به گزارش پرتال امام خمینی(س)، حجت الاسلام حمید زاده در مراسم دیدار زندانیان سیاسی و مبارزین قبل از انقلاب اسلامی با یادگار امام در حسینیه جماران اظهار کرد: حسینیه جماران یادآور شکوه و عظمت ابرمردی است که تاریخ بشر را متحول ساخت و با صلابت و خداباوری اش ارکان بیداد گری و ظلم ستم را لرزاند. حسینه جماران تداعی کننده ارزشهای متعالی یک نهضت بزرگیست که توسط ابرمردی به وجود آمد و توانست آمال تمام انبیا و پیامبران الهی مخصوصا اولیای گرامی اسلام را محقق سازد. این حسینیه خاستگاه یک اندیشه سترگ است که با همه سادگی و صفایش چونان  برترین و بلندترین بناهای تاریخ بشری در دل تاریخ تشسته است. این جا یادآور اجتماعات پرشکوه  مردم مخلص و مؤمن و پیروان راه امام است. جایی که رؤسای جمهور و رجال سیاسی خاضعانه در آن پای نهادند و در مقام زیارتش برآمدند.

وی افزود: اگر ناخدای بزرگ کشتی انقلاب، حضرت امام خمینی در عرصه طوفان های سهمگین دنیای آنروز  در مقابل تحجر، جمود،تنگ نظری، ایستادگی نمی کرد هرگز نمی توانست سنگ بنای انقلاب را در این کشور بگذارد. آن روزی که امام در برابر تنگ نظران نهروانی ایستاد و فتیله بعضی اندیشه های متحجرانه را با اشاره ای پایین کشید و در جهت طرح جدیدی از اجتهاد به روز را برای حوزه های علمیه افکند، توانست به روز بودن خودش را نشان داد که در غیر این صورت در برابر لوابس قدرت ایستادگی نداشت.

حجت الاسلام حمید زاده ادامه داد: به روز بودن امام بسیاری از معضلات فقهی را  که متحجران بر آن پای می فشردند از پیش روی ملت برداشت. زمانی که بعضی ها دچار سرگیجه بودند، امام در رابطه با سینما و هنر اظهار نظر کردند. زمانی که بسیاری فکر می کردند همه مشکل دین موسیقی است، امام هستی را دارای هارمونی موسیقیایی می دانست. زمانی کسانی می خواستند کوزه آیت الله شهید حاج آقا مصطفی خمینی  و خود امام را آب بکشند، و به خاطر اینکه در عصر نیمه شعبان یکی از سالها  بساط چایی در مقابل حجره گذاشته بودند، فریاد تکفیر بعضی انسان های وامانده متحجر بلند شده بود.

وی افزود: در عصر اخلاص و دوران طلایی و شکوه انقلاب که نه رانتی بود و نه چند هزار میلیارد در سفره فرصت طلبان و نه سوء استفاده از انقلاب و جنگ و مبارزات انقلابی، امام بودند سرفرازانه در برابر همه جریانات منحرف ایستاد.

حجت الاسلام و المسلمین حمید زاده با اشاره به سالگرد دکتر شریعتی در چند روز گذشته افزود: بعضی ها می خواستند این نکته انحرافی را مطرح کنند که «امام خمینی دکتر شریعتی را مسلمان نمی دانست.» که من در مقام پاسخگویی بر آمدم و سخنرانی امام را در مراسم چهلم حاج آقا مصطفی خمینی یادآور شدم که در آن امام یک نگاهش به حوزه های علمیه بود و در نصحیت آقایان و یک نگاهش به روشنفکران و اندیشمندان به روز آن زمان که حرمت ها را حفظ کنند. و گفتم که شما از کجای صحیفه امام و اندیشه امام چنین برداشت غلطی را می توانید داشته باشید.

وی افرود: البته از افکار و اندیشه های امام خمینی سوء استفاده هایی می شود چنان که از قرآن و از نهج البلاغه و قال الصادق و قال الباقر چنین سوء استفاده هایی می شود. ولی امام در آن زمان قدرتمندانه در برابر تمام موج های مخالفی که از ذهنیت های واماندگان تحجر بر می خواست ایستادند و اسلام را دین زندگی و حیات و انقلاب اسلامی را پاسخگوی نیاز های دین و زندگی مردم معرفی کردند. پیروزی اسلام و انقلاب اسلامی نه به خاطر کثرت طرفداران و شکست آن نه در گرو هواخواهان آن است.

حجت الاسلام حمید زاده ادامه داد: اگر توکل،تکلیف شناسی و تحجر ستیزی و به روزی امام نبود هرگز نمی توانست انقلاب را با هجمه های بلند جهانی آن روز به پیروزی برساند.

وی افزود: رییس جمهور محترم  چند روز قبل اشاره کردند که نباید دفاع مقدس به نفع جریانی خاص مصادره شود. امروز در پرتو دفاع مقدس، دیگر فداکاری مجاهدان و مبارزان انقلاب کم رنگ شده است. وقتی صحبت از ایثارگری می شود صحبت از جبهه و جنگ است. در حالی همین بزرگواران علاوه بر گوشه های زندان شاه و شکنجه و تبعید ها در جبهه و جنگ هم حضور داشتند.

شاید به خاطر اینکه تمجید از ایثارگری های مبارزین انقلاب تداعی کننده اندیشه های امام است عده می خواهند همه ایثارگری را در زیر پوشش دفاع مقدس تعریف کنند و رنج ها و ناله های مجداهدان فی سبیل الله را نادیده بگیرند.

وی افزود: امیدوارم با روشن بینی و روشنگری و صلابت بیت امام خمینی و با پایمردی خداباوران و زنان پاکدامن بتوانیم بتوانیم به مقابله با طوفان تحجر که داعش، طالبان و القاعده نشات گرفته از آن است برویم.

منبع: جماران

. انتهای پیام /*