خودتان دست به کار شوید!
مزرعه نان برنجی
آشپز مجله به شما میگوید که:
دستتان را تمییز بشویید.
با اجازۀ بزرگترتان، وسایل مورد نیاز را آماده کنید.
بعد از این که کارتان تمام شد، همۀ مزرعه را خوشمزه، خوشمزه نوشجان کنید!
وسایل و مواد موردنیاز:
مزرعۀ نان برنجی را که در تدارک درست
کردن آن هستید، میتوانید به عنوان عصرانه
مصرف کنید.
سینی یا بشقاب بزرگ
چند عدد نان برنجی متوسط (اگر نان
برنجی بزرگ انتخاب کنید مزرعهتان خراب
میشود!)
مقداری ژله سبز رنگ
2 یا 3 عدد موز متوسط
کارد و چنگال
مقدار کمی کره
روش کار:
1) ابتدا ژله را در آب گرم حل کنید. سپس
به همان مقدار آب گرم که مصرف کردهاید، آب
سرد به ژله اضافه کنید. آنرا داخل یخچال بگذارید تا ژله ببندد. (2 یا 3 ساعت بعد ژله بسته میشود).
2)تکههای ژله را به کمک چنگال خرد و تکه تکه کنید و تکهها را کف سینی یا بشقاب بزرگ پهن،
کنید. (با اینکار چمن مزرعه را درست کردهاید).
3) موزها را پوست بکنید و هریک را به 4 قسمت تقسیم کنید.
4) به سر هر تکه موز مقداری کره بمالید، سپس یک نان برنجی روی آن قرار دهید، کمی آنرا فشار
دهید تا بچسبد.
5) موز و نان برنجی را که به هم چسباندهاید در ژله فرو کنید. مزرعه نان برنجیتان آماده است.
مجلات دوست کودکانمجله کودک 18صفحه 29