روایت امام خمینی: من نه از دولت عراق و نه از دولت کویت گلایه ای ندارم چون آنها ملتزم بودند به قراردادهایشان عمل کنند

«حرکت کردیم طرف کویت و به سرحد کویت که رسیدیم، بعد از یک چند دقیقه ای، که مثل اینکه حالا روابط بود با ایران، چه بود نمی دانم ـ گمانم این است که رابطه با ایران بود ـ آمد آن مأمور و گفت که نه، شما نمی توانید بروید کویت. من گفتم به او بگوئید که خوب، ما می رویم از اینجا به فرودگاه، از آنجا می رویم. گفت خیر، شما از همین جا که آمدید از همین جا باید برگردید. از همانجا برگشتیم ما به عراق.» (صحیفه امام، ج۱۰، ص ۱۹۶)

عناوین مطالب ویژه نامه ها

استقلال نظامی زمینه ساز استقلال سیاسی و اقتصادی است

استقلال نظامی زمینه ساز استقلال سیاسی و اقتصادی است

حضرت امام خمینی (س) برای استقلال سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی کشور ارزش فراوانی قائل بودند. شما باید در راه تحقق استقلال نظامی کشور تلاش کنید به سطوح عالی دانش و تکنولوژی برسید و هرگز از روح تدین و فرهنگ قرآنی غافل نشوید

من صلاح همه را در آن می‏ بینم که به «جمهوری اسلامی» رأی دهند

من صلاح همه را در آن می‏ بینم که به «جمهوری اسلامی» رأی دهند

در روز نهم فرودین ماه ۱۳۵۸ و در آستانه برگزاری رفراندوم جمهوری اسلامی، رهبر کبیر انقلاب اسلامی در پیامی به ملت ایران توطئه‏ های منحرفین در آستانه برگزاری رفراندم را هشدار دادند.

مروری کوتاه بر زندگینامه زنده یاد دکتر صادق طباطبایی

مروری کوتاه بر زندگینامه زنده یاد دکتر صادق طباطبایی

دکتر طباطبایی علاوه بر تلاش های علمی و دانشگاهی و تألیف و ترجمه آثار برجسته، در متن مبارزات و فعالیتهای سیاسی دانشجویان مسلمان ایرانی در اروپا بود. او در مسائل لبنان با دایی بزرگوارش امام موسی صدر و مبارزین ارتباط داشت. با اوج گرفتن انقلاب اسلامی مردم ایران و خویشاوندی وی با خاندان امام خمینی (س) و اعتماد و اطمینانی که معظم له به وی داشت، نقش او در ارتباط با انقلاب اسلامی پر رنگ تر و مؤثرتر شد. در دوازدهم بهمن ۱۳۵۷ه.ش. همراه امام خمینی(س) به ایران آمد. معاونت سیاسی و اجتماعی وزارت کشور، معاونت سیاسی نخست وزیر، سخنگویی دولت، وزیر مشاور و سمت سرپرستی نخست وزیری دولت موقت از مسئولیتهایی است که وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی عهده دار شده است. او مجموعه خاطرات سیاسی اجتماعی خود را در پنج جلد تدوین کرده است و تا کنون سه جلد آن تا منتشر شده است.

نگاهی به نقش تربیتی حضرت زهرا (س)

نگاهی به نقش تربیتی حضرت زهرا (س)

آنچه از آثار امام خمینی (س) درباره حضرت زهرا (س) به دست می آید گویای این حقیقت است که علاوه بر شخصیت عظیم الهی و موقعیت ممتاز معنوی، آن بزرگوار چه در جایگاه بندگی به درگاه ربوبی، چه در جایگاه فرزند رسول گرامی اسلام، چه در جایگاه یک شهروند با احساس مسئولیت در قبال جامعه و همنوعان و چه در جایگاه همسر علی بزرگ و چه در موقعیت یک مادر و تربیت فرزندان از اعلاترین نمونه های موفقیت و شایسته ترین اسوه حسنه است.

وحدت از نگاه امام خمینی(س)

وحدت از نگاه امام خمینی(س)

پیام گرانسنگ هفته وحدت این است که باید میراث نبوت را پاس داریم تا به قهقرای جهل و ظلمت سقوط نکنیم.

نقش نهضت عاشورا در شکل گیری و تداوم انقلاب اسلامی ایران

نقش نهضت عاشورا در شکل گیری و تداوم انقلاب اسلامی ایران

استمرار انقلاب همچون دوران شکل گیری نیازمند روحیه شهادت طلبی، فداکاری و ایثار جمعی است. در حالی که در شهادت طلبی مبنا راحتی دیگران است. در رفاه طلبی اساس، راحتی و رضایت خود است. برای تداوم انقلاب باید دید در بردار شهادت طلبی و رفاه طلبی، میزان پراکندگی مردم ما در کدام بعد است.

نهج البلاغه؛ شگفتی ‏هایِ سخن ‏وری و زبان ‏آوری

نهج البلاغه؛ شگفتی ‏هایِ سخن ‏وری و زبان ‏آوری

نهج البلاغه، چون خورشیدی تابان، پیوسته در سینه روزگار خواهد درخشید و راه هدایت را به جویندگان راستین حق خواهد نمود، و جان و دل تشنگان حقیقت را سیراب خواهد کرد. و هرگز غبار مه و تیرگی ابر، هر چه انبوه و دامن گسترده تر گردد، خورشید تابنده را از چشم های جوینده پنهان نتواند ساخت.

صفحه 5 از 28 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | بعدی >