پرتال امام خمینی(س): ما از همان روزهای اول می گفتیم باید با نیروی مردم، شاخه نظامی مساجد را تشکیل داد و می بایست وظایف گوناگونی در مسجد برعهده بگیرند؛ یک کار نظامی، یک کار فرهنگی، یک کار آموزشی و کمک به خیریه و... طرح مساجد بود. شاید کل مطلب در یک صفحه بود که خدمت امام رفتیم، امام فرمودند: هرکس کار خودش را خوب انجام دهد شما نظامی ها هم دارای نظم و ترتیب و اسلحه به دوش آماده باشید که اگر همه دنیا به عنوان دشمنان ما آمدند مبارزه کنید، شما پیروز هستید. شما بروید کار خود را درست کنید و هر کسی کار خودش را خوب انجام دهد. در مورد بسیج حدود شش ماه کار شد. یکی، دو نوبت ما بین خود گفتیم که آقا چگونه یک نیروی مقاومت مردمی تشکیل دهیم. در هر صورت در آذرماه ۵۸ آیین نامه ای تدوین شد که پنجم آذرماه سالگرد روز بسیج مستضعفین می باشد و این مصادف با در هم ریختگی دولت موقت و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا بود از طرف دیگر مجلس خبرگان اول در حال تدوین قانون اساسی بود. وقتی در شورا تصویب شد کسانی می گفتند: ما باید در کل کشور دویست هزار نفر نیروی مقاومت داشته باشیم. در آن موقع از تشکیل شعبه های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تمامی شهرها، ماه ها گذشته بود. سپاه به عنوان یک قدرت مطرح بود برای سازماندهی نیروها بین یک میلیون تا پنج میلیون صحبت هزینه لازم بود که ما بایستی در ظرف چند سال نیروها را سازماندهی می کردیم.
برای این نیروها دو اسم مطرح بود یکی نیروهای مقاومت و دیگری بسیج ملی. امام بدین مضمون فرمودند: در مملکت اسلامی اولا همه باید اسلامی باشند. ثانیا با یک عده نظامی کار درست نمی شود، یعنی همه باید نظامی باشند هر وقت لازم هم شد همه باید شرکت کنند ؛ کشوری که بیست میلیون جوان دارد باید بیست میلیون نظامی داشته باشد.
کتاب عصر جهاد دوران خدمت خاطرات سید اسماعیل داودی شمسی صص: ۱۴۶-۱۴۷
بسیجی ها را بیشتر از همه دوست داشتند
امام بیشتر از همه به بسیجی ها عشق می ورزیدند و همواره با توجه و عنایتی خاص اخبار مربوط به پیشروی های آنان و دیگر نیروهای اسلام را در جبهه های جنگ پیگیری می کردند. یک گروه از کسانی در دعاهای امام همیشه مورد توجه بودند بسیجی ها بودند.[۱]
افتخارم این است که بسیجی ام
عشق و علاقه وافر امام به رزمندگان اسلام خصوصا بسیجی ها تا بدان حد بود که در یکی از پیام هایشان فرمودند در دنیا افتخارم این است که خود بسیجی ام و به مناسبت دیگر فرمودند: امیدوارم خداوند مرا در کنار شهدای جنگ تحمیلی بپذیرد.
[۱] . حجت لاسلام والمسلمین سید احمد خمینی – روزنامه اطلاعات –۱۹/۳/۶۹، برداشت هایی از سیره امام خمینی، جلد ۱، ص: ۱۷۳
.
انتهای پیام /*