا سینی قرار دهند .
نگذارند آشغال ها روی هم جمع شوند .
نام : بلوس فلدیانا
محل اصلی رویش : مکزیک
اندازه گل : 4 سانتی متر
رنگ گل : صورتی با خط مرکزی قرمز رنگ
نور موردنیاز : مستقیم
دما : 13 درجه سانتی گراد
[[page 17]]
انتهای پیام /*