به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، دکتر محمد صلاحی در ستاد دائمی بزرگداشت گفتمان شهید چمران که در سالن اجتماعات استانداری خراسان رضوی برگزار شد، ولایتمداری را جزء ا صلی‌ترین ویژگی‌های شخصیتی شهید چمران ارزیابی و در ادامه خاطر نشان کرد: شهید دکتر مصطفی چمران خودسازی را از همان اوائل دوران نوجوانی آغاز کرده بود تا اینکه توانست در پاوه از امتحان بسیار سخت الهی پیروز و سربلند بیرون آید.

وی با تاکید بر این که شهید چمران بزرگترین دانشمند عصر خود بود، افزود:  مصطفی چمران خیلی به سادگی و آسانی شهید چمران نشد بلکه برای رسیدن به این نقطه با عظمت و بلند، سختی‌های فراوانی متحمل شده بود.

دکتر صلاحی به حوادث اشغال پاوه به دست مزدوران کومله و دموکرات اشاره و نقش شهید چمران را برای سرکوب این مزدوران بسیار مهم و برجسته ارزیابی کرد.

استاندار خراسان رضوی خاطر نشان کرد: بنی صدر خائن به هیچ عنوان، اعتقادی به نیروهای مردمی برای دفاع از کیان اسلامی نداشت و لذا بر همین اساس از دادن سلاح و مهمات انفرادی نیز دریغ می‌کرد.

بالاترین مقام دولت در خراسان رضوی یادآور شد: شهید چمران و مقام معظم رهبری حامی رزمندگانی بودند که با دست خالی به پاوه شتافتند؛ کومله و دموکرات‌ با پشتیبانی مالی و تسلیحاتی رژیم بعث عراق توانسته بودند از مرز حلبچه وارد ایران شده و پاوه را محاصره نمایند.

دکتر صلاحی با تاکید بر اینکه اگر شهید چمران وارد پاوه نمی‌شد قطعا این شهر سقوط می‌کرد و باز پس گیری آن به آسانی همراه نبود اذعان کرد: شهید چمران برای مقابله با ضد انقلاب با عده‌ای اندک وارد شهر پاوه شدند، بعد از دیدن جنایت کومله و دموکرات که با حمله به بیمارستانی وحشیانه سر از بدن پاسداران و بسیجیان جدا نموده بودند، عزم خود را برای در هم کوبیدن این مزدوران بعثی جذب کرد؛ بعد از درگیری‌های شدید بین دو طرف شهید چمران پیامی به حضرت امام خمینی(س) ارسال کرد و ایشان را از وضعیت بحرانی پاوه با خبر می‌کنند.

وی ادامه داد: حضرت امام خمینی(س) بعد از با خبر شدن از وضعیت پاوه، به کلیه نیروها دستور می‌دهند تا به پاوه شتافته و این شهر را از لوس مزدوران کومله و دموکرات پاک کنند.

استاندار خراسان رضوی پیام حضرت امام خمینی(س) را بسیار هوشمندانه ارزیابی کرد وگفت: حضرت امام خمینی(س) هوشیارترین فرمانده نظامی بعد از صدر اسلام بودند، به نحوی که بعد از فرمان الهی ایشان شهر پاوه پر از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران شد و مزدوران حزب بعث را تا شهر حلبچه به عقب نشینی وادار کردند.

دکتر صلاحی تاکید کرد: شهید چمران در لحظه‌ای که پاسگاه ژاندارمری در محاصره بود و یارانش یکی پس از دیگری به زمین می‌افتادند، ذره‌ای ترس به خود راه ندادند و حتی ایمانش به راهی که انتخاب کرده بود، بیشتر شد.

. انتهای پیام /*