نویسنده کتاب عصر امام خمینی(ره) گفت: حرکت و نهضت امام خمینی (ره) عصر و فضای جدیدی از زندگی را در جهان کنونی گشوده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رانی و خبری جماران به نقل از مهر، حجت‌الاسلام میر احمدرضا حاجتی، نویسنده کتاب عصر امام خمینی (ره) و مدیر حوزه های علمیه استان خوزستان با اشاره به این که ناگفته های حضرت امام خمینی بسیار وسیع است، گفت: کتاب "عصر امام خمینی (ره)" در سال 1381 به چاپ رسیده و بر تاریخ جدیدی اشاره دارد که امام خمینی (ره) در جهان پدید آورده و بر اساس آن تحولات عظیمی نیز به وجود آورد.

وی افزود: از آن جایی که در اولین سالگرد امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری خطاب به مردم، خبر از آغاز عصر امام داده و عصر جدید را عصر شکوفایی خوانده اند، با تفحص در فرمایشات ایشان، عنوان «عصر امام خمینی (ره)»، برای این کتاب انتخاب شد.

نویسنده کتاب "عصر امام خمینی (ره)"، با تأکید بر این که مقام معظم رهبری از سال 69 در مناسبت های مختلف در خصوص عصر امام خمینی (ره) فرمایشات فراوانی داشته اند، ابراز کرد: با وجود گذشت این همه سال از آن دوران و با وجود تحولات فراوانی که در همه ابعاد زندگی بشر پس از امام خمینی (ره) ایجاد شد، هنوز به درک صحیحی از این عصر و تحولات آن نرسیده ایم.

حجت الاسلام  حاجتی تصریح کرد: با ظهور امام خمینی (ره) در ایران، دانشگاه های دنیا که تا آن زمان بستر تربیت افراد لائیک بودند، شاهد ظهور اندیشمندانی شدند که کتاب های مرجع آن ها اشارات زیادی به معاد باوری داشت؛ همچون پروفسور «کید آلمور» که با وجود این که مسلمان نبود، عنوان کتاب خود را این گونه انتخاب کرد: «آخرین یافته های جنین شناسی و تطبیق آن با آیات قرآن کریم.

مدیر حوزه های علمیه استان خوزستان افزود: بی تردید مقصود از عصر امام خمینی (ره)، دوره ای از تاریخ بشریت است که به دوران حکومت جهانی اسلام ختم خواهد شد و مبداء این عصر نیز مردی عظیم است که به خوبی شناخته نشده است.

این کارشناس مذهبی، با اشاره به این که قرآن کریم بر قوی ساختن روح و جسم تأکید داشته و امام خمینی (ره)  نیز دارای روحی قوی بود که جسمش آن را نمی کشید افزود: امروز پس از گذشت 22 سال از رحلت امام خمینی (ره) با صراحت و تأکید می توان گفت که ما در امام پژوهی و امام شناسی فقر شدید داشته و باید ابعاد ناشناخته وجودی ایشان را به خوبی تحلیل و بررسی کنیم.

وی ادامه داد: پرچمی که امام خمینی (ره) برافراشت، در حال جهانی شدن بوده و تحولات ایجاد شده در ذیل این پرچم نیاز به تحلیل و پژوهش فروان دارد.

نویسنده کتاب «عصر امام خمینی (ره)»، یادآور شد: زمانی که حتی در پادگان های هوابرد امریکایی، مسجد ساخته می شود، این حقیقت بیشتر مشخص می شود که معرفت شناسی که امام خمینی (ره) به دنیا نشان داد، امروز خریداران فراوانی پیدا کرده و انشالله اسلام در حال جهانی شدن است.

همچنین  محسن افشارچی، رئیس دانشگاه زنجان، با اشاره به این که امام خمینی (ره) معنای حدیث شریف «مَن کَانَ لِلّهِ کَانَ اللَهُ لَهُ» بود، اظهار کرد: امام خمینی (ره) در عین حال که قلم بسیار شیوایی داشتند، دارای سخنان بسیار ساده ای بودند که راهی فراتر از هر سخنرانی پیچیده ای را می پیمود.

وی تصریح کرد: طبق آیه « الذین قالوا ربنا الله ثم الستقاموا تتنزل علیهم الملائکه»، امام خمینی (ره) خود را برای خداوند خالص کرده بود و به همین خاطر نیز بُرد کارهای ایشان فراتر از مرزهای ایران بود.

رئیس دانشگاه زنجان تأکید کرد: امروز نفس امام خمینی (ره) در جریانات بیداری اسلامی جاری و ساری بوده و هر چه به ظهور حضرت مهدی (عج) نزدیک می شویم، گیرایی و برندگی کلام امام بیشتر لمس می شود.

. انتهای پیام /*