«برکت وجود رسول اکرم برکتی است که در سرتاسر عالم، از اول خلق تا آخر، یک همچو موجود با برکت نیامده است و نخواهد آمد. اشرف موجودات و اکمل انسان ها و بزرگترین مربی بشر، این وجود مبارک است.» (صحیفه امام، ج14، ص7)


از آنجا که حضرت ختمی مرتبت کاملترین مظهر اسما و صفات و کمالات حق تعالی است، شناخت آن حضرت مانند شناخت اسما و صفات الهی مقول به تشکیک است و هر کس به اندازه ظرفیت وجودی و توان علمی و معرفتی خود، می تواند جرعه ای از آن چشمه همیشه جوشان بنوشد و نهال خشکیده خود را با زمزم معرفت آن یگانه خلقت و نگین انگشتر آفرینش سیراب نماید. بنابراین، در جهت این هدف عالی، تماشای سیمای نیر نبوی، با استفاده از بیان و بنان سلاله پاکش حضرت امام خمینی دیدنی تر خواهد بود؛ چرا که او احیاگر معاصر دین و سنت محمدی است و عطر و بوی آن حضرت، از قامت رسای این خلف صالح شنیدنی است.

«پیامبر اعظم(ص) در نگاه عرفانی امام خمینی(ره)» نام کتابی است به قلم محمدامین صادقی ارزگانی که موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی در سال 1386 منتشر کرده است. این نوشتار، آرای حضرت امام را درباره پیامبر اعظم(ص) با رویکرد عرفانی تبیین کرده است و نویسنده سعی نموده تا تلاشی متفاوت از آنچه تا آن زمان انجام گرفته را ارائه نماید.  برای مشاهده و مطالعه این کتاب ارشمند به آدرس زیر مراجعه فرمایید.

پیامبر اعظم(ص) در نگاه عرفانی امام خمینی(ره)

در کلام و آثار حضرت امام(س) توجه به سیره پیامبر نیز جایگاه خاصی دارد. مصطفی دلشاد تهرانی در کتاب «سیره نبوی از منظر امام خمینی(س)» ذیل عناوین گوناگون به ارائه سخنان و نوشته های امام پیرامون سیره پیامبر پرداخته است. در این کتاب که توسط ستاد بزرگداشت حضرت امام خمینی(س) در سال 1385 منتشر شده است، پس از ارائه تعریفی از مفهوم سیره و سیره شناسی در چند فصل فرمایشات و مکتوبات امام پیرامون اصول حفظ حدود الله، ساده زیستی، عبادت پیشگی، تواضع و فروتنی، رحمت و محبت، مساوات، اهتمام برای مستضعفات، مقابله با مستکبران و صبر و استقامت آورده شده است.

متن کتاب فوق از این مسیر قابل دسترسی است.

سیره نبوی از منظر امام خمینی(س)


 

 

 

. انتهای پیام /*