به گزارش پرتال امام خمینی(س) آیت الله علی اکبر مسعودی خمینی در گفت وگویی ، درباره دلیل سفارش امام خمینی(س) مبنی بر حفظ وحدت میان طلاب تحت هر شرایطی اظهار داشت: امام خمینی(س) از روزی که نهضت را آغاز کردند تا روزی که از دنیا رفتند، هسته مرکزی انقلاب را وحدت بین گروه ها می دانستند. وحدت میان پیر، جوان، زن، مرد، عالم و جاهل اصل و اساس اقتدار و پیشرفت جامعه است لذا امام(س) از روز اول سفارش و نصحیت کردند که باید همه اختلافات را کنار بگذاریم و بر یک اصل تلاش کنیم.

مسعودی خمینی افزود: امام(س) علاوه بر حفظ وحدت در مسایل کلی به تحقق این امر در مسایل جزئی بین همه افراد نیز سفارش کردند چرا که اگر میان همه نیروها اتحاد وجود نداشته باشد پیشرفتی حاصل نخواهد شد؛ این مساله مسلم است و خداوند در قرآن نیز بدان تاکید کرده اند بنابراین ضروری است اختلافات شخصی و جزئی را کنار بگذاریم و روی مشترکات تمرکز کنیم.

عضو مجمع مدرسین حوزه علمیه قم درباره نتایج وحدت میان طلاب گفت: وحدت میان طلبه ها به این معناست که هر کسی تنها به فکر خودش نباشد و هر قدر می تواند با دیگران تفاهم داشته باشد، اگر در حوزه مانند حکومت تنها یک فرد به عنوان محور باشد، انسجام به وجود خواهد آمد در غیر این صورت اختلافات بسیاری بروز خواهد یافت.

به گزارش پرتال امام خمینی(س) وی ادامه داد: یکی از مسایل لازم در ایران این است که حوزه های علمیه اگر هم اختلافات سلیقه ای و فتوایی دارند، همه با هم متحد بوده و در مقابل دیگران یکپارچه باشند، در غیر این صورت اقتدار نیروها از بین رفته و دشمنان از این بی اقتداری سوءاستفاده خواهند کرد.

مسعودی خمینی در پاسخ به اینکه اختلاف جزئی موجود میان طلبه ها در اصول است یا سلیقه؟ گفت: طلبه ها هیچ گاه بر سر اصول اختلاف نداشته اند، اگر اختلافی هم هست بر سر مسایل جزئی همچون مسیر حرکت، فروع و جزییات است که در این زمینه نیز باید دقت کنیم کدام راه به نفع جامعه است و آن را انتخاب کنیم تا مانع سوء استفاده مخالفان شویم.

او درباره افراد روحانی نما که امام(س) به خطرات آنان برای انقلاب و اسلام اشاره کرده اند، اظهار کرد: هر شخصی که با این انقلاب به هر نحو مخالفت کند، اقدامی خلاف شرع انجام داده است. روحانی نما کسی است که لباس روحانیت را می پوشد، دروغ می گوید، تقلب و غیبت می کند، مردم را حقیر می پندارد و با انقلاب مخالفت می کند. این افراد، روحانی نیستند بلکه کسانی هستند که لباس روحانیت را تنها برای سوء استفاده به تن کرده اند.

عضو مجمع مدرسین حوزه علمیه قم به نوع برخورد سایرین با روحانی نماها اشاره کرد و افزود: پس از اینکه قضاوت ما در مورد شخص روحانی نما به مرحله اثبات رسید و به طور قطع مشخص شد که از این فرد خلاف سر می زند، لازم و ضروری است لباس روحانیت از او گرفته شود. لباس روحانی بسیار مقدس است و فردی که این لباس را به تن دارد باید بداند به هیچ وجه نمی تواند خلافی انجام دهد.(منبع: شفقنا)

. انتهای پیام /*