به گزارش پرتال امام خمینی (س) وی  در گفت و گو با ایرنا، با اشاره به تاریخچه انقلاب اسلامی، سابقه مبارزات و 15 سال زندگی در تبعید امام راحل افزود: روشنفکران جمهوری آذربایجان نیز همانند سایر مردم جهان سخنرانی های امام(س) و یاران ایشان را در دوران انقلاب به دقت پیگیری می کردند و آنها نیز همچون سایر علاقه مندان به انقلاب اسلامی، امید به پیروزی این انقلاب داشتند.
وی فلسفه و نظریه سیاسی امام خمینی(س) را وجه تمایز انقلاب اسلامی ایران با سایر انقلابها تعبیر کرد و گفت: قبل از انقلاب اسلامی، حکومت های دینی در کشورهای مختلف وجود داشت، ولی امام خمینی(س) توانستند یک نظام حکومتی دینی مدرن که از نظر اتکا به قانون اساسی پیشرفته تر از نظام های حکومتی اروپاییان است، بنیانگذاری کنند.
این حقوقدان آذری با اشاره به برنامه جامع امام خمینی(س) برای اداره امور کشور، حتی برای کوچکترین زوایای زندگی شهروندان، مطرح شدن اصل اخلاق و ارزش های انسانی در نظام مدیریت دولتی را مقوله ای خواند که برای نخستین بار از سوی امام راحل مطرح شد. 
کریملی در ادامه با یادآوری نامه و توصیه های امام خمینی(س) به گورباچف رهبر شوروی سابق، ابراز عقیده کرد: چه بسا اگر گورباچف در آن مقطع به آن توصیه ها عمل می کرد، اتحاد جماهیر شوروی دچار فروپاشی نمی شد و موردی برای اعتراض ملل مختلف در شوروی نیز باقی نمی ماند. 
وی تاکید کرد: نتیجه پیروی از رهنمودهای امام خمینی(س) است که تاکنون باعث مقاومت مردانه دولت و ملت ایران در برابر تحریم های طولانی و نابحق علیه جمهوری اسلامی ایران شده و این در حالی است که امروز ما می بینیم روسیه در برابر تحریمهای بین المللی که در رابطه با مساله اوکراین مواجه شده ، گاهی مجبور به انعطاف و عقب نشینی می شود.
کریملی خط در پیش گرفته شده از سوی آیت الله علی خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی را تداوم راه امام خمینی(س) توصیف کرد که از نظر تلفیق ارزشهای انسانی و اخلاقی با نظام حکومتی، الگویی برای همه کشورهای جهان است.
وی گفت: ما نیز سعی می کنیم که در فعالیت های سیاسی و اجتماعی خود، در مصاحبه با مطبوعات و در موضع گیری ها در رابطه با مسایل شخصی و اجتماعی از رهنمودهای آن شخصیت بزرگ تاریخی بهره ببریم .

. انتهای پیام /*