
بود و بین این دو ظرف یخ می ریختیم و به آن نمک اضافه می کردیم تا شدت سرما بالا برود . بعد از ریختن مواد بستنی در داخل بشکه، شروع به چرخاندن آن به چپ و راست می کردیم تا بستنی به اصطلاح ببندد. کار پر زحمتی بود . ساعتها طول می کشید . برای اینکه بستنی حالت یخی به خود نگیرد باید دائم مواد را به هم می زدیم . یادم می آید کوچک که بودم ، قدّم نمی رسید تا این کار را انجام دهم و چهار پایه زیر پای خودم می گذاشتم تا دستم به لبه بشکه برسد . بستنی هم که آماده می شد چون یخچال نبود داخل همان بشکه نگهداریش می کردیم و از همانجا هم کم کم بر می داشتیم و می فروختیم . حالا این کار ها را این دستگاه بستنی ساز انجام می دهد .
شما فقط بستنی سنتی تهیه می کنید ؟
چهار نوع دیگر هم درست می کنم ، شکلاتی ، موزی و آلبالویی . میوه را آسیاب می کنم و داخل شیر می ریزم این با بستنی میوه ای که با آن آشنا هستید فرق می کند . از میوه تازه استفاده می شود . اما بیشتر بستنی هایی که به اسم میوه ای به فروش می روند از اسانس میوه ها استفاده می کنند . البته این بستنی ها را به ندرت و بعد از گرفتن سفارش درست می کنم . معمولا برای برگزاری جشن ها و بعضی از مراسم عروسی از این نوع بستنی ها سفارش می دهند .
این ها که شمردید سه نوع بودند نه چهار نوع .
یک نوع بستنی هم درست می کنم که ساختنش کار هر کسی نیست: بستنی تخم مرغی .
فالوده را چطور درست می کنید ؟
اول نشاسته را داخل آب سرد حل می کنیم . داخل یک پاتیل هم آب گرم می کنیم . کمی مانده تا آب جوش بیاد ، محلول آب و نشاسته را به آن اضافه می کنیم و به هم می زنیم و می گذاریم تا بپزد . سپس آنرا داخل دستگاه رشته ریزی می ریزیم تا آنرا رشته رشته کند . رشته هایی که از دستگاه بیرون می آیند داخل آب سرد ریخته می شوند تا به هم نچسبند . رشته ها را در محلول آب و شکر و گلاب می ریزیم و در نهایت هم بعد از خنک شدن به آن آبلیمو و شربت آلبالو اضافه می کنیم .
چه تعداد از مشتری های شما کودکان هستند ؟
خیلی . تعداد بسیار زیادی از مشتری های من کودکان هستند .
چند فرزند دارید ؟
2 پسر و 2 دختر
چشم در گربه مو بلند یا ایرانی ، بزرگ ، گرد و درخشان است .
مجلات دوست کودکانمجله کودک 160صفحه 12