به گزارش پرتال امام خمینی(س) محمدحسین ملک احمدی با حضور در غرفه موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) در بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در گفت و گو با پایگاه خبری و اطلاع رسانی جماران، اظهار کرد: طبیعی است که ما به عنوان کسانی که راه و رسم دینداری و حضور فعال سیاسی ـ اجتماعی را از حضرت امام آموخته ایم باید تلاش کنیم که اندیشه های امام بدون دخل و تصرفاتی که متاسفانه گاهی شاهدش هستیم، از سرچشمه های سالم خود اخذ شده و به نسل بعدی و آیندگان برسد.

وی با تأکید بر اهمیت ترویج اندیشه ها و آثار امام خمینی در کتابخانه های تحت نظارت نهاد کتابخانه های عمومی کشور، گفت: نباید افکار و اندیشه های امام به عنوان معمار و بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران در زوایای مختلف گم شود و خدای ناکرده از دسترس نسلهای آینده دور شود.

دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور گفت: عرضه آثار حضرت امام در کتابخانه های عمومی یکی از راهکارهایی است که در ادامه زحماتی که اندیشمندان ما برای ارائه آثار امام می کشند و ما به عنوان کتابخانه های عمومی باید تلاش کنیم که فضای ارائه اندیشه های امام را فراهم کنیم.

ملک احمدی با بیان اینکه امیدواریم که در سالهای آینده نیز بتوانیم این راه را ادامه دهیم، افزود: شاید در برهه هایی با بهانه های مختلف شاهد کم توجهی به این موضوع بودیم و امیدوارم که خداوند به ما توفیق دهد تا در این مسیر قدم مناسبی برداریم.
وی گفت: در دوره جدید برای برنامه ریزی خرید آثار، آغاز نشده است و در ماه های آینده این کار را شروع خواهیم کرد. و در این زمینه سعی می کنیم به آثار و اندیشه های امام توجه ویژه ای داشته باشیم.
وی ابراز امیدواری کرد تا با تکمیل چاپ دوره ی 50 جلدی آثار امام توسط موسسه و حضور این اثر در کتابخانه های عمومی شاهد گسترش روزافزون اندیشه های امام خمینی باشیم.
دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور در پاسخ به اینکه آیا پیشنهادی به موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی در راستای نشر هر چه بهتر این آثار دارید؟ گفت: من فکر می کنم اگر برای مخاطبان جوان و نوجوان اقدامات جدی صورت بگیرد و در نحوه بیان آرای امام خمینی به زبان مخاطبان جوان و نوجوان توجه شود آنان بهتر و راحتتر  می توانند با این آثار انس بگیرند.
ایشان ادامه داد: همچنین می توان با تحلیل اندیشه های امام خمینی به سوالات قشر جوان جامعه پاسخ داد که در صورت انجام آن این کار برای سال های بعد نیز ماندگار خواهد شد و در این مسیر تلخیص آثار و بیان آنها متناسب با فهم مخاطبان دارای تاثیر بسیار خواهد بود که می تواند نتایج آن در سال های بعد خیلی بهتر و موثرتر باشد.
وی در مورد اینکه چند جلد از آثار امام خمینی را مطالعه کرده است؟ اظهار کرد: به "صحیفه امام" به تناسب نیازم مراجعه می کنم و کتاب "حکومت اسلامی"[ولایت فقیه] را نیز از سال های قبل از انقلاب تا کنون چند بار خوانده ام و به جز از این عناوین شاید دو، سه جلد دیگر را مطالعه کرده باشم.
دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور همچنین در پاسخ به این پرسش که در روز چند ساعت مطالعه می کنید؟ گفت: در حال حاضر بیشتر کار اجرایی می کنم ولی به لحاظ مسئولیتی که دارم طبیعتا روزی  1الی 2 ساعت کتاب ها را تورق می کنم.

. انتهای پیام /*