مجله کودک 506 صفحه 21

کار شدند و بیسکویتی به نام «بوچلیوم» از آرد گندم درست کردند. این بیسکویت، خشک و سفت بودند. اما رفته رفته روشهای پخت وپز بیسکویت پیشرفت کرد و امروزه حجم زیادی از انواع بیسکویت در قفسه فروشگاهها میبینیم. بیسکویتهای کرمدار، رژیمی، سبوسدار، شکلاتی، و ویفر از انواع معروف بیسکویت هستند. در این میان بیسکویتهای کرمدار و سبوسدار به دلیل انرژی زیادی که دارند میتوانند در کیف مدرسه شما جای داشته باشند تا در نیمروز از آنها استفاده کنید و انرژی لازم برای درس و مدرسه به دست آورید. اما اگر اضافه وزن دارید سراغ این بیسکویتها نروید. بیسکویتهای شکلاتی را تقریباً همه میپسندند. حتی بچههای بدغذا که هزار جور ادا در غذا خوردن دارند، نمیتوانند دربرابر عطر و طعم شکلات در بیسکویت شکلاتی مقاومت کنند. مادران این بچهها، میتوانند از بیسکویت شکلاتی به عنوان جایزه برای غذا خوردن بچههای بد غذا استفاده کنند. ویفر نوع دیگری از بیسکویت است که سبک وزن است و در آن حباب هوا وجود دارد. بنابراین خیلی خاصیت غذایی ندارد. همچنین در ساخت بیسکویت ویفر از روغن جامد استفاده میشود که خوب نیست. چوب شور هم نوع دیگری بیسکویت است که اگر چوب شوری را بخورید که روی آن به جای بلور نمک، دانههای کنجد وجود داشته باشد، بهتر است و خاصیت غذایی بیشتری دارد. جمعی صلوات میفرستد پیش از هر کاری خوب دقت میکنند تا سفارشهای بیبی مو به مو انجام شود. اول نخود و لوبیاهای خیس خورده را در

مجلات دوست کودکانمجله کودک 506صفحه 21