مجله کودک 291 صفحه 19

کد : 119375 | تاریخ : 14/04/1386

کارخانه ای ، شبیه کف هستند ؟ به خاطر اینکه در تولید ما به صورت صنعتی از مقداری هوا نیز استفاده می شود ، هوا باید به داخل بافت ما وارد شود . البته اگر این کار درست انجام نشود ، بافت بستنی ضعیف وکف آلود می شود . * اشکالی که در بستنی سنتی وجود ندارد . درست است . بستنی سنتی اینگونه نیست اما این را قبول کنید که اصول بهداشتی در ساختن بستنی صنعتی و کارخانه ای بیشتر از بستنی سنتی رعایت می شود . علاوه بر این مصرف مواد اولیه در ساخت بستنی کارخانه ای مقدار ثابتی دارد ، اما در بستنی سنتی ، سلیقه ای است . * خیلی ممنونم ، تابستان خوبی داشته باشید . و حرکت شن های روان در صحرا عامل مهمی در ایجاد فرسایش خاک است . در آمریکا بیابانی وجود دارد که در آن بر اثر فرسایش ناشی از باد ، ستون های سنگی جالبی ایجاد شده است .

[[page 19]]

انتهای پیام /*