به گزارش پرتال امام خمینی(س) افشین علاء در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی جماران، گفت: من فکر می کنم از آنجایی که یکی از اساسی ترین خواسته ها و منویات حضرت امام(س) آزادی و رسیدن به آن بود و خیلی از مواهب را از انحصار خیلی ها درآورده و به ملت سپردند در موضوع ادبیات هم همین کار را کرد و شعر و ادبیات را از انحصار گروهی خاص که حال به عنوان روشنفکر شناخته می شدند در آورده و به داخل خانه های مردم وارد کرد و از داخل این خانه ها شاعران بزرگ و ماندگاری را شاهد بودیم که دستاورد انقلاب بودند.

وی افزود: اما در کنار آن از آنجایی که ما با شعار آزادی، استقلال و جمهوری اسلامی انقلاب کردیم فکر نمی کنم که اندیشه امام حاوی این نکته باشد که سایر سلیقه ها و صداها نادیده گرفته شوند.
این شاعر انقلاب اظهار کرد: مثلا اگر بخواهیم در ادبیات و هنر قرائت خاصی را اشاعه دهیم و شاهد یک قرائت رسمی در آن باشیم ناخودآگاه روشهای دیگر به سمت مخالفت پیش می روند بنابراین در میان جامعه، یک سعه صدر و افق وسیعی لازم داریم تا از طریق آن ادبیات مرسوم بتواند با لحاظ همه سلیقه ها در خود، در خدمت ایران و انقلاب قرار گیرد.علاء در پاسخ به این پرسش که آیا تا کنون توانسته ایم به دغدغه های امام خمینی(س) در حوزه ادبیات جامه عمل بپوشانیم؟ اظهار کرد: متاسفانه در 8 سالی که گذشت ما از اندیشه های امام خمینی(س) فاصله گرفتیم و من فکر می کنم با آمدن دولت جدید این امید را داریم که قدمهای جدیتری برای تبیین اندیشه های امام خمینی(س) و آشنایی بیشتر مردم بویژه نسل جوان با آنها برداشته شود.
وی گفت: من فکر می کنم که دولت تدبیر و امید آغازگر خوبی برای بازگشت به اندیشه های واقعی امام بوده نه اینکه بخواهد صرفا از این اندیشه ها استفاده ابزاری شود.
این عضو هیات مدیره انجمن شاعران ایران گفت: من فکر می کنم که در مکتب امام خمینی(س)، هیچ معیاری به اندازه آزادی، آزادگی و اراده مردم محوریت نداشته باشد و این مهم را در سیره و شخصیت ایشان می دیدیم و احترامی که برای مردم قائل بودند را نیز مشاهده می کردیم.
علاء ادامه داد: بنا براین ادبیات، هنر و فرهنگ انقلاب هم اگر می خواهند موفق باشند باید به نظر عموم احترام بگذارند.

. انتهای پیام /*