
گیاهشناسان کاری به خوراکی یا غیر خوراکی بودن میوهها
ندارند. آنها میگویند هر گاه تخمدان گیاه رشد کند و به بخشی
حجیم و پر آب تبدیل شود، میوه درست شده است. تخمدان
قسمتی از گیاه است که شکلی شبیه پایین کوزه دارد. در تخمدان
گیاه، تخمک وجود دارد که پس از رشد به جنین گیاه تبدیل
میشود و بخشهای اطراف تخمدان اگر رشد کند تبدیل به
میوه میشود. ممکن است این میوه خوراکی باشد یا نباشد.
میوههایی مانند آلبالو، گیلاس و هلو از رشد تخمدان تولید
میشوند. اما میوههایی مانند سیب و گلابی از رشد تخمدان
به وجود نمیآیند. آنها از رشد بقیه قسمتهای گیاه درست
میشوند. گیاهشناسان به چنین میوههایی، «میوه کاذب»
میگویند زیرا از رشد تخمدان به وجود نمیآیند. معنی کاذب
یا دروغین این نیست که چنین میوههایی برایبدن مفید نیستند.
بلکه از نظر دانشمندان و در تقسیمبندی آنها، هر میوهای که از
رشد تخمدان به وجود نیامد، میوهی کاذب است. توت فرنگی
و توتسفید نیز میوهی حقیقی نیستند اما برایما مفید هستند.
توت سفید از رشد کاسبرگهای توت به وجود می آید.
باگزی جواب میدهد به آنجایی که از
همان نقطه آمده است. میدان مرکزی
شهر لندن.
[[page 17]]
انتهای پیام /*