
حکایت بندهای صالح
با همه تلاشهایی که بر علیه انقلاب در سطح جهانی انجام شد، بالاخره انقلاب اسلامی که به رهبری امام آغاز شده بود در 22 بهمن 1357 در مرحله اول مبارزه، به پیروزی رسید. پیروزی انقلاب، بیشتر به یک معجزه شباهت داشت. به جز امام و انبوه مردمی که به گفتههای امام اعتقاد قلبی داشتند، تا آخرین روزهای عمر رژیم کسی باور نمیکرد که انقلاب ایران پیروز شود. غربیها به سرکردگی آمریکا، انقلاب اسلامی ایران را مانند زلزلهای ویرانگر میدانستند. این گفته آنها درست بود. زیرا غربیها، کشوری با شرایط جغرافیایی، اقتصادی و نظامی مطلوب مانند ایران که مرزی طولانی با شوروی (روسیه فعلی)، رقیب دیرینه آمریکاییها داشت را از دست داده بودند. انقلاب اسلامی برای آمریکاییها یک زلزله بود. زیرا امواج آن کمی بعد باعث شد موجی از حرکتهای اسلامی در مصر، تونس، الجزایر، سودان، عربستان و ترکیه ایجاد شود. غربیها به رهبری آمریکا از انقلاب بزرگی که در ایران روی داده بود، ناخرسند بودند. در جبهه شرق به رهبری شوروی نیز وضع بهتر از این نبود.
روسها از انقلاب بزرگی که باعث شده بود تا دین و مذهب در زندگی مردم ایران حاکم شود، خشنود نبودند. بنابراین، در بعضی از کارهای نیروهای ضد انقلاب، با ضد انقلابیون طرفدار آمریکا، همسو و همجهت شده بودند. نیروهای طرفدار شوروی سابق (روسیه فعلی)، کمونیست نام داشتند.
امام در اوج فتنهها و فشارهای خارجی، انقلاب را هدایت میکرد. امام درصدد بود تا با بسیج همه ملت ایران برای سازندگی کشور، الگویی مناسب از جامعه سالم و پیشرفته دینی به جهانیان معرفی کند. «جهادسازندگی» با همین قصد و نیت آغاز شد. هزاران نیروی متخصص و انقلابی به سوی روستاها و مناطق محروم سرازیر میشدند تا رفاه، بهداشت، آب، برق و ... را به آن مناطق ببرند. اما توطئهها و فتنههای مختلف در انجام این نوع کارهای سازنده اختلال ایجاد میکرد. سفارت آمریکا در تهران مرکز این توطئهها بود...
(ادامه دارد)
...ادامه معرفی اسبهای اروپای شرقی و مرکز آسیا
اسب «ولادیمیر»
اسب ولادیمیر، اسبی است که برای کار سنگین در
مزرعه آمادگی دارد. این حیوان پس از انقلاب روسیه در
سال 1917، بیشتر شناخته شد. ولادیمیر از آمیزش
مجلات دوست کودکانمجله کودک 196صفحه 4