جمعه, ۱۳ بهمن ۱۳۵۷ - ۱۶:۵۴
جمعه, ۱۳ بهمن ۱۳۵۷ - ۱۵:۲
جمعه, ۱۳ بهمن ۱۳۵۷ - ۱۴:۴
جمعه, ۱۳ بهمن ۱۳۵۷ - ۱۳:۳۹
1357
* امام خمینی در سخنرانی در مدرسه علوی بر لزوم ادامه مبارزه تا سقوط رژیم تأکید کردند و به ارتش پیام دادند به ملت بپیوندد.
* امام خمینی در جمع همافران نیروی هوایی به دولت بختیار هشدار دادند که کنار برود.
* سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد اظهارات ضدآمریکایی امام خمینی به هنگام ورود به تهران هیچ تغییری در مواضع آمریکا نسبت به ایران نداده است.
* به گزارش خبرگزاری رویتر دولت اسرائیل نسبت به بازگشت امام خمینی شدیداً اظهار نگرانی کرد.
جمعه, ۱۳ بهمن ۱۳۵۷ - ۱۲:۰
پنجشنبه, ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ - ۱۶:۴۴
پنجشنبه, ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ - ۱۴:۴۹
پنجشنبه, ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ - ۱۳:۵۵
پنجشنبه, ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ - ۱۲:۳۴
1357
* در ساعت 30 / 5 بامداد، امام خمینی از پاریس به سوی تهران پرواز کردند.
* هواپیمای حامل امام خمینی در ساعت 30 / 9 بامداد در تهران به زمین نشست.
* پرشورترین استقبال تاریخ از فرودگاه تا بهشت زهرا (محل سخنرانی امام) از ایشان به عمل آمد.
* امام خمینی در فرودگاه در جمع مستقبلین از همه طبقات تشکر کردند و خروج شاه و ورود خود را گام نخست پیروزی دانستند.
* سخنرانی امام خمینی در بهشت زهرا؛ امام رژیم سلطنتی پهلوی را غیر قانونی خواندند. امام اعلام کردند که: "من دولت تعیین می کنم".
* در پیامی به افسران و سربازان امام خمینی خواستار عدم حمایت آنان از دولت بختیار شدند.
* امام در جمع اعضای کمیته استقبال به تشریح دستاوردهای انقلاب پرداختند و شعار ملیت و ملی گرایی را ترفندی برای انحراف نهضت دانستند.
* امام خمینی در جمع طلاب درباره بازگشت به قم صحبت کردند.
* علی رغم قولی که دولت بختیار داده بود، پخش مستقیم مراسم ورود امام پس از دقایقی قطع و موجب خشم شدید مردم شد.
پنجشنبه, ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ - ۱۲:۰
پنجشنبه, ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ - ۰:۰
پنجشنبه, ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ - ۰:۰
پنجشنبه, ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ - ۰:۰
پنجشنبه, ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ - ۰:۰
پنجشنبه, ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ - ۰:۰
1357
* امام خمینی در تقریظی از زحمات آقای ابراهیم یزدی در ایام اقامت در فرانسه تقدیر کردند.
* امام خمینی در پیامی از دولت و ملت فرانسه تشکر کردند.
چهارشنبه, ۱۱ بهمن ۱۳۵۷ - ۱۲:۰
1357
1200 آمریکایی ایران را ترک کردند.
چهارشنبه, ۱۱ بهمن ۱۳۵۷ - ۱۲:۰
چهارشنبه, ۱۱ بهمن ۱۳۵۷ - ۰:۰
چهارشنبه, ۱۱ بهمن ۱۳۵۷ - ۰:۰
1357
امام خمینی در پاریس به نزدیکان خود گفتند من بیعت خود را از شما برمی دارم، ما به طرف کار بزرگی می رویم. شما به خاطر من جانتان را به خطر نیندازید.
سه شنبه, ۱۰ بهمن ۱۳۵۷ - ۱۲:۰
1357
* فرودگاه مهرآباد باز شد.
* عده ای دیگر از نمایندگان مجلس استعفا دادند.
سه شنبه, ۱۰ بهمن ۱۳۵۷ - ۱۲:۰
1357
* امام خمینی در پیامی به ملت ایران فرمودند خائن اصلی را بیرون کردید، همت کنید این تتمه را که حشاشهای بیش نیست از صحنه خارج کنید. امام اطاعت از دولت بختیار را حرام دانستند و از ارتش خواستند به ملت بپیوندد.
* امام در مصاحبه با خبرنگاران دولت بختیار را غیرقانونی اعلام کردند و نیز اعلام کردند محافظ من خداست و حفظ امنیت با مردم است. امام اعلام کردند در اولین فرصت به ایران می روم و در اولین قدم دولتی مبتنی بر رﺃی مردم اعلام می کنم.
* امام خمینی دکتر علی امینی را برای ملاقات نپذیرفتند.
* رمزی کلارک وزیر پیشین دادگستری آمریکا ضمن تشریح نتایج اقامت هشت روزه خود در ایران اعتراف کرد که نود و نه درصد مردم ایران خواستار بازگشت آیت الله خمینی هستند.
دوشنبه, ۰۹ بهمن ۱۳۵۷ - ۱۲:۰
دوشنبه, ۰۹ بهمن ۱۳۵۷ - ۰:۰
دوشنبه, ۰۹ بهمن ۱۳۵۷ - ۰:۰
1357
عدهای از روحانیون مبارز تهران و شهرستانها در اعتراض به جلوگیری از بازگشت امام خمینی در مسجد دانشگاه تهران تحصن کردند.
یکشنبه, ۰۸ بهمن ۱۳۵۷ - ۱۲:۰
1357
در جمع ایرانیان مقیم خارج امام خمینی سخنرانی کردند و خواستار پیوستن ارتش به ملت شدند.
یکشنبه, ۰۸ بهمن ۱۳۵۷ - ۱۲:۰
یکشنبه, ۰۸ بهمن ۱۳۵۷ - ۰:۰
یکشنبه, ۰۸ بهمن ۱۳۵۷ - ۰:۰