مجله کودک 289 صفحه 15

در این هفته قسمت دومدیدار خوشمزه با آقای رشید حسن زاده ، شیرینی پز را پی می گیریم . لطفاً آب دهانتان را جمع و جور کنید! * چه مدت طول می کشد تا شما بتوانید یک کیک چند طبقه درست کنید؟ گذشته از اینکه مدت زمان تولید یک کیک یا یک شیرینی کاملا بستگی به نوع کیک دارد باید بگویم که نه من و نه هیچ کس دیگری از این افراد هیچوقت از ابتدا تا انتها اقدام به درست کردن یک کیک نمی کنند چرا که اصلا به صرفه نیست . تقسیم کار شده است و هر کس وظیفه خود را انجام می دهد در اینجا تعدادی استادکار هستند که هر کدام از آن ها دارای چند وردست و چند پادو هستند . کارها پله به پله است . کارهای خیلی حساس را خود اوستا انجام می دهند و کارهای دیگر را به وردست های خود می سپارند . مثلا کار چیدن پسته بر روی شیرینی ها ، کاری نیست که اوستاکارها انجام دهند و دقت شان را برای کارهای مهمتری می گذارند . هر کدام از کیک ها و شیرینی هایی را که می بینید از زیر دست چند نفر عبور کرده است و هر کدام بخشی از کار را انجام داده اند . این تقسیم کار باعث سرعت عمل و در نتیجه تولید بیشتر می شود . * در کار شما رعایت بهداشت باید خیلی مهم باشد . خیلی خیلی مهم است . تعدادی از همکاران ما کارشان فقط نظافت دائمی اینجاست . ظروف و دستگاهها باید دائما تمیز شوند . استفاده از لباس تمیز و دستکش ضروری است حدود هر سه ماه یکبار باید تمامی این محیط سمپاشی و ضد عفونی شود که کار راحتی نیست . باید تمام مواد را به جایی دیگر منتقل کنیم و بعد سمپاشی و ضد عفونی شود که کار راحتی نیست . باید تمام مواد را به جایی دیگر منتقل کنیم و بعد سمپاشی انجام گیرد . قبل از شروع مجدد به کار هم باید دوباره دستگاهها شسته شوند . * در دوران کودکی تان وقتی با پدرتان به یک مغازه شیرینی فروشی می رفتید کدام نوع را انتخاب می کردید؟ شیرینی های زندگی امیر محمد لاجورد قسمت دوم " لوویک وان بتهوون" آهنگساز بزرگ آلمانی است که خالق آثار برجسته ی زیادی در موسیقی کلاسیک است .

مجلات دوست کودکانمجله کودک 289صفحه 15