حجت الاسلام محمدعلی رحمانی مسئول بسیج مستضعفین در مصاحبه ای که با خبرنگار پرتال امام خمینی داشته اند در خصوص نقش بسیج در جبهه نکاتی را بیان نموده اند:

 در سال ۶۲ عملیات خیبر شروع شد که در این بین بسیج تلاش زیادی کرد آنهایی که طرح لبیک یا خمینی را شنیده اند این کار بسیج بود. یعنی سازماندهی قوی شد تا جبهه از نیرو خالی نباشد. یکی از چیزهایی که خیلی مطرح می شود این است که آخوندها به جنگ وارد نبودند و بلد نبودند و حضور نداشتند. وقتی که امام اعلام کرد که باید همه اقشار پشتیبان نیروهای مسلح باشند و جبهه ها نباید خالی باشد ببینید هم از نظر عده و هم از نظر عده در نماز جمعه ها و در مراکز فرهنگی و تبلیغی و در همه زمینه ها چه کسی مشوق مردم برای حضور در جبهه بود؟ روحانیت در راس بود و خود روحانیت هم در راس حضور بود. کدامیک از امام جمعه های بزرگ کشور را پیدا می کنید که در جبهه نباشد؟ شهید مدنی، شهید صدوقی، آیت الله مشکینی، آیت الله العظمی صانعی، همگی در جبهه حضور داشتند. علمای بزرگ همچون شهید دستغیب نیز در جبهه حضور داشتند. هر استانی که اعزام داشت در راسش امام جمعه و ائمه جمعه بود. در هر شهرستانی ما دفتر اعزام داشتیم. بسیج در کل کشور از مرکز تا مرز پایگاه داشت بسیج استان و بسیج شهرستان ها و بسیج روستا و بسیج عشایر چه کوچ رو و چه ساکن بسیج داشتند ما با همه عشایر بسیج داشتیم یعنی پایگاه مقاومت و ستاد ناحیه داشتیم.

بسیج در سراسر کشور اردوگاه های قدس تاسیس کرد اینها همه زیر نظر بسیج بود. این اردوگاه های قدس در کنار هر شهرستانی بوجود آمد و برای سهولت حضور جوان ها از زن و مرد برای آموزش فعال شد. در تمام استان ها و شهرستان ها بودیم برخی شهرستان ها نیاز به پادگان نداشت و آنجاهایی که واگذار کردند اردوگاه های قدس بود که مردم از زمین های خود واگذار کردند و دو قسمت شد. نصف اردوگاه های قدس برای آموزش خواهران و نصفش برای آموزش برادران بود. اردوگاه های قدس علاوه بر ۴۰ پادگان رسمی در کشور بود. از اینجا تا سیستان و بلوچستان و در تمام استان ها همین بود. در آذربایجان شرقی و در آذربایجان غربی هم همینطور بود.

. انتهای پیام /*