مجله نوجوان 222 صفحه 18

آشپزی . . . توضیح : هنرِ درست کردن غذاها به طوری که آنچه در آخر تهیه می شود لذیذ و خوشمزه باشد ، هنری باشد ، هنری کهن و تاریخی ست . اجداد ما هم در روزگاری به این نتیجه رسیدند که خوردن گوشت و سبزیجات به همان شکلی که هستند هیچ لطفی ندارد ، و بهتر است که به شکل مطبوی تبدیل به غذا شوند . پس بر همه ما واجب است که حتی خیلی کم هم بلند باشیم آشپزی کنیم . اول برای امتحان با یک غذای ساده شروع کنید . . . . . قبل از هرکاری مواد اولیه و وسایل لازم را درکنارِ دستتان مهیا کنید . . . . نیمرو مواد لازم : تخم مرغ : به مقدر لازم نمک و فلفل : به مقدار لازم روغن : کمی کباب ماهیِ سوخاری با سُس بلوط : مواد لازم : ماهی : . . . بلوط کوه های هیمالیا . . . سبزی جنگلی . . . . . روغنِ جگرِ نهنگ : عصاره هویج : تستِ هوش : کدامیک از مواد و وسایل زیر برای تهیة نیمرو غیرضروری و اضافی می باشند ؟ (درصورتی که پاسخ شما همه چیز به جزؤ تخم مرغ ، نمک وفلفل و ماهی تابه بود ادامه مطلب را مطاله کنید ، در غیر اینصورت شما ابتدا نیاز به یک دروه فشرده شناسایی ابزار و وسایل آشپزخانه دارید ! !) حالا که مواد اولیه برای تهیه نیمرو را درست تشخیص دادید ، با استفاده از دستور کتاب آشپزی آن را درست کنید . . . . چون دفعه اولتان است که اقدام به این کار می کنید ، از نتیجه کار دِلسرد نشوید ! دوست نوجوانان سال پنجم / شماره 10 پیاپی 222 / 30 خرداد 1388

مجلات دوست نوجوانانمجله نوجوان 222صفحه 18