به گزارش پرتال امام خمینی(س) به نقل از ایکنا، آیت الله دری نجف آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی عصر دوشنبه، 31 فروردین در آئین اختتامیه جشنواره سراسری سه گانه سرفصل با محوریت امام خمینی(س) که در دانشگاه اراک برگزار شد ضمن تبریک به مناسبت حلول ماه رجب، گفت: رجب یکی از ماه هایی است که بر روح و روان انسان آثار و برکات فراوانی دارد که می توان منشأ تحولات بسیار در طول زندگی شود.

این مقام مسئول در بخشی دیگر از سخنان خویش به نامگذاری 29 فروردین با نام روز ارتش توسط حضرت امام را عملی بسیار هوشمندانه برای دفاع از تمامیت ارضی، نشان دادن قدرت نظامی نظام مقدس جمهوری اسلامی به جهانیان، دفاع از اسلام و قرآن عنوان کرد.

وی بابیان این نکته که امام(س) خودباروی، اعتماد به نفس و تکیه بر سرمایه های داخلی را به نظام و مردم ارزانی کرد، گفت: یاد امام(س)، یادآور اسوه های صبر، مجاهدت، عرفان، شعر و ادبیات، ایستادگی، عظمت و جانفشانی در راه ملت است؛ چراکه پس از گذشت سال ها از عروج ملکوتی ایشان هنوز در قلب ملت ایران زنده و جاویدان است.

آیت الله دری نجف آبادی ضمن تأکید بر لزوم توجه به سیره معیشتی، اخلاقی، عرفانی و معنوی معمار کبیر انقلاب، اظهار کرد: مطالعه و توجه به شخصیت وارسته ایشان باید در همه حال مودر توجه قرار گرفته و از تحقیق در خصوص زندگی آن حضرت غفلت نشود.

وی در بخشی دیگر از سخنان خویش بابیان این مهم که امام حق بزرگی بر گردن ملت دارند که باید به بهترین وجه ممکن ادا شود، اضافه کرد: امام(س) بسیاری از آداب و سنن اسلامی که در زمان ستم شاهی منسوخ شده بود را احیا کرد.
آیت الله دری نجف آبادی با بیان این که بیداری اسلامی از مکتب خمینی و رهنمون های بسیار حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب آغاز شده است، افزود: جوامع اسلامی با پیروی از بزرگانی همچون امام راحل و رهبر معظم انقلاب تن به ذلت ندادند و خواستار آزادی و آزادی در جوامع خویش هستند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در پایان سخنان خویش ضمن اشاره به برگزاری کنگره پدر حضرت امام(س) در خمین، بزرگداشت پدر ایشان را از جمله اقدامات شایسته و پسندیده بیان کرد و افزود: چاپ و توزیع آثار امام(س) می تواند در نشر و تفکرات ناب و الهی آن حضرت بین جوانان و نوجوانان بسیار حائز اهمیت باشد.

در ادامه مهدی فیض، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی با بیان این مطلب که حضرت امام(س) شخصیتی جاودان برای نسل‌های بعدی است، اظهارکرد: ایشان متعلق به ایران اسلامی نبوده است؛ چراکه تعلق خاطر دیگر جوامع مسلمان و حتی غیرمسلمان نسبت به آن حضرت گواهی براین ادعاست.

فیض در ادامه امام(س) را مردی مبارز و بسیار باهوش خواند و اضافه کرد: امام خمینی(س) در تمامی لحظات عمر خویش از یاد و ذکر خداوند رحمان غافل نبودند و این امر مهم در تمامی ابعاد و زوایای زندگی آن حضرت به وضوح مشخص است.

این مقام مسئول ضمن اشاره به این مطلب که امام(س) شخصیتی جهانی داشت و اگر بخواهیم ایران را با نام ایشان به جهان معرفی کنیم راه را اشتباه رفته‌ایم، گفت: حرکت در راستای خط مشی آن حضرت و در پیش گرفتن اندیشه‌های ناب ایشان حاکی از تبلور تفکرات امام راحل در دیگر جوامع است.

وی همچنین تمامی دستگاه‌های دولتی و غیردولتی را به فعالیت و گردآوری هرچه بیشتر اندیشه‌های حضرت امام(س) فراخواند و اظهارکرد: بدون شک اگر دستاوردهای فرهنگی در این راستا از قوت بیشتری برخوردار شود می‌توان امیدوار بود تا شخصیت حقیقی و والای ایشان برای افرادی که نسبت به ایشان نظر منفی دارند به وضوح شناخته شود.

حجت‌الاسلام مهدی ایمانی‌مقدم، مسئول نمایندگی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های استان مرکزی نیز در ادامه این جشنواره برگزاری جشنواره با محوریت حضرت امام(س) را گامی برای شناختن هرچه بیشتر نسل های چهارم بیان کرد.

وی ضمن تأکید بر لزوم شناسایی حقیقی شخصیت حضرت امام(س) به جوانان و نوجوانان، مطرح کرد: برای شناسایی و معرفی اندیشه و تفکرات ناب ایشان باید از تمامی ظرفیت‌های موجود نهایت استفاده را برد تا بتوان شخصیت والای ایشان را به نوجوانان و جوانان جوامع اسلامی و غیراسلامی که آن حضرت را درک نکردند معرفی کرد.

ایمانی‌مقدم در ادامه سخنان خویش بابیان این نکته که هیچ شخصیتی همچون امام در طول تاریخ عاشق و شیفته نداشته است، اظهار کرد: دلیل محبوبیت ایشان تأسی به ائمه اطهار(ع) بوده است؛ چراکه امام در تمامی لحظات زندگی خویش از یاد و نام خدا و خانواده نبوی غافل نبودند و در سختی‌ها به حضرات معصومین(ع) متوسل می‌شدند.

این مقام مسئول با تأکید براین مطلب که هویت حاکم در مشروعیت الهی اوست، اظهار کرد: با توجه به این نکته که حضرت امام(س) دارای شخصیت الهی و معنوی بودند سبب شد تا تفکرات و اندیشه‌های ایشان جهانی شده و بسیاری از اندیشمندان و بزرگان نه تنها دنیای اسلام؛ بلکه غیراسلامی نیز از ایشان درس زندگی بیاموزند.

وی در بخشی از سخنان خویش تثبیت مشروعیت الهی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به دستان با کفایت ایشان دانست و اظهار کرد: بر خلاف نظر بسیاری از کج اندیشان، امام خمینی(س) طریقت و شریعت را به طور توامان منتهی به حقیقت می‌دانستند و با درک و شعور سیاسی، فلسفی، عرفانی و با بهره‌گیری از آموزه‌های دین مبین اسلام، مسیر انقلاب را به پیش بردند.

ایمانی مقدم به تشریح سه دسته از مخالفان معمار کبیر انقلاب پرداخت و گفت: سلطنت طلبان، روشنفکران کج اندیش اندیش و منافقان کوردل از جمله مخالفان سرسخت ایشان بودند که با تدبیر فتنه و توطئه‌های نو سعی در خدشه‌دار کردن پیکره انقلاب و اسلام را داشتند که هر بار با توجهات و تیزهوشی آن حضرت خنثی  و ناکام ماند.

زهره نعمتی، دبیر جشنواره سه‌گانه سرفصل نیز در آیین اختتامیه جشنواره نیز، گفت: استان مرکزی مهد مردان و زنان بزرگی است که منشأ تحولات بی‌شمار بودند که ذکر و نام آنان بر همگان واجل و لازم است.

نعمتی، ضمن اشاره به این مطلب که جشنواره مذکور از اوایل سال 93 کلید خورد، اضافه کرد: طرح جشنواره در فصول سه گانه امام خمینی(س)، انقلاب و جمهوری اسلامی و دفاع مقدس تعریف شده است که فصل اول آن به همت معاونت فرهنگی در استان مرکزی و با محوریت امام خمینی(س) برگزار شد.

سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در پایان، بابیان این مطلب که متقاضیان حضور در این جشنواره از بهمن تا 25 اسفند سال گذشته آثار خود را در بخش‌های سه گانه قطعه ادبی، شعر و داستان ارائه دهند، از ارسال 308 اثر به دبیرخانه خبرداد.

. انتهای پیام /*