اگرچه امام(س) در جبهه ها حضور نداشتند اما رابطه قلبی که میان رزمندگان و امام خمینی برقرار بود باعث می شد تا رزمندگان برای تحقق پیام های ایشان تا پای جان بایستند.

عشق رزمندگان به امام و ولایت باعث شده بوده تا تمام پیام های امام را مو به مو اجرا و حتی در راه آرمان های او، جان خود را نیز فدا کنند.

اگر ولایت مداری و ولایت پذیری رزمندگان دفاع مقدس نبود قطعا در جنگ پیروز نمی شدیم ، عشقی که میان امام(س) و رزمندگان بود باعث شد تا سختی های این جنگ را تحمل کنیم .

به گزارش ایرنا، یکی از رزمندگان هشت سال دوران دفاع مقدس می گوید: جهان بینی متفاوت حضرت امام که نشات گرفته از جهان بینی اسلام ناب محمدی بود باعث شد تا در مدیریت خود کاملا متفاوت با رهبران دیگر جهان عمل کند همچنین درک موقعیت، زمان، مکان و دشمن شناسی ایشان باعث حرکت جامعه به سمت تکامل بود.

سردار رضا احمدی افزود: کسانی که در دفاع مقدس از ولایت فقیه پیروی کردند امروزه هم تا پای جان و در اشکال مختلف ولایت مدار هستند.

این رزمنده دوران دفاع مقدس در ادامه گفت: در جنگ تحمیلی جوانان از امتحانی که در آن شرایط سخت به کشورمان تحمیل شد به خوبی بیرون آمدند و الگوی نسل های بعدی شدند .

ناصر محمدی از فرماندهان بسیج هم می گوید : چنانچه در کشورهای اسلامی شاهد خیزش ها و انقلاب ها هستیم باید توجه کنیم که دفاع مقدس نقطه پیدایش این بیداری های اسلامی است.

وی با بیان این که باید در راه وحدت و اطاعت پذیری از ولایت تلاش کنیم گفت: رهبری و درایت امام در ابتدای جنگ باعث شد تا میان ارتش و سپاه وحدت ایجاد شود.

این رزمنده در ادامه گفت: تصمیم گیری های امام در مقاطع مختلف جنگ در پیروزی های رزمندگان و موفقیت ایران بسیار موثر بود.

وی با بیان این که حضرت امام برای انسجام داخلی و دعوت از مردم برای دفاع کوشش می کرد گفت: جنگ تحمیلی در آخرین روز تابستان و یک روز قبل از آغاز سال تحصیلی و روز بازگشایی مدارس و دانشگاه ها آغاز شد و امام خمینی در اولین پیام خود به ملت ایران از جوانان کشور خواستند تا به مدارس بروند و کار خود را شروع کنند.

محمدی افزود : امام خمینی(س) تلاش داشتند تا وضعیت کشور را طبیعی نگه داشته و شروع جنگ را موجب تعطیلی کار و فعالیت در کشور ندانند.

این رزمنده اذعان داشت که دفاع مقدس با درایت حضرت امام و به برکت ایستادگی و مقاومت رزمندگان اسلام به نماد عزت ملت ایران مبدل شد.

وی با بیان این که رعایت نظم و انضباط از مسائلی بود که امام همیشه آنرا به رزمندگان گوشزد می کردند گفت: ایشان می فرمودند شجاعت غیر از تهوّر است؛ شجاعت در جنگ حرکتی است قهرمانانه روی نقشه و نظم و حساب، و حال آنکه تهوّر، بی حساب و نظم بر دشمن تاختن است.

این فرمانده بسیجی اظهار داشت:  امام راحل اعتقاد داشتند کارها باید روی نظم و قاعده باشد و می فرمودند،«تکرار می کنم کار وقتی روی نظم و قاعده و برای خدا بود دیگر خوفی نیست چه کسی کشته شود و چه کسی بکشد.»

جنگ تحمیلی و دوران دفاع مقدس برای ایران اسلامی دستاوردهای بزرگی از جمله ارائه یک الگوی برجسته مقاومت ، اثبات تواناییهای دفاعی ، خودکفایی های فراوان در زمینه های مختلف به ویژه در صنایع و جهش های علمی به بار آورد و در بعدخارجی نیزآرزوی دیرینه امام خمینی)س) و پیروان آن امام همام برای صدور انقلاب به جهان را محقق کرد و طنین حق طلبی آن در عین مظلومیت به گوش جهانیان رسید و مورد تجلیل آگاهان جهانی واقع شد.

. انتهای پیام /*