رئیس شورای زنان حزب اسلام جمهوری آذربایجان: امام خمینی(س) همانند خورشید صبحگاهان درخشید تا حیاتی دوباره به جهانیان ببخشد

نورسته ابراهیم آوا، رییس شورای زنان حزب اسلام جمهوری آذربایجان در باکو گفت: امام خمینی(س) برای احیای اسلام ناب محمدی (ص) و زنده نگه داشتن آرمان های اسلامی همانند خورشید صبحگاهان طلوع کرد تا زندگی دوباره را برای جهانیان ارمغان آورد.

به گفته وی، پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری داهیانه امام خمینی(س) فرق میان اسلام حقیقی و اسلام غربی را برای جهانیان آشکار کرد و انقلاب اسلامی ایران، زندگی با عزت و شرافت را نه تنها به مردم ایران بلکه به تمامی انسانهای آزاد اندیش و متفکر چه مسلمان و چه غیر مسلمان آموخت.

این مدرس علوم قرآنی افزود: امام خمینی از مشرق تا مغرب انسانها را از خواب غفلت بیدار کرد و به آنان یاد داد که طاغوتیان کشورهای خود را بشناسند و چطور با آنها مبارزه کنند . به آنها یاد داد که زندگی با عزت بهتر از خوردن لقمه ای با ذلت از دست طاغوتیان است. امام خمینی(س) چراغی است که هیچ وقت خاموش نخواهد شد.به برکت انقلاب اسلامی ایران بود که در خیلی از کشورهای غربی اسلام زنده شد، مساجد ساخته شد و تعداد مسلمانان روز به روز افزایش یافت.

این دانش آموخته حوزه علمیه قم، با اشاره به نامه سیاسی و تاریخی امام خمینی(س) به میخائیل گورباچف رهبر شوروی سابق گفت: نامه امام خمینی(س) ، انقلابی را در درون گورباچف به وجود آورد و باعث شد امپراطوری روس با آن همه عظمت که هیچکس احتمال فروپاشی آن را نمی داد، از هم بپاشد. از برکت انقلاب اسلامی ایران بود که اقوام ملتهای مختلف برای برقراری آزادی و حفظ ارزشهای ملی و معنوی خود به پای خواستند و استقلال خود را به دست آوردند.

خانم ابراهیم آوا با اشاره به هجرت حضرت امام به نجف اشرف و فرانسه، این دوران تاریخی را نقطه عطفی در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی دانست و افزود: امام خمینی(س) پس از پیروزی انقلاب، به رغم اینکه رهبر یک کشور ثروتمند بود و می توانست زندگی مرفهی را داشته باشد ولی در زندگی شخصی خود همنشین فقرا شد. او چراغ امت اسلامی شد و آنها را نجات داد.

این بانوی مومنه با اعلام اینکه شخصیت هایی چون امام خمینی(س) هم به دنیا آمدنشان و هم از دنیا رفتنشان در تاریخ ثبت می شود و انسانهای آزاد اندیش و متفکر جهان همه ساله یاد و خاطره آن امام را نگه می دارند گفت: وظیفه داریم که آرمانهای امام خمینی(س) را به نسل های جوان نیز منتقل کنیم و آنها را با این شخصیت بزرگ تاریخ آشنا کنیم.

روحانی سرشناس هند: شخصیت امام خمینی(س) نماد اتحاد بین مسلمانان است

امام جمعه و جماعات مسجد فتحپوری دهلی و از رهبران سرشناس اهل سنت هند با تجلیل از شخصیت بلند والای بنیانگذار جمهوری اسلامی اظهار داشت: شخصیت امام خمینی(س) به گونه ای است که درحال حاضر به عنوان سمبل و نماد اتحاد و وحدت بین مسلمانان شناخته می شود.

مولانا مفتی محمدمکرم احمد افزود: شخصیت حضرت امام خمینی رهبر انقلاب اسلامی آنچنان بلند و والامقام است که همه مسلمانان و از هر مذهبی به آن احترام می گذارند و از وی به نیکی یاد می کنند. امام خمینی(س) نه تنها رهبر انقلاب اسلامی بوده و ملت ایران را با پیروزی انقلاب سربلند کرد بلکه بر جهان اسلام نیز تاثیرگذار شد که نمونه ای از آن اعلام هفته وحدت بود که زمینه ایجاد اتحاد بین مسلمین را آماده کرد. حضرت امام(س) حامی مستضعفان و ملل تحت ستم به ویژه مردم مظلوم فلسطین بود که با اعلام آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان 'روز قدس' مساله بیت المقدس و سرزمین اشغالی فلسطین را در صحنه بین المللی؛ جهانی کرد و توجه مسلمانان جهان را به مساله فلسطین و قبله اول مسلمین معطوف کرد. حضرت امام خمینی(س) نه تنها محبت زیادی به اهل بیت و ائمه اطهار داشت بلکه همواره صحابه گرامی را نیز بسیار محترم می شمردند. این نتیجه رهبری حضرت امام خمینی(س) است که اکنون نه تنها ملت شجاع ایران با افتخار و سربلندی زندگی می کنند بلکه همه مسلمانان جهان؛ ایران اسلامی را به عنوان الگوی موفق حکومت اسلامی در عصر حاضر قلمداد می کنند.

نویسنده روس: امام خمینی اسلام انقلابی را در جهان احیا کرد

دمیتری ژوکوف نویسنده روسی کتاب امام خمینی(س) رهبر کبیر انقلاب اسلامی با اشاره به جایگاه اندیشه و تفکرات امام در جهان گفت: امام خمینی(س) اسلام انقلابی و سیاسی را در جهان احیا کرد.

ژوکوف با بیان این که پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، دین اسلام حالت خمودگی و افسردگی یافته بود، اظهار داشت: رهبر کبیر انقلاب اسلامی، جانی تازه به کالبد دین اسلام بخشید. امام خمینی(س) با شجاعتی مثال زدنی در برابر خرافه گرایان ایستاد و با بسیاری از عقاید بیفایده و مضر آنها مبارزه کرد. امام(س) همواره تاکید داشتند که خطر این گونه افراد و متحجران به مراتب بیشتر از دشمنان است زیرا در مقابله با خصم می توان قوا را بسیج کرده و غلبه یافت اما انسانهای خرافه گرا و جاهل بسیاری را به گمراهی می کشند.

ژوکوف در باره عظمت شخصیت و آوازه امام امت گفت: امام خمینی(س) مرزهای جهان اسلام را در نوردیده و بسیاری از پیروان ادیان و مذاهب دیگر هم عاشق او هستند. اندیشه های انقلابی رهبر کبیر انقلاب اسلامی، الهام بخش حرکتهای آزادیبخش در جهان است و خیزشهای مردمی در کشورهای عربی از جمله در بحرین نیز از انقلاب اسلامی به رهبری امام(س) نشات گرفته است. امام خمینی(س) یک مصلح و رهبر خیراندیش بود که به بهروزی ، کمال و بویژه تعالی بشریت توجه خاص داشت.ژوکوف در ادامه به تشریح ابعاد شخصیت حضرت امام خمینی(س) پرداخت و گفت: امام(س) یک فیلسوف عالیقدر و رهبر سیاسی مقتدر بود و تحت هیچ شرایطی حاضر به سازش با زورگویان و قدرتهای بزرگ نبود.

نویسنده روس که از خانه رهبر کبیر انقلاب اسلامی در جماران بازدید کرده است، به شدت تحت تاثیر آن قرار گرفته و اظهار داشت: به هیچ وجه به چشم های خود و ان چه که می دیدم باور نداشتم و ایا فردی که پایه های کاخ های مستکبران جهان را به لرزه در اورده و آمریکا را به چالش گرفته بود در این مکان محقر زندگی کرده بود. با مقایسه زندگی امام خمینی(س) با سران کشورهای جهان به ویژه کشورهای عربی به این نتیجه می رسیم که امام(س) منادی حق و عدالت بود و امروز هم به همین دلیل میلیون ها نفر راهرو مسیر وی و آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب را می پیمایند. با وجود چنین روحیه انقلابی که امام در پیروان و طرفداران خود به وجود آورد غلبه بر آنها امکانپذیر نیست و همین افراد توانستند در جنگ هشت ساله که از طرف صدام بر ایران تحمیل شد ایستادگی کرده و با حماسه آفرینی دشمن تا بن دندان مسلح را به ذلت کشانند. امام خمینی(س) امروز زنده است و در قلوب میلیونها طرفدار و مرید خود حضور دارد و انقلاب اسلامی که وی با کمک مردم ایران به وجود آورد بارور شده و قدرت های غربی با وجود تلاش ها و برنامه ریزیهای گسترده قادر به جلوگیری از پیشرفت آن نیستند.

رئیس بنیاد اهل‌بیت(ع) ترکیه: امام خمینی (س) ملت‌ها را بیدار کردند

رئیس بنیاد اهل‌بیت (ع) ترکیه گفت: حضرت امام خمینی(س) با ایفای نقش تاریخی خویش در معرفی مکتب اهل‌بیت(ع) به جهانیان، ملت‌ها را بیدار کردند و امروز شاهد بیداری اسلامی هستیم.

فرمانی آلتون افزود: امروز منش، ایده و تفکر امام راحل، سراسر جهان را در برگرفته است.

وی تاکید کرد که حضرت امام خمینی(س) نقشی مهم و تاریخی در معرفی مکتب اهل‌بیت(ع) به جامعه جهانی داشته اند.

رئیس بنیاد اهل‌بیت(ع) ترکیه با اشاره به موفقیت امام خمینی(س) در برپایی حکومت بر مبنای اسلام واقعی ، تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران نقش بسزایی در تحولات ۳۰ سال گذشته در جهان داشته است و آثار آن را در بیداری جهان اسلام شاهد هستیم.

وی با تقدیر از تلاش‌های امام خمینی(س) برای مطرح کردن اجتهاد در اسلام و گسترش فعالیت‌های تحقیقی و علمی بر اساس ارزش‌های اسلامی خاطرنشان کرد: منویات الهام‌بخش و راهنمایی‌های امام خمینی(س) تاثیر بزرگی برای نجات مسلمانان جهان از سیطره استکبار داشته است.

فرمانی آلتون بر ضرورت وحدت امت اسلامی برای مقابله با استکبار جهانی تاکید کرد و گفت: امام خمینی(س) با علم به این امر با شعار پیروی از قرآن و اهل بیت(ع) زمینه وحدت در جوامع اسلامی را فراهم آوردند و مسلمانان جهان را به وحدت و برادری اسلامی دعوت کردند.

مقام دانشگاهی تاجیکستان: محبوبیت امام خمینی(س) در جهان بی نظیر است

مدیر دانشکده شرق شناسی دانشگاه ملی تاجیکستان گفت: امام خمینی(س) در حقیقت شخصیت بی نظیر سیاسی و مذهبی قرن بیستم بودند بطوریکه هیچ شخصیت سیاسی مانند ایشان تاکنون در میان مردم جهان محبوبیتی کسب نکرده است.

 مریم نور آوا  افزود: امام بزرگوار در تاجیکستان محبوبیت زیادی دارند و هر شهروند این کشور از این شخصیت به عنوان بنیانگذار اولین دولت اسلامی در دنیای معاصر نام می برند. بخاطر مهر و محبت زیاد مردم ما نسبت به امام ، بسیاری از آنها نام فرزندان خود را به اسم این ابرمرد تاریخ «روح الله» نامگذاری می کنند و این پدیده مطلوب تا به امروز در کشور ما ادامه دارد. شاعران و نویسندگان و روزنامه نگاران این کشور از قبیل محمد علی عجمی، محمدی نوید، میرزا شکر زاده و نورعلی دولت در باره امام خمینی(س) اشعار، غزلها و مقالات علمی زیادی در کتابها و صفحات هفته نامه و مجله های کشور به چاپ رسانده اند. این شخصیت فرهیخته با وجود ضدیت شدید قدرت های بزرگ علیه کشور های عربی و فارسی زبان توانست، اسلام واقعی و عدالت پیشه را به جهانیان معرفی کند. با پیروزی انقلاب اسلامی در ایران تحت رهبری حضرت امام خمینی(س) در جهان تحولاتی ایجاد شد که دیگر کشور های مسلمان نیز با الگوگیری از این انقلاب برای اعتلای کلمةالله و برافراشتن پرچم لااله الاالله دست به تشکیل احزاب و حرکتهای اسلامی در کشورهایشان زدند. قدرتهای جهانی همواره کشورهای عربی و مسلمان را با تهدید به خود وابسته کرده اند اما ایران اسلامی طی ۳۵ سال از عمر انقلاب خود قاطعانه و بدون ترس در برابر قدرتهای جهانی ایستاد و هم اکنون نیز این کشور الگویی برای این کشورها شده است. مکتبی که امام خمینی(س) در قرن بیستم روی کار آورد، در حقیقت مکتب رسول اکرم (ص) است و این مکتب با گذشت سالها در میان مردم مسلمان جایگاه بیشتری را کسب خواهد کرد.

استاد دانشگاه چین: امام خمینی(س) غرب را هم متحول کرد

دکتر وو چنگ یک استاد دانشگاه در چین می گوید اندیشه های امام خمینی(س) دنیای غرب را نیز متحول کرده است.

استاد دانشگاه تربیت معلم استان خه نن در جنوب چین افزود: مردم چین به امام(س) به عنوان یک شخصیت ماندگار و رهبری کبیر که نه تنها جهان اسلام بلکه دنیای غرب را نیز متحول کرد، می نگرند. در واقع شخصیت و اندیشه های امام خمینی(س) و تبلور آن در پیروزی انقلاب اسلامی ایران باعث اثرگذاری جامعه مسلمانان بر غرب شده است. اینکه گفته می شود امام(س) شخصیتی است که به اسلام حیاتی دوباره بخشید و جهان غرب را با انقلاب اسلامی به لرزه درآورد یک واقعیت است که ریشه علمی دارد و همچنان قابل مطالعه و بررسی است. اثرگذاری راه امام خمینی(س) و آموزه های ایشان آنقدر فراگیر و جامع است که مسلمانان چین همچنان به اندیشه های بنیانگذار انقلاب اسلامی توجه دارند.

فعال سیاسی جمهوری آذربایجان : امام خمینی(س) از شخصیتهای بزرگ تاریخی بود که توانست مسیر سیاسی جهان را تغییر دهد

الشن مناف اف رییس حزب دموکراتیک چپ آذربایجان گفت: امام خمینی(س) شخصیت بزرگ و تاریخی بود که توان تغییر مسیر سیاسی را نه تنها در ایران و جهان اسلام بلکه در کل جهان دارا بود .

این فعال سیاسی آذری با اعلام اینکه در نتیجه انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(س)، امروز ما شاهد پیشرفت ایران در زمینه های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی هستیم، افزود: اگر ما به وضعیت اقتصادی و اجتماعی ایران قبل از انقلاب اسلامی دقت کنیم، می بینیم که دولت ایران قبل از انقلاب اسلامی دست نشانده آمریکا بود و فساد مالی سرتاسر این کشور را فرا گرفته بود. امام خمینی(س) توانست اعتراضات مردمی را به اهدافی که می خواست هدایت کند و با انقلابی که کرد در کوتاه مدت توانست جغرافیای سیاسی جهان را تغییر دهد. با انقلاب امام خمینی(س) تنها رژیم سیاسی موجود در ایران تغییر نکرد ، بلکه تغییر رژیم سیاسی در ایران در اصل جغرافیای سیاسی منطقه را بگونه ای تغییر داد که دیگر منافع امریکا و کشورهای غربی را تامین نمی کرد و این مسئله نهادها و سازمانهای امنیتی غربی را نگران کرد و به همین خاطر بود که یک سال بعد از انقلاب اسلامی با حمایت کامل آمریکا علیه ایران جنگ تحمیلی آغاز شد.

رییس حزب دموکراتیک چپ آذربایجان با بیان اینکه امام خمینی(س) یک متفکر بزرگ و عالم بود، افزود: معتقدم مردم و دولت ایران، میراث گرانبهایی را که از امام خمینی به ارث برده اند ، با دقت فراوان حفظ خواهند کرد .

وی تاکید کرد این میراث نه تنها برای مردم و دولت ایران، بلکه برای تمامی مردمانی که به ارزشهای اسلامی احترام می گذارند مرجع و نمونه بوده و آنها سالیان درازی از این میراث بهره مند خواهند شد.

سفیر لهستان در پاکستان: امام خمینی اندیشمند و فیلسوف بزرگ قرن بودند

سفیر کشور لهستان در پاکستان گفت: امام خمینی(س) رهبر کبیر و بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران یک فیلسوف به تمام معنا و یک اندیشمند بزرگ در قرن بیستم بود.

اندرژیی آنانیسژ  ضمن گرامیداشت سالروز ارتحال و یاد حضرت امام خمینی رحمه الله علیه، تاکید کرد : انقلاب اسلامی ایران بدون نام خمینی در جهان معنایی ندارد. من همیشه ایام پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به یاد دارم. پیروزی انقلاب اسلامی در ایران واقعه بزرگی در جهان بود و بسیاری از سیاستمداران را به شگفتی فرو برد. خاطرات زمان انقلاب اسلامی ایران و رهبری امام خمینی همیشه در ذهن من به عنوان یک جوان در آن زمان و یک دانشجوی رشته سیاسی خواهد بود.

اندرژیی با بیان اینکه جوانان ایرانی واقعا عاشق رهبر خود بودند افزود: در شبکه های تلویزیونی تماشای شور و هیجان مردم ایران در زمان انقلاب و در زمان سخنرانی های امام خمینی(س) واقعا دیدنی و بیادماندنی است. کشور ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی دچار تحولات عظیمی شده است و این کشور در بسیاری از زمینه ها پیشرفت های چشمگیری داشته است.

یک بازرگان چین: بزرگترین آموزه امام خمینی(س) اتحاد است

مسوول یک شرکت سرمایه گذاری چین بزرگترین آموزه امام خمینی(س) را وحدت بین مسلمانان دانست.

یانگ یاشی یونگ شخصیت و اندیشه امام خمینی(س) را بی نظیر خواند و افزود: رهبر کبیر انقلاب ایران به همه زوایای زندگی مردم توجه داشتند و حیات سیاسی و اجتماعی مسلمانان را منوط به وحدت بین آنان می دانستند.

وی که مدیرکل اداره تجارت خارجی یک شرکت سرمایه گذاری در منطقه نانجینگ در شرق چین است، اظهارداشت: از نظر من راهبردی که امام(س) در دوران خود در پیش گرفتند برای همیشه نجات بخش است زیرا ایشان می دانستند توطئه دشمنان برای تفرقه بین مسلمانان هرگز قطع نمی شود بلکه هر روز پیچیده تر نیز خواهد شد.

یانگ تاکید کرد، ملت ها از جمله ایرانیان اگر این آموزه امام خمینی(س) را فراموش نکنند نباید نگران دسیسه های دشمنان و آینده خود باشند.

این شهروند چینی در پاسخ به این سوال که چه توصیه هایی از سوی رهبر کبیر انقلاب را در ذهن دارد و با اهمیت می داند، افزود: از نظر من نگاه امام به آموزش و پرورش، حیات سیاسی و اجتماعی مسلمانان و وحدت بسیار با اهمیت هستند.

استاد دانشگاه صربستانی: امام خمینی(س) تاثیرات عمیقی بر مسلمان منطقه و جهان گذاشت

استاد و شرق شناس صربستانی با گرامیداشت یاد و خاطره بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، گفت: امام خمینی(س) تاثیرات عمیقی را بر ملت های مسلمان منطقه و جهان گذاشته است و همواره شاهد ادامه راه آن حضرت هستیم.

پرفسور راده بوژوویچ افزود: انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(س)، ایران را به قدرت بزرگ منطقه ای و عامل صلح جهانی تبدیل کرد و تحولات عظیمی را در نظام جهانی بوجود آورد که اکنون این تحولات در عرصه های مختلف از جمله صلح و احترام به حقوق ملت ها تجلی یافته است. جمهوری اسلامی ایران بدون تردید موفقیت های خود را در عرصه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مدیون آموزه های امام خمینی(س) است که توانست با حمایت توده های مردم به سال ها نفوذ قدرت های بزرگ در ایران پایان دهد.

استاد دانشگاه های صربستان با بیان اینکه امام خمینی(س) موجب بیداری اسلامی در جهان اسلام شد، گفت: امام خمینی(س) پیشرو مبارزه با ظلم و ستم و مدافع مظلومین بود و زندگی خود را وقف راه بندگی خدا، اسلام و همه مظلومان جهان کردند.

شرق شناس صرب از شخصیت امام خمینی(س) به عنوان بزرگترین چهره سیاسی قرن بیستم یاد کرد و گفت که بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران همیشه بر پیوند انسان و خدا تاکید داشت.

بوژوویچ، همچنین به بیداری اسلامی در کشورهای مختلف از جمله در برخی از کشورهای عربی در خاورمیانه و شمال آفریقا و جنبش وال استریت در آمریکا اشاره کرد و این حرکت ها را نشات گرفته از انقلاب اسلامی دانست.

وی تاکید کرد: آیت الله خمینی(س) با پیروی از تعالیم و ارزش های جاودانه اسلامی، برابری تمام انسانها را بدون وابستگی به موقعیت اجتماعی آنها در نظر می گرفت و صلح، برابری و رفاه مردم را هدف خود ساخت.

شیفتگان امام(س) درهند: امام خمینی شخصیتی بی نظیر درعصرحاضر است

شیفتگان و عاشقان امام(س) در هندوستان معتقدند: امام خمینی(س) شخصیتی بی نظیر در عصر حاضر بوده و انقلاب اسلامی وی زمینه بیداری اسلامی در جهان را فراهم کرد.

جمعی از زائران کاروان اعزامی مسلمانان هندی که برای شرکت در بیست و چهارمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(س) راهی ایران شدند ؛ پیش از سفر ابراز داشتند: ایشان شخصیتی است که در عصر کنونی توانست اسلام را زنده و منشا تحول درجهان شود.

به اعتقاد این زائران هندی که از فرهیختگان و افراد تاثیرگذار جامعه مسلمانان هند هستند انقلاب اسلامی ایران براساس باورها و اعتقادات دینی و الهام گرفته از تعالیم اسلامی توسط بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران شکل گرفته و انقلاب امام خمینی(س) تنها محدود به مرزهای ایران نبوده بلکه آرمان های این انقلاب آرمان های همه مسلمانان است.

تفضل حسین کارمند ارشد بازنشسته یکی از ادارات هندی می گوید: امام خمینی(س) تمام دنیا را عوض کرد و انسانیت و معنویت را که واژه ای فراموش شده در عصر حاضر بود ؛ دوباره زنده کرد. انقلاب اسلامی انقلابی است که محبت، شفقت، ترقی، انسانیت و الگوی موفق اسلامی را نشان می دهد و این امر موجب شده تا دیگر مردم مسلمان نیز در کشورهای اسلامی خواهان الگوگیری از انقلاب ایران شوند. امروز مهمترین دستاورد امام خمینی به یادگار گذاشتن کشوری اسلامی و پیشرفته در ابعاد مختلف است و این انقلاب همچون چراغ راهی برای مردم دنیا و انسان هایی است که خواهان توجه به معنویت هستند. بسیار خوشحال است و خدا را شاکر است که زمینه ای فراهم شد تا بتواند به زیارت مرقد مطهر آن امام بزرگوار بشتابد و زیارت مرقد امام خمینی و دیدن ایران اسلامی آرزوی هر مسلمانی است.

زین العابدین از دیگر اعضای کاروان اعزامی هند به ایران نیز گفت: امام خمینی شخصیتی فراگیر و جهانی است که تنها در داخل مرزهای ایران قبال تعریف نبوده و اندیشه ها و آرمانهای ایشان متعلق به همه مسلمانان و انسانهای آزاده است. انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(س) و هدایت حضرت آیت الله خامنه ای هم اکنون زمینه ساز بیداری اسلامی در دیگر کشورهای اسلامی شده و انقلاب ها در کشورهای دیگر و فرو افتادن دیکتاتوری ها نسیمی است که از انقلاب اسلامی ایران وزیدن گرفته است. امام خمینی در دوره ای که می رفت آرمانهای اسلامی به فراموشی سپرده شود ظهور کرد و موجب شد تا درخت اسلام جان دوباره گرفته و تنومند شود و این انقلاب موجب شد تا مردم دنیا به معنویت و دین توجهی دوباره کنند.

زین العابدین درخصوص احساس خود در سفر به ایران برای زیات مرقد مطهر امام(س) گفت: این احساس وصف نشدنی است و به نظر من هدیه ای الهی است که خداوند شامل من و دیگر همراهان در این سفر کرده است.

سید عبدل رضوی از کشمیر نیز گفت: امام خمینی شخصیتی بسیار استثنایی درعصر حاضر بود که شمردن تاثیرات وی درجهان مقدور نیست اما یکی از تاثیرات مهم وی و انقلاب اسلامی اتحاد بین مسلمانان و توجه وحدت بین شیعه وسنی بود. امام خمینی(س) شخصیت بزرگ قرن بود که با ایجاد اتحاد و انسجام بین مسلمانان تفرقه افکنی ها و دشمنی های دشمنان با اسلام را خنثی کرد. امام خمینی(س) در دل و قلب مسلمانان هندی نیز جایگاه ویژه ای دارد و آرزوی هر مسلمان هندی است که بتواند روزی از مرقد امام و آن رهبر جهانی مسلمین دیدار کند.

وی درحالی که اشک در چشمانش جمع شده بود؛ گفت: از آرزو های من و بسیاری از مسلمانان است که بتوانند حرم امام خمینی را زیارت کنند چرا که امام خمینی متعلق به همه مسلمانان است. مردم هند به ویژه درکشمیر هند درسالروز رحلت امام خمینی(س) سوگوار می شوند و برپایی دهها مراسم عزاداری درسراسر کشمیر حاکی از عشق و علاقه به امام راحل است.

سردبیر روزنامه اردو زبان آواز نیز گفت: امام خمینی از شخصیت های نادر و بی نظیری است که موجب تحول درجامعه مسلمانان جهان شد .

میرازطاهرحسین نیز گفت: انقلاب اسلامی به دنیا ثابت کرد که دین اسلام توانایی اداره جامعه مسلمین را داشته و تنها راه حل مشکلات مردم در کشور های اسلامی تشکیل حکومت های اسلامی در همه سرزمین های مسلمانان است. امام خمینی بر اساس تعالیم اسلامی توانست دنیا را تکان دهد و امروز پیشرفت و ترقی ایران اسلامی به عنوان یک کشور قدرتمند اسلامی مشعل فروزانی برای سایر جوامع مسلمانان است. انقلاب امام خمینی(س) در ایران بود اما هم اکنون تاثیر این انقلاب در در خارج از مرزهای جهان می بینیم. همه مسلمانان به ویژه مسلمانان هند از جمهوری اسلامی و امام خمینی با افتخار یاد کرده و شخصیت امام ؛ شخصیتی محبوب در دل مسلمانان است.

محقق پاکستانی: امام خمینی(س)زمینه ساز تغییرات جهانی درزمینه رشداخلاق و سیاست بود

تحلیلگر و محقق بین المللی پاکستان تاکید کرد: امام خمینی(س) بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران زمینه ساز تغییرات جهانی در زمینه رشد اخلاق و سیاست بر اساس موازین اسلامی بودند.

سید حسن عسکری رضوی با گرامیداشت سالروز ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی رحمه الله علیه بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران خاطر نشان کرد: امام خمینی(س) پدر معنوی انقلاب اسلامی ایران به مسلمانان جهان آموخت که چگونه اسلام قادر است بر اساس موازین و اصول اعتقادی خود در یک جامعه تغییرات مثبت ایجاد کند. پیام روشن رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران درباره وحدت و همبستگی امت اسلامی , احساس مسوولیت برای قدرت بخشیدن به جهان اسلام و همچنین اتحاد مسلمانان برای دست یافتن به حقوق مسلم خود در قبال بیگانگان و استکبار جهانی بود .

حسن عسکری با اشاره به تلاش های امام خمینی(س) در راستای پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان یک معجزه قرن افزود: امام راحل با گرد هم آوردن تمام علما متفکران و گروههای سیاسی ایران زیر پرچم انقلاب اسلامی، آنان را برای سرنگونی رژیم شاه متحده کرد و موفق شد رژیم سابق ایران را که از حمایت جدی آمریکا و غرب برخوردار بود از صفحه هستی محو کند. امام خمینی(س) حتی پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران راهنمایی و ارشاد های خود را برای چشم انداز بهتر انقلاب اسلامی در کشور ایران ارائه کرد و منشور توسعه در کنار برادری و برابری را در ایران اسلامی بنا نهاد.

این محقق پاکستانی که مقالات و تحلیل های فراوانی در راستای انقلاب اسلامی ایران منتشر کرده ادامه داد: بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران تلاش کرد در دهه اول انقلاب نظریه انقلاب اسلامی را برای تحکیم بیشتر میان قدرت و ملت به دوستداران خود ارائه کند. حضور مجاهدانه و فعالانه امام خمینی(س) در این عرصه نه تنها نظریه انقلاب اسلامی را در ایران تبلیغ و ترویج کرد بلکه آن را تبدیل به یک قدرت نوظهور جهانی نمود.

وی با تاکید بر حمایت همه جانبه امام خمینی از مردم مظلوم جهان بویژه مسلمانان فلسطین گفت : پشتیبانی مستمر امام راحل از مساله فلسطین باعث تقویت مبارزه برای آزادی سرزمین های اشغالی فاسطین و همچنین تشویق و ترغیب کشورهای اسلامی برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین در برابر اشغال و ظلم عمال و عناصر رژیم نامشروع صهیونیستی گردید. مسلمانان جهان بویژه در پاکستان , انقلاب اسلامی ایران به زعامت امام خمینی(س) را برای خود یک منبع الهام بخش برای آزادی، اتحاد اسلامی و استکبار ستیزی می دانند.

وی همانند بسیاری از روسا و رهبران سیاسی در پاکستان معتقد است که جنبش ها و بیداری های اسلامی در منطقه و بویژه در پاکستان، اقتدار و قوت انقلاب اسلامی ایران را کانون پیشرفت اسلام و تحول مثبت در جهان امروز می دانند.

این نویسنده معاصر پاکستانی، پیروزی انقلاب اسلامی ایران علیه مظاهر شرک و نفاق را باعث تسریع در انجام قیامها، وقوع بیداری های اسلامی و فعالیت های سیاسی بیشتر گروههای مسلمان برای احیای اصول اسلامی در کشورهای منطقه ارزیابی می کند.

حسن عسکری رضوی در پایان تاکید کرد: شکوهمندی انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(س) حتی باعث تجدید حیات اسلام در بسیاری از کشورها از جمله پاکستان گردید.

نویسنده انگلیسی: امام خمینی(س) روحیه مقاومت را در جهان اسلام احیا کرد

یک نویسنده مسلمان انگلیسی معتقد است که امام خمینی(س) با رهبری موفق انقلاب اسلامی در ایران، روحیه مقاومت و آزادی خواهی را در جهان اسلام احیاء کرد.

هارون جزاخان مدیر نشریه وقایع اسلامیه و نویسنده کتاب دو فرزند محبوب و انقلابی اسلام گفت: امام خمینی(س) در شرایطی علیه استبداد و استکبار قیام کرد که جهان در شرایط جنگ سرد میان دو اردوگاه به ظاهر قدرتمند سرمایه داری و کمونیسم تقسیم شده بود و جهان اسلام در رکود و خواب غفلت به سر می برد. در آن شرایط سخت، اکثر روشنفکران در جهان اسلام یا تسلیم اندیشه های لیبرالی جهان سرمایه داری شده بودند و یا به سمت مکاتب سوسیالیستی و کمونیستی گرایش پیدا کرده بودند و هیچ کس تصور نمی کرد که یک روحانی مسلمان بتواند با اتکا به اندیشه های غنی اسلامی، قیامی مردمی را سازماندهی بکند. یکی از ویژگی های امام خمینی(س) اعتماد به توده های رنج کشیده مردم و عدم تسلیم در مقابل قدرت های مادی و نظامی وقت بود، به نحوی که با اراده قاطع هم در مقابل رژیم شاه ایستاد و هم سیاست های سلطه جویانه شرق و غرب را به چالش کشید.ایستادگی در مقابل قدرت های مستکبر و بهره گیری از آموزه های اسلام و بویژه تشیع، باعث شد که نه تنها مردم ایران بلکه مسلمانان تحت ستم در سراسر جهان مجذوب اندیشه های امام خمینی(س) شوند.

وی ساده زیستی و صادق بودن با مردم را در کنار تیزهوشی و درک درست از تحولات جهانی و منطقه ای را از دیگر ویژگی های شخصیتی امام خمینی(س) خواند که باعث شد او در مدت کوتاهی به عنوان یکی از بزرگترین رهبران مذهبی و سیاسی عصر حاضر شناخته شود.

آقای جزاخان با تجلیل از حمایت های قاطعانه بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران از آرمان های مردم فلسطین، گفت: امام خمینی(س) حتی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، اسراییل را به عنوان رژیمی غاصب و نامشروع معرفی کرد و خواستار حمایت همه مسلمانان و آزادیخواهان جهان از مردم فلسطین شد. پیروزی انقلاب ایران در فوریه سال ۱۹۷۹ میلادی (بهمن ۱۳۵۷)، باعث احیای مقاومت در سرزمین های اشغالی فلسطین شد و رژیم اسراییل را با بحرانی بزرگ مواجه نمود... مسلمانان منطقه دریافتند که در صورت مقاومت و تعقیب سیاست عدم تسلیم، حتی با دست خالی هم می توانند مستکبران و اشغالگران را شکست دهند. به نظر من بیداری اسلامی در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا و اوج گرفتن انتفاضه مردم فلسطین، متاثر از انقلاب اسلامی ایران و اندیشه های امام خمینی(س) است و به همین دلیل دولت ها و رسانه های غربی تلاش می کنند این بیداری را صرفا به مسائل ملی گرایانه و مشکلات اقتصادی کاهش دهند. پس از انقلاب نیز مقاومت مردم و مقامات ایران در مقابل فشارهای متعدد نظامی، اقتصادی و سیاسی باعث شد که این کشور بدون نیاز به قدرت های خارجی راه توسعه و پیشرفت را بپیماید و امروز به یک قدرت مهم منطقه ای تبدیل شود. نظام سیاسی که امام خمینی در ایران بنا کرد، به رغم دشمنی های فراوان صهیونیست ها و قدرت های غربی و اعمال تحریم های سنگین اقتصادی، پس از گذشت ۳۵ سال به یک نظام مستحکم و توسعه یافته تبدیل شده که می تواند الگویی مناسب برای دیگر کشورها باشد.

 منبع: ایرنا 

 

. انتهای پیام /*