خانه داری
عمه لیلا
نکته هایی درباره نگهداری مواد غذایی
- سیب زمینی را در کیسه های ضخیم یا صندوق و در محلی تاریک نگاه دارید. این کار باعث می شود تا سیب زمینی های شما یخ نزنند و سبز نشوند.
- اگر می خواهید مدت بیشتری از کره استفاده کنید ، آن در ظرفی بجوشانید و تمام کف آن را بگیرید و سپس در ظرف شیشه ای و در جای خنک از آن نگهداری کنید.
- آرد را باید در جای خشک ، خنک و تاریک نگه داشت.
- برای نگهداری غوره باید آن را در شیشه بریزید و روی آن آب غوره و نمک بریزید.
- انگور را در زیر خاک اره نجاری برای تمام مدت سال می توان نگاه داشت.
- بهترین ظرف برای نگهداری روغن ، ظرفهای سفالی دردار است.
- برای نگه داشتن لوبیاسبز بهتر است آن را در شیشه بریزید و آب نمک سرد به آن اضافه کنید.
- اگر بخواهید چغندر و هویج و ترب را برای مدتی تازه نگه دارید می توانید ریشه آنها را در آب سرد قرار دهید.
- اگر می خواهید برنج را از شر حشرات موذی در امان نگه دارید آن را با نمک نیم کوب مخلوط کنید.
- بعضی میوه ها از قبیل سیب و پرتقال و لیمو را در کاغذ پیچیده ، در صندوقی که یک طبقه از ریگ نرم و یک طبقه از میوه دور از هم قرار می گیرد تا مدتی در جای خشک و خنک نگه می دارند.
- اگر هویج و چغندر را کنار هم نگهداری کنید ، هردوی آنها خراب می شوند.
- ماهی تمیز شده را می توان میان ذغال چوب کوبیده ریز، در ظرفی خالی از هوا تا چند هفته نگه داشت.
نوجوانان
دوست
مجلات دوست نوجوانانمجله نوجوان 87صفحه 26