به گزارش پرتال امام خمینی(س) نجفقلی حبیبی، دبیر علمی جایزه کتاب فصل، در گفت‌وگو با ایکنا درباره جایزه کتاب سال شخصیت‌های قرآنی گفت: همه جوایز کتاب موجود در کشور ادبی هستند و جای جایزه کتاب برای شخصیت‌های قرآنی و اسلامی خالی است، البته در زمینه کتاب‌های ادبی از جمله جایزه جلال ضعف داریم و هنوز کسی نتوانسته جایزه نخست را به خود اختصاص دهد.

وی با بیان اینکه جوایز کتاب سبب تشویق محققان، پژوهشگران و نویسندگان می‌شود تا به نگارش آثار فاخر دست بزنند، افزود: علاوه بر این، باید نقد و بررسی کتاب با موضوعات گوناگون در کشور رواج یابد تا نویسندگان به ویژه جوانان بتوانند بهتر بنویسند و سطح علمی و محتوایی کتاب‌ها افزایش یابد، وگرنه آفت کتابسازی بیش از پیش در میان کتاب‌ها افزایش خواهد یافت و روزبه‌روز آثار نازلتری تولید خواهد شد.

حبیبی درباره راه‌اندازی جایزه کتاب سال امام خمینی(س) بیان کرد: امام خمینی(س) آنقدر مباحث و دیدگاه‌های نویی دارند که جا دارد محققان از نو، این دیدگاه‌ها را بررسی و تحلیل کنند و بتوان برای این شخصیت جایزه کتاب جداگانه‌ای راه‌اندازی کرد.

وی ادامه داد: امام خمینی(س)، بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی به عنوان یک فیلسوف، متفکر اسلامی و صاحب‌نظر در مسائل سیاسی، کلامی، اجتماعی و عقاید اسلامی، به ویژه عرفان بودند و محققان می‌توانند در رابطه با هر یک از این موضوعات تحقیق کنند و جایزه برگزیده به کتاب برتر در یکی از موضوعات اندیشه‌ای امام اعطا شود.

دبیر علمی جایزه کتاب سال در پایان تصریح کرد: جای تحلیل و بررسی در این زمینه باز است، از این رو این موضوع می‌تواند به عنوان یک جایزه کتاب سال مستقل درباره اندیشه امام(س) باشد و تحقیقات عالی در رابطه با آن انجام شود.

گفتنی است، هفته گذشته در مراسم رونمایی از دو جلد کتاب با نام‌های «خاندان امام خمینی(س)» در کتابخانه ملی، نویسنده این کتب، پیشنهاد برگزاری جایزه کتاب سال امام خمینی(س) را مطرح کرد.

. انتهای پیام /*