
کارخانه ای ، شبیه کف هستند ؟
به خاطر اینکه در تولید ما به صورت صنعتی از مقداری هوا نیز استفاده می شود ، هوا باید به داخل بافت ما وارد شود . البته اگر این کار درست انجام نشود ، بافت بستنی ضعیف وکف آلود می شود .
* اشکالی که در بستنی سنتی وجود ندارد .
درست است . بستنی سنتی اینگونه نیست اما این را قبول کنید که اصول بهداشتی در ساختن بستنی صنعتی و کارخانه ای بیشتر از بستنی سنتی رعایت می شود .
علاوه بر این مصرف مواد اولیه در ساخت بستنی کارخانه ای مقدار ثابتی دارد ، اما در بستنی سنتی ، سلیقه ای است .
* خیلی ممنونم ، تابستان خوبی داشته باشید .
و حرکت شن های روان در صحرا عامل مهمی در ایجاد فرسایش خاک است . در آمریکا بیابانی وجود دارد که در آن بر اثر فرسایش ناشی از باد ، ستون های سنگی جالبی ایجاد شده است .
مجلات دوست کودکانمجله کودک 291صفحه 19