
زره آهنین جنگ بر تن نمی کرد و کلاهخود بر سر نمی گذاشت .
هوا روشن شده بود . آرش از میان ردیف چادرهایی که هنوز در سکوت خفته بودند گذشت . درود نگهبانانی را که گرداگرد لشگرگاه می گشتند پاسخ گفت و از دامنۀ کوه سرازیر شد .
همراه آب جوی از کنار سنگها و خارها گذشت تا به دشت رسید . دشتی که تا چشم کار می کرد در آن چادرهای سیاه و بزرگ دشمنان برپا بود دشمنان دشت را در دست داشتند و ایرانیان کوهستان را پناهگاه استوار خود ساخته بودند . جای جای کوه و دشت از خون دوستان و دشمنان رنگین بود . همه جا شمشیرهای شکسته ، تیرهای بر خاک نشسته و نیزه های خمیده ریخته بود و زمین از تاخت و تاز اسبها چهره ای پر آژنگ داشت .
پای آرش که به همواری دشت رسید ایستاد . دمی به چادرهای سیاه نگریست و آنگاه پیش رفت .
نگهبانان دشمن که در انتظار آمدن او بودند بی اشاره یا سخنی به او می گریستند . آرش به آنها نگاه نمی کرد اما برق نیشخن را نادیده در چشمانشان می دید . اینان خود را پیروز می دیدند و آرش را مردی که می خواست بار سنگین یک شکست را بر دوش
پرتو ایکس علاوه بر استفاده در پزشکی ، برای کارهای حفاظتی و امنیتی نیز کاربرد دارد . از این پرتو در فرودگاه ها برای پیدا کردن اسلحه یا ابزار خطرناک درون چمدان مسافران استفاده می شود .
مجلات دوست کودکانمجله کودک 324صفحه 34