امام به طرز نشستن در مجالس سوگواری اهل بیت و گوش دادن به وعظ واعظ یا روضه روضه خوان، و گریستن به هنگام شنیدن مصایب شهدای کربلا به همه نشان دادند که «فرهنگ عاشورا» را باید پاس داشت و حریم آن را نگاه داشت.
حجت الاسلام والمسلمین سید سعیدرضا عاملی در بازدید از غرفه مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) در سی و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، گفت: امام یک شخصیت جامع الاطراف بودند. ضمن اینکه در عرفان به اوج رسیده بود و در فهم معانی پنهان ید طولایی داشت، عقلانیت اجتماعی هم داشت؛ یک عارف منزوی نبود و عارف اجتماعی بود و روی جامعه هم تأثیر گذاشت.
فاطمه مهاجرانی در بازدید از غرفه مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) سی و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، به خبرنگار جماران گفت: شیوه زیست امام خمینی(س) اخلاقی و مهربانانه بود و این شیوه در همه ادوار کارآیی دارد. حیف است که ما امام را فقط از یک منظر سیاسی نگاه کنیم؛ این جفا به شخص امام و آن تفکر والا است.
مراسم رونمایی از کتاب «خمینی بت شکن» نوشته فرید بونفی، نویسنده و معلم تاریخ فرانسوی، در غرفه بین الملل مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) برگزار شد. بونفی در این مراسم با تأکید بر نقش بی نظیر امام خمینی در ارتقای روحی و معنوی جوانان و ملت ها، گفت که این کتاب تلاشی برای معرفی ابعاد شخصیتی و فکری امام به زبان فرانسه است. در این نشست همچنین بر ضرورت ترجمه و نشر اندیشه های امام برای مخاطبان جهانی تأکید شد.
مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) از عموم بازدیدکنندگان گرامی، فرهیختگان، پژوهشگران، علاقه مندان به اندیشه های حضرت امام خمینی (س)، علاقه مندان به معارف اسلامی و تاریخ انقلاب اسلامی ایران دعوت می کند تا از غرفه این موسسه در سی وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بازدید فرمایند.
آیت الله سید حسن خمینی در دیدار رییس و امدادگران جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با اشاره به زمزمه احتمال تغییر نام خلیج فارس توسط ترامپ، گفت: خیلی ها شاید بخواهند اسم خلیج فارس را به گونه ای دیگر بیان کنند، اما خلیج فارس همیشه خلیج فارس بوده و کسانی که بخواهند نام آن را تغییر دهند خود را مضحکه کرده اند.
محمدعلی انصاری در سومین جلسه ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س)، گفت: کسانی که ارزش این انقلاب را می دانستند، بعد از پیروزی انقلاب دیدند که امام مسئولین را از طیف های سیاسی مختلف انتخاب می کند. یعنی امام به مردم و جهانیان گفت که جمهوری اسلامی بر پایه عقلانیت، علم، هنر و انگیزه های انسانی پایه ریزی شده است. لذا از نگاه دشمنان، مطهری، مفتح، هاشمی رفسنجانی و یارانی که امام را در صحنه های دیگر یاری می کردند باید برداشته شوند.
اولین گام های امام در مبارزه با حکومت پهلوی نه به سال ۴۲ که به دهه بیست بر می گردد. سندی که به تاریخ پانزدهم اردیبهشت ماه سال ۲۳ نوشته شده و در کتابخانه وزیری یزد نگه داری می شود گویای این مدعاست.
پرتال امام خمینی (س) مسابقه کتاب خوانی به مناسبت سی وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با محوریت کتاب «تحولات اجتماعی و انقلاب اسلامی از دیدگاه امام خمینی (س)» برگزار میکند.
کسی به شهادت رسیده بود که پاره تن امام بود و کسی باید این خبر تلخ و گزنده را به امام می رساند...
مطهری که در طهارت روح و قوّت ایمان و قدرت بیان کم نظیر بود رفت و به ملاء اعلی پیوست، لکن بدخواهان بدانند که با رفتن او شخصیت اسلامی و علمی و فلسفی اش نمی رود.
مطهری فقط تئوریسین، نظریه پرداز و اندیشه ورز بود و تفکر او مانند آیت الله بهشتی واقعاً در رأس اندیشه های انقلاب قرار داشت.
نهم اردیبهشت ماه سال ۶۸ یعنی در آخرین روزهای حیات امام خمینی، ایشان در نامه ای خطاب به آیت الله مشکینی بر عدم لزوم شرط مرجعیت برای رهبری نظام جمهوری اسلامی تاکید کردند.
مهلت ارسال آثار به دوازدهمین دوره جشنواره یار و یادگار «جایزه ادبی خرداد» تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ تمدید شد.
هشتم اردیبهشت سال ۶۱ امام در نامه ای که مشحون از مضامین عرفانی بود به فرزندشان حاج احمد آقا خمینی، نکته های بسیار مهمی را مطرح کردند.
مراسم تودیع سرکنسول کشورمان در کراچی حسن نوریان، با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید سراج الدین موسوی، مقامات، دیپلمات ها و مقامات دفتر وزارت خارجه پاکستان در کراچی، در کتابخانه یادگار امام کراچی برگزار شد. افتتاح ۶ کیلووات برق انرژی خورشیدی برای دارالشفاء امام خمینی با حضور مسئولین، روحانیون و سیاسیون منطقه
آیت الله سید حسن خمینی در پیامی در خصوص حادثه تلخ انفجار در بندر شهید رجایی نوشت: اینجانب ضمن همدردی و عرض تسلیت به خانواده جان باختگان، آرزوی سلامتی برای تمام مجروحان و جبران خسارات برای خسارت دیدگان این انفجار، برای دولت محترم و کلیه دستگاههایی که برای اطفا حریق، عمران ویرانی ها تلاش می کنند آرزوی موفقیت می کنم و ان شاءالله در اسرع وقت علت این حادثه برای همگان اعلام شود.
گروهک ها اعم از منافقین، پیکاری ها، فدائیان خلق، حزب توده، سایر احزاب لیبرال، جبهه ملی، نهضت آزادی، امتی ها، جامائی ها، همه و همه مستقیم و غیرمستقیم با اسم های گوناگون و مختلف به عنوان جریانات دانشجویی در دانشگاهها دفتر و مرکز به راه انداخته بودند و محیط دانشگاهها را تبدیل به صحنه های پیکار و نزاع سیاسی و احیاناً عملیات فیزیکی، زد و خورد و جنگ و ستیز و دعوا با یکدیگر کرده بودند و سعی می کردند هرچه بیشتر در داخل صفوف دانشجویان معصوم ما نفوذ کنند و به اصطلاح یارگیری کنند و جبهه خود را در داخل دانشگاهها تقویت کنند.
با کاوش، خوانش، نگارش و آشکار ساختن گوشه های پنهانِ زندگانی امام خمینی، به ویژه آنچه بر پایة نوشته ها و اسناد مخالفان ایشان در دسترس است، بهتر می توان امام خمینی و اندیشة او، و انقلاب اسلامیِ ناب را برای نسل امروزی آموزنده ساخت
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.