به روستاها، به مستضعفین، به محرومینی که در طول تاریخ محروم بودند، به اینها بیشتر رسیدگی بشود و میشود. و من تشکر میکنم از این همه زحمتها و امیدوارم که از این به بعد هم آقای نوری که در این جرگه وارد شدهاند، با هدایتهایی که میکنند و زحمتهایی که میکشند، و با زحمتهای سایر برادرهای محترم، مشکل هم هر چه باشد، ان شاء اللَّه حل بشود. صحیفه امام، ج۱۵، ص: ۵۱۷
این خانه کوچک فاطمه- سلام اللَّه علیها- و این افرادی که در آن خانه تربیت شدند که به حسب عدد، چهار- پنج نفر بودند و به حسب واقع، تمام قدرت حق تعالی را تجلی دادند، خدمتهایی کردند که ما را و شما را و همه بشر را به اعجاب درآورده است. خطبه فاطمه زهرا- سلام اللَّه علیها- در مقابل حکومت و قیام امیر المؤمنین و صبر امیر المؤمنین در مدت بیست و چند سال و در عین حال کمک کاری به حکومت موجود و بعد هم فداکاری در راه اسلام و فداکاری دو فرزند عزیزش، امام مجتبی که یک خدمت بسیار بزرگ و دولت جابر اموی را با آن خدمت رسوا فرمود و خدمت بزرگ برادر ارجمندش حضرت سید الشهدا، چیزهایی بود که همه میدانید و میدانیم... صحیفه امام، ج۱۶، ص: ۸۷
نقش زن در جامعه بالاتر از نقش مرد است
امام خمینی(س): مسئله تربیت بالاتر از تعلیم است
کلیپ زیبا از گوشه ای زندگی خصوصی امام خمینی(س)
کلیپ وارثان زمین به مناسبت هفته فرهنگی خمین با عنوان بر آستان آفتاب
کلیپ حضور همسر مکرم امام در بیت تاریخی امام در خمین
پیام آیت الله العظمی جوادی آملی به مناسبت میلاد حضرت زهرا(س) که در آئین افتتاحیه «بر آستان آفتاب» پخش شد
تیزر معرفی هفته فرهنگی خمین با عنوان بر آستان آفتاب
تصاویری آرشیوی از قیام 19 دی مردم قم
مقاله موهن روزنامه اطلاعات، موجب قیام ۱۹ دی مردم شهر قم در سال ۱۳۵۶
تبدیل مظاهر تمدن به مفاسد
استعمار است که روزنامه ها را اینطور مبتذل می کند تا فکر جوانهای ما را مسموم کند. استعمار است که برنامه های فرهنگی ما را جوری تنظیم می کند که جوان نیرومند در این مملکت نباشد. استعمار است که برنامه های رادیو و تلویزیون را جوری تنظیم می کند که مردم اعصابشان ضعیف بشود؛ قوّت را از دست بدهند؛ نیرومندی را از دست بدهند. اینها استعمار است. ما با این مظاهر استعماری مخالفیم؛ ما مرتجعیم؟ شما مترقی هستید؟
صحیفه امام، ج ۱، ص ۳۰۰
کلیپ عزاداری مرحوم کوثری در حضور امام خمینی(س) در حسینیه جماران/ حضرت ام البنین (س) همسر اول حضرت علی (ع) دارای چهار پسر بود که به دلیل داشتن همین پسران، او را ام البنین، یعنی مادر پسران می خواندند. نام فرزندان ایشان به ترتیب عبارتند از: قمربنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام ، عبداللّه ، جعفر و عثمان. فرزندان ام البنین همگی در کربلا به شهادت رسیدند و نسل ایشان از طریق عُبیداللّه فرزند حضرت ابوالفضل علیه السلام ادامه یافت.
۱۳ دی ۱۳۴۳ مصادف با دستگیری حاج آقا مصطفی خمینی و تبعید ایشان به ترکیه است. وی بوسیله ساواک پس از انتقال به تهران به باشگاه نخست وزیری منتقل و روز بعد یعنی چهارده دی ماه با هواپیما به استانبول و از آنجا به بورسا تبعید شد، بدین ترتیب زندگی جدید آقا مصطفی در دوران تبعید در کنار پدر آغاز شد، آغازی که هرگز برای آن بازگشتی به ایران به دنبال نداشت.

پیام تلویزیونی آیت الله العظمی جوادی آملی پیرامون پیام تاریخی امام خمینی (ره) به میخائیل گورباچف که در تاریخ ۱۳۷۵/۰۹/۲۲:
پیرامون پیام تاریخی امام راحل (رض) معارف فراوانی قابل طرح و ارائه است. یکی از ره آوردهای برجسته این پیام الهی آن است که: همانطوری که انبیای الهی بالاصاله دفائن عقول را اظهار کرده اند، این پیام بالتّبع دفائن عقول را شکوفا کرده است .
اوّلین کاری که این پیام کرد، توانست هم دفینه های عقل نظری مردم شوروی سابق را شکوفا کند، هم گنجینه های عقل عملی آنها را اظهار کند تا این نظام فاسد و باطل را مانند آب بُرد و زَبد از بین ببرد؛ این قدم اوّل بود. سرنگونی و تخریب یک نظام مستحکم کار آسانی نبود.
مرحله دوّم، مرحله انتقالی است؛ امام راحل (رضوان الله علیه) هم آنها را راهنمائی کرد که چگونه این نظام بطلان و الحاد را در هم بکوبند، و هم آنها را راهنمائی کرد در انتخاب راه به سمت غرب نروند؛ زبرا کج راهه غرب نظیر کج راهه شرق، هر دو به دوزخ منتهی می شود.
بعد از گذراندن مرحله دوّم، وارد مرحله سوّم می شوند و آن انتخاب احسن است ، که الآن نشانه های انتخاب احسن در شوروی سابق و روسیه کنونی و یا سائر جمهوری نشین شوروی سابق ظهور کرده است. مساجد آنها مَعمور شد، کتاب های مذهبی و دینی، قرآن کریم و تفسیر قرآن کریم و سخنان اهل بیت (ع) کم کم خودش را نشان می دهد. ...
در روز یازدهم دی ماه ۱۳۶۷ (نخستین روز سال ۱۹۸۹ میلادی)، خبرگزاری های دنیا خبر مهم و شگفت آوری را برای مخاطبان خود مخابره کردند: امام خمینی رهبر و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، پیام مهمی را خطاب به میخائیل گورباچف، صدر هیات رئیسه اتحاد جماهیر شوروی بین المللی صادر کرد.
فوتوکلیپی به مناسبت روز تشکیل نهضت سواد آموزی به فرمان امام خمینی
وَ الْقَلَمِ وَ ما یَسْطُرُونَ ملت شریف ایران، شما میدانید که در رژیم گذشته آنچه بر ملت مبارز ایران سایه افکنده بود، علاوه بر دیکتاتوری و ظلم، تبلیغات بیمحتوا و هیچ را همه چیز جلوه دادن بود. ملتی که در همه ابعاد از حوایج اولیه محروم بود وانمود میشد که در اوج ترقی است. از جمله حوایج اولیه برای هر ملت که در ردیف بهداشت و مسکن بلکه مهمتر از آنهاست آموزش برای همگان است. مع الأسف کشور ما وارث ملتی است که از این نعمت بزرگ در رژیم سابق محروم؛ و اکثر افراد کشور ما از نوشتن و خواندن برخوردار نیستند، چه رسد به آموزش عالی. مایه بسی خجلت است که در کشوری که مهد علم و ادب بوده و در سایه اسلام زندگی میکند که طلب علم را فریضه دانسته است، از نوشتن و خواندن محروم باشد. ما باید در برنامه دراز مدت، فرهنگ وابسته کشورمان را به فرهنگ مستقل و خودکفا تبدیل کنیم. و اکنون بدون از دست دادن وقت و بدون تشریفات خستهکننده، برای مبارزه با بیسوادی به طور ضربتی و بسیج عمومی قیام کنیم تا ان شاء اللَّه در آینده نزدیک هر کس نوشتن و خواندن ابتدایی را آموخته باشد صحیفه امام، ج۱۱، ص: ۴۴۶