اسحاق صلاحی(رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی) در ابتدای نشست«علل و فرایند مخالفت روحانیت با مصوبه اصلاح قانون انجمن های ایالتی و ولایتی در سال 1341»  ضمن تشکر از برگزار کنندگان این برنامه و مدعوین و سخنران این برنامه، به بیان پاره ای از توضیحات درباره این نشست و وظایف و چشم انداز های آن در چارچوب اهداف و وظایف سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، پرداخت.

به گزارش پرتال امام خمینی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، صلاحی در ادامه افزود: یکی از وظایف اصلی اساسنامه ما در سازمان توجه به بحث های اسلام شناسی، ایران شناسی و انقلاب اسلامی است. در حوزه ایران شناسی، کم و بیش کارهایی به انجام رسیده است. در حوزه اسلام شناسی نیز غالبا به صورت موسمی و بر اساس مواعد تقویمی، بر نامه هایی برگزار شده است. در کنار این در سایت سازمان یک بخش اسلام شناسی و یک تالار نیز به این موضوع اختصاص داده شده است.

 وی در ادامه در خصوص کارهای محتوایی که در مورد ایران و اسلام به انجام رسیده است، گفت: اولین شماره فصل نامه ایران و اسلام منتشر شده و دومین شماره آن هم در هفته های آتی منتشر خواهد شد. کار دیگر در حوزه محتوا، برگزاری نشست هایی از این دست است که تلاش شده در آنها به موضوعات مرتبط به انقلاب اسلامی و مبارزات امام خمینی(س) پرداخته شود.

صلاحی در خصوص اهداف و نحوه کار این نشست تخصصی گفت: برنامه ریزی ما به این صورت است که این نشست تخصصی که به مناسبت پنجاهمین سالگرد مخالفت امام(س) با اصلاح قانون انجمن های ایالتی و ولایتی بود و امروز شاهد برگزاری اولین جلسه آن هستیم، هر یک یا دو ماه در میان تکرار شده ، تا به پنجاهمین سالگرد قیام امام خمینی(س) در 15 خرداد 1342 متصل شود.

صلاحی در ادامه گفت: در نظرداریم با همکاری نهادهای مرتبط در خرداد ماه سال 1392، همایشی بین المللی در رابطه با نهضت امام خمینی، در پنجاهمین سالگرد قیام 15 خرداد 1342 برگزار نماییم. همچنین این سلسله نشست ها تا سال 1393 و سالگرد پنجاهمین سالگرد مخالفت امام خمینی با قانون کاپیتالاسیون در 1343 نیز ادامه خواهد  داشت.

شایان ذکر است که اولین نشست تخصصی مرکز پژوهش های ایران شناسی و اسلام شناسی سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور، با موضوع «علل و فرایند مخالفت روحانیت با مصوبه اصلاح قانون انجمن های ایالتی و ولایتی در سال 1341» در روز شنبه، 29 مهر ماه 1391 در ساعت 10 صبح با سخنرانی دکتر محمدحسن رجبی، استاد دانشگاه و مورخ، برگزار شد.

. انتهای پیام /*