از منظر امام هدف از حمایت حرکتهای اسلامی صرفاً پیروزی اسلام و مسلمین است و به همین دلیل حرکتهای فرهنگی گسترده ای برای مخدوش کردن چهره اسلام در جهان شکل گرفته و رو به افزایش است. امام با طرح وحدت امت بزرگ اسلامی مسلمانان جهان را از درگیر شدن به مذاهب فرعی و فقهی و یا کلامی منع کرده و پیشنهاد امت اسلام در قبال مستکبرین را طرح کرده اند، ایشان هرگونه تفرق از جمله تفرقه شیعه و سنی را محکوم نموده و با شعار اسلام ناب محمدی (ص)، پرهیز از جنگ هفتاد و دو ملت و بازگشت به اسلام خالص را خواستار شده اند و فرموده اند، امروز جهان تشنه فرهنگ اسلام ناب محمدی است و مسلمانان می توانند در یک تشکیلات بزرگ اسلامی رونق و زرق و برق کاخهای سفید و سرخ را از بین ببرند. (ر.ک. صحیفه امام؛ ج 21، ص87) این خط مشی؛ راه مقابله با فرهنگ سلطه است.

البته ناگفته نماند جهان سلطه علاوه بر حرکتهای فرهنگی از ابزارهای دیگری مانند جنگ تحمیلی هشت ساله علیه ایران نیز برای نیل به اهداف خود استفاده نموده است اما مقاومت و صلابت ملتی شجاع و مومن با وحدت و همدلی در زیر پرچم اسلام و رهبری مقتدای خویش زیاده خواهی جهانخواران را سرکوب کرد. وقتی که امام می فرمودند، اگر این جنگ بیست سال هم طول بکشد ما ایستاده ایم(ر.ک.صحیفه امام؛ ج 13، ص315)، ملت یک صدا لبیک می گفت و روزی هم که جام زهر را نوشیدند، آنها تاکتیک جدید را پذیرفتند و باور داشتند که مشی جدید به مصلحت آرمانهای انقلاب است. امام در مورد پذیرش قطعنامه 598 فرمودند:

"با توجه به نظر تمامی کارشناسان سیاسی و نظامی سطح بالای کشور، که من به تعهد و دلسوزی و صداقت آنان اعتماد دارم، با قبول قطعنامه و آتش بس موافقت نمودم؛ و در مقطع کنونی آن را به مصلحت انقلاب و نظام می‏دانم. و خدا می‏داند که اگر نبود انگیزه‏ای که همه ما و عزت و اعتبار ما باید در مسیر مصلحت اسلام و مسلمین قربانی شود، هر گز راضی به این عمل نمی‏بودم و مرگ و شهادت برایم گواراتر بود. اما چاره چیست که همه باید به رضایت حق تعالی گردن نهیم. و مسلّم ملت قهرمان و دلاور ایران نیز چنین بوده و خواهد بود." (صحیفه امام؛ ج 21، ص92)

اکنون بیست و هفت سال از پذیرش قطعنامه می گذرد و جمهوری اسلامی ایران با پشتوانه مردمی آن مأمنی برای مسلمانان و مستضعفان در هر گوشه‏ای از دنیا شده و در مقابل شعار فریبنده و تو خالی "نظم نوین جهانی" ایستاده است. حفظ این حماسه به حفظ "پیام" و "ارزش" های ایجاد شده بستگی دارد. رهبر معظم انقلاب همواره بر ادامه راه امام و حفظ ارزشها و دستاوردهای انقلاب اصرار داشته اند و می فرمایند:

"هدف از این کار آن است که با شعار وحدت مسلمین، که شعار درست و ضروری‌یی هم است و من از قدیم این اعتقاد و تفکر را داشتم و دارم و آن را یک مسأله‌ی استراتژیک می‌دانم - یک مسأله‌ی تاکتیکی و مصلحتی هم نیست که حالا بگوییم مصلحت ما ایجاب می‌کند که با مسلمین غیر شیعه ارتباطات داشته باشیم - مسلمانان، بتدریج این اختلافات مذهبی و طایفه‌یی را کم کنند و از بین ببرند؛ چون در خدمت دشمنان است. ما با این انگیزه‌ی صحیح، مسأله‌ی وحدت مسلمین را در جمهوری اسلامی، یک مسأله‌ی اساسی قرار داده‌ایم. امام بارها فرمودند، ارگانهای مختلف جمهوری اسلامی نیز بر این اساس برنامه‌ریزی و طراحی و تلاش کردند "

(http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=21957)

. انتهای پیام /*