به گزارش پرتال امام خمینی(س) به نقل از شبستان، علی اکبری معلم، عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی از انجام پروژه «بررسی میزان آشنایی نسل سوم انقلاب اسلامی ایران با اندیشه سیاسی امام خمینی(س)» خبر داد.

بنابر این گزارش، وی با اعلام انجام پروژه «بررسی میزان آشنایی نسل سوم انقلاب اسلامی ایران با اندیشه سیاسی امام خمینی(س)» گفت: اندیشه سیاسی امام راحل مبنای تاسیس نظام جمهوری اسلامی ایران و استمرار حاکمیت آن منوط به انتقال مبنای مذکور به نسل جدید است. بنابراین باید ببینیم نسل سوم انقلاب اسلامی به چه میزان با اندیشه سیاسی ایشان آشنا هستند، تا بر آن اساس در جهت حفظ نظام و تحقق آرمان های انقلاب و اندیشه سیاسی امام بکوشیم. چرا که مرحله آشنایی، شرط اولیه، مقدمه و زمینه رفتار و عمل است. بنابراین، برای ارزیابی سطح آگاهی جوانان با اندیشه سیاسی امام خمینی(س)، این پروژه در این پژوهشگاه به تصویب رسید.

 وی ادامه داد: این پروژه که از سال 1391 شروع شده، الان تقریبا کار نگارش آن، رو به پایان رسیده و مورد تایید ناظر علمی نیز قرار گرفته و در فرآیند تایید نهایی و ارزیابی در شورای پژوهشی پژوهشگاه است.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی عنوان کرد: این کتاب در حدود 300 صفحه و در 5 فصل ارائه می شود که فصول آن به شرح ذیل است:

 فصل اول: کلیات تحقیق

 فصل دوم: اندیشه سیاسی امام، مبانی و مفاهیم؛ در این قسمت، مبانی هستی شناسی، معرفت شناسی، مفاهیم بنیادی، فلسفه سیاسی، فقه سیاسی و اخلاق سیاسی اندیشه سیاسی امام، به عنوان متغیرهای اصلی تحقیق تبیین و شاخص بندی می شود.

 فصل سوم: روش شناسی؛ در این فصل به توضیح نوع روش، جمعیت آماری، حجم نمونه آماری، سنجش متغیرها، ابزار گردآوری اطلاعات، اعتبار و پایایی مقیاس ها و روش و تکنیک های تحلیل پرداخته می شود.

 فصل چهارم: یافته های تحقیق در دو قسم یافته های توصیفی و یافته های تحلیلی تبیین می شوند.

 فصل پنجم: خاتمه و نتیجه گیری؛ در این فصل به نتیجه گیری از داده ها، پیشنهادها و ارائه راه کارها پرداخته شده است.

منابع مرتبط:

اندیشه سیاسی امام خمینی (س)

مروری بر اندیشه های سیاسی - اجتماعی امام خمینی (س)

مبانی مصلحت عمومی در اندیشه‌ سیاسی امام خمینی (س)

سیری در اندیشه سیاسی امام خمینی

 امام و پرسشهای نسل سوم

. انتهای پیام /*