به گزارش پرتال امام خمینی(س) به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جماران، نائب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان به اتفاق تعدادی از اعضای کمسیون فرهنگی این شورا، با حضور در نگارستان امام خمینی(س) استان اصفهان در جلسه ای به تبادل نظر با مدیران موسسه تنظیم و نشر آثار  امام خمینی (س) استان اصفهان پرداختند.

در این جلسه  حجت الاسلام و المسلمین عباس کمساری به تشریح وظایف موسسه و فعالیتهای صورت گرفته در آن پرداخت و اظهار داشت: به واسطه جایگاه مردم اصفهان در انقلاب اسلامی و جایگاه هنر و ادب اصفهان درکشور  سال 73 به دستور مرحوم حاج احمد آقا خمینی شعبه‌ای از این موسسه در اصفهان تأسیس شد.

وی با اشاره به تأسیس موزه‌ای بزرگ در کنار حرم مطهر امام خمینی(س) خاطرنشان کرد: اغلب آثار ارائه ‌شده در این موزه به همت مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) اصفهان و به دست هنرمندان این استان تهیه شده است که برای عموم مردم نمایش داده خواهد شد. 

مدیر موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) استان اصفهان درباره رویکرد این موسسه گفت: ما در این موسسه قصد داریم تا علاوه بر تداوم کارهای هنری و ادبی، ارتباط‌ گیری مستمر و مؤثرتری با دانشگاه‌ها، محافل علمی و حوزه‌های علمیه اصفهان داشته باشیم. در همین راستا تفاهم‌نامه‌هایی نیز با حوزه علمیه و دبیر خانه ائمه جمعه استان اصفهان امضا شده است.

کمساری در ادامه اظهار کرد: متأسفانه هر دستگاهی از زاویه و دید خودش به امام خمینی(س) نگاه کرده است، یکی از حربه‌های دشمن جدایی بین افکار و اندیشه های امام خمینی(س) با بدنه اجتماع است که تاکنون بحمدالله موفق نشده است.

وی افزود: در ماه‌های اخیر ارتباطات خوبی با مسئولان استانی از جمله آیت‌الله طباطبائی نژاد، نماینده ولی فقیه و امام جمعه استان اصفهان، دکتر زرگرپور، استاندار اصفهان داشته ایم که نتیجه این دیدار ها اعلام همکاری در جهت ترویج افکار و تبیین ابعاد شخصیتی امام راحل در سطح جامعه بوده است. علاوه بر این، مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) ذاتاً دو رسالت مهم دارد، نخست متولی تنظیم  و نشر آثار حضرت امام(س) است و سپس ترویج افکار و اعتقادات حضرت امام راحل در جامعه است که برای تحقق این امر نیازمند همکاری و همیاری عمومی هستیم.

مدیر موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) اصفهان در ادامه به ارائه گزارشی مختصر پیرامون فعالیت‌های صورت گرفته از سوی این مؤسسه و برنامه‌های آن پرداخت و عنوان داشت: لازم است از هنر و فرهنگ به منظور ترویج افکار امام راحل در سطح جامعه بهره‌برداری ‌کنیم.

وی ادامه داد: ارتباط‌گیری با هنرمندان و برگزاری جشنواره‌های هنرهای تجسمی، سینمائی و ادبی وکلاس‌های آموزش بازیگری، کارگردانی و نمایشنامه‌نویسی و جشنواره بزرگ مهر در سطح کشور از جمله اقدامات و برنامه‌های این مؤسسه  است.

کمساری در پایان سخنان خود از تشکیل یک کارگروه تخصصی با حضور جوانان خبر داد و گفت: این کارگروه به منظور ترویج افکار و ابعاد شخصیتی حضرت امام(س) در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی تشکیل شده است. همچنین  سلسله نشست‌های گوهر معرفت با همکاری کانون حسنات به طور ماهانه و با موضوع سیره علوی از منظر امام خمینی(س) برگزار می شود.

در ادامه این نشست، احمد شریعتی، نائب رئیس شورای اسلامی شهر، ضمن قدردانی از زحمات مسئولان موسسه در اصفهان، گفت: تبیین و تعریف جایگاه والای امام راحل چه در داخل کشور برای قشر جوان و نوجوان کشور و چه در خارج از مرز ایران، امروز یکی از وظایف دستگاه‌های فرهنگی است.

وی بیان کرد: همه ما وظیفه داریم افکار امام راحل را به قشر جوان و نوجوان کشور آموزش داده و ابعاد متعدد سیره زندگی حضرت امام راحل را  به عنوان الگو برای  عامه جامعه تبیین نمائیم .

نایب رییس شواری شهر اصفهان ادامه داد: از دیگر ظرفیت‌هایی  موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) که می‌تواند از آن در راستای ترویج افکار و اعتقادات امام خمینی(س) بهره بگیرد، توضیح و تبیین افکار، اعتقادات، روش و منش امام راحل برای گردشگران و توریست‌های خارجی است که از اصفهان دیدن می کنند.

 وی در پایان سخنان خود گفت: پیشنهاد می‌کنم برای ترویج هر چه بهتر و موثرتر افکار، منش و روش امام راحل، حتی آثاری چون دیوان اشعار امام خمینی(س)، وصیت‌نامه سیاسی و دیگر تألیفات پیوند مستحکم‌ و کاربردی‌تری با محافل دانشگاهی و مجامع دانشجویی از سوی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) اصفهان صورت پذیرد. 

در ادامه مهندس آذربایجانی، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر اصفهان  با بیان اینکه یکی از بزرگترین امتیازات امام خمینی، جایگاه والای ایشان به عنوان یک الگو در زمان معاصر برای نسل جوان است، اظهار کرد: جایگاه امام راحل در نظام جمهوری اسلامی ایران جایگاه رفیعی است که بر کسی پوشیده نیست و به نوعی همه مردم ایران اسلامی خود را مدیون امام راحل می‌دانند.

وی تصریح کرد: جایگاه امام خمینی به عنوان الگو گنجینه‌ای ارزشمند محسوب می‌شود که ما می‌توانیم با تأسی از سیره ایشان در طول زندگی به موفقیت‌هایی بزرگی دست یابیم.

آذربایجانی افزود: سیره بنیانگذار جمهوری اسلامی در قالب یک کتاب برای معرفی به نسل جوان و نوجوان تحت عنوان یک منبع ارزشمند از ضروریات پرورش نیروی هم‌تراز انقلاب اسلامی است، حقیقت این است که مهم‌ترین نیاز و ضرورت در جامعه فعلی، معرفی امام راحل به عنوان الگویی به نسل جوان و نوجوان است.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: یکی از رسالت‌های موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) در شرایط فعلی، اقداماتی است که منجر به معرفی هرچه بهتر و عمیق‌تر و ایجاد پیوند محکم‌ میان افکار، روش، منش و اعتقادات امام راحل با نسل جوان و نوجوان شود.

وی در ادامه با بیان اینکه به منظور آشنایی اذهان عمومی شهروندان اصفهان با نگارستان امام خمینی(س) و کارکردهای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) باید گام‌های موثرتری برداشته شود، گفت: مجموعه شهرداری، شورای شهر و کمیسیون فرهنگی این شورا در زمینه بسترسازی و همکاری در این بخش اعلام آمادگی همه‌جانبه می‌کند.

آذربایجانی اضافه کرد: از دیگر اقداماتی باید از سوی نهادهایی چون موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) صورت گیرد، برگزاری مراسم و برنامه‌های فرهنگی به صورت مشارکتی باسایر نهادها و مردم است که نتیجه انجام صحیح آن ترویج افکار امام خمینی(س)د ر بدنه جامعه خواهد بود.

وی در پایان با تاکید بر اینکه در بدنه شهرداری در حوزه فرهنگی تلاش شده که از جزیره‌ای عمل کردن پرهیز شود، گفت: ما تلاش کرده ایم که با دیگر ارگان ها کارهای مشارکتی داشته باشیم. در این راستا موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) می‌تواند با تأمین کارشناس و استاد مربوطه در زمینه تبیین و معرفی ابعاد شخصیتی امام خمینی(س) و افکار ایشان به مردم و قشر نوجوان به شهرداری اصفهان و فرهنگ‌سراهای کمک زیادی نماید. 

. انتهای پیام /*