زیست مطلوب در تلاقی فرهنگ ناب اسلامی و تمدن اصیل ایرانی

در تلاقی فرهنگ ناب اسلامی و تمدن اصیل ایرانی که از یک سو، گفتمان احسان و به زیستی، هم سفارش اولیاء دین است و هم در آخرت مستوجب پاداش الهی و در دیگر سو، فرهنگ ایثار و نوع دوستی در جان و روح مردمان این دیار نهادینه شده، در برهه های مختلف به ویژه در هنگامه سختی ها، جلوه های زیبای خیرخواهی و نوع دوستی بیش از هر زمان دیگری قابل مشاهده است.

اگر سپاه نبود، کشور هم نبود

اگر سپاه نبود، کشور هم نبود

این جمله حضرت امام فرمایشی مسئولیت آور بوده است و تاکیدهای مکرر ایشان بر بقا و تقویت سپاه را در امنیت گذشته، حال و آینده ترسیم کرده است و تاکیدهای مکرر ایشان بر بقا و تقویت سپاه، گویای اعتقاد و اعتماد عمیق ایشان به این نهاد انقلابی است.

 آیت الله شهید سید محمدباقر صدر از مفاخر حوزه ‏های علمیه بود.

آیت الله شهید سید محمدباقر صدر از مفاخر حوزه ‏های علمیه بود.

آیت الله سید محمدباقر صدر از علمای مجاهد و برجسته شیعه در قرن چهاردهم هجری که در 25 ذیقعده 1353 ه‍.ق در کاظمین به دنیا آمد ...

مولود کعبه

به مناسبت سالروز میلاد امام علی (ع)

مولود کعبه

علی بن ابی طالب فقط بنده خدا بود، و این بزرگترین شاخصه اوست که می توان از آن یاد کرد، و پرورش یافته و تربیت شده پیامبر عظیم الشأن است، و این از بزرگترین افتخارات اوست، کدام شخصیت می تواند ادعا کند که عبد اللَّه است و از همه عبودیتها بریده است، جز انبیای عظام و اولیای معظم که علی - علیه السلام- آن عبد وارسته از غیر و پیوسته به دوست که حجب نور و ظلمت را دریده و به معدن عظمت رسیده است، در صف مقدم است.

سیره و زندگینامه امام جواد (ع)؛ از تولد تا شهادت

به مناسبت ولادت امام محمد تقی (ع)؛

سیره و زندگینامه امام جواد (ع)؛ از تولد تا شهادت

هر یک از این القاب امام (ع) بیانگر ویژگیهای اخلاقی و روحی، برجستگی های معنوی و رفتاری و فضایل و کمالات نفسانی است که آن حضرت را از دیگران ممتاز می ساخته است. آن حضرت باتقواترین فرد اهل زمان خود بود و کسی در جود و بخشش در مرتبه آن حضرت قرار نداشت.

نگاهی به مفاد بیانیه ده ماده ای امام خمینی (س) در 25 اسفند ماه 1359

وحدت و انقیاد به قانون؛ دو بال پیروزی در جنگ

نگاهی به مفاد بیانیه ده ماده ای امام خمینی (س) در 25 اسفند ماه 1359

زندگینامه مرحوم سید احمد خمینی

زندگینامه مرحوم سید احمد خمینی

ایشان از همان آغاز تحصیل در حوزه علمیه همانند یک طلبه عادی با سادگی و بی‏ اعتنا به شأن آقازادگی مشغول فراگیری علوم اسلامی شدند. آیت ‏الله طاهری خرم‏ آبادی از این دوره چنین گزارش می‏ دهد: «بعد از تبعید امام به نجف، آقای حاج‏ سیداحمدآقا ضمن اینکه درس می‏ خواند یعنی واقعاً یک طلبه درس‏خوان بود و من مکرر می ‏دیدم ایشان مثل یک طلبه عادی در مدرسه فیضیه نشسته است روی زمین و با همبحثش دارد مباحثه می‏ کند، مثل یک طلبه عادی که این برای ما از یک‏ طرف شگفت‏ انگیز بود و از طرفی چون فرزند امام بود، و می‏ دانستیم توقع از او هم همین است. اینجوری نبود که ایشان برای خودش عنوان آقازادگی بگیرد و حریم برای خودش قائل بشود و در بحث و مباحثه جدا از دیگران باشد و با دیگران تفاوت داشته باشد.» وی در ادامه می ‏افزاید: «ضمن اینکه ایشان یک طلبه محصل جدی بود و همانند طلبه‏ های جدی دیگر درس می‏ خواند و برای همه دوستان و علاقه‏ مندان به امام آن روز یک نقطه امید بود. همه شاهد بودیم از اینکه فرزند امام با اینکه زیر سایه پدر نیست و دور از پدر است، ولی مشغول به درس و بحث مثل سایر طلبه ‏هاست. در عین حال یک زندگی ساده داشت، در همان زمانها بنده مکرر منزل ایشان می‏ رفتم.»

شهدا در صف شهدای کربلا هستند.

شهدا عند ربهم عند یرزقون اند

شهدا در صف شهدای کربلا هستند.

امام علی (ع) و الگوی حکومتی حضرت امام خمینی (س)

امام علی (ع) و الگوی حکومتی حضرت امام خمینی (س)

در عهد حضرت امیرالمؤمنین (ع) طرز حکومت اصلاح شده و رویه و اسلوب حکومت صالح بود. آن حضرت با اینکه بر کشور پهناوری حکومت می ‏کرد، که ایران و مصر و حجاز و یمن از استان های آن بود، طوری زندگی می‏ کرد که یک طلبه فقیر هم نمی ‏تواند زندگی کند.

تحریم شرکت در حزب رستاخیز

به مناسبت صدور پیام امام خمینی (س) در 21 اسفند ماه سال 1353

تحریم شرکت در حزب رستاخیز

نوآوری ای در عرصه خدمت به محرومان و مستضعفان

به مناسبت 19 اسفند، سالروز تشکیل کمیته امداد امام خمینی؛

نوآوری ای در عرصه خدمت به محرومان و مستضعفان

به جنابعالی مأموریت داده می‏ شود که به اتفاق آقایان حاج حبیب الله عسکر اولادی و آقای حاج حبیب الله شفیق در تشکیل کمیته ‏های امداد در تهران و شهرستانها اقدام لازم را نموده و حسابی تحت همین عنوان امداد باز کرده و وجوهی که تعیین شده، در حساب مزبور واریز نموده و با حُسن تدبیر کمیته‏ های مزبور را سرپرستی کنید.

یادی از «مجاهد عزیز» آیت الله ربانی شیرازی

یادی از «مجاهد عزیز» آیت الله ربانی شیرازی

آیت الله ربانی که امام او را «مجاهد عزیز» خواند از سال 1318 به تحصیلات علوم دینی پرداخت. وی فعالیت های دینی خود را از سال 1320 با مبارزه علیه فرقه های صوفیه، بابیه و بهاییه شروع و پس از رحلت آن مرجع بزرگ، از جمله نخستین افرادی بود که مرجعیت امام را مطرح نمود. وی همزمان با آغاز نهضت به رهبری امام، مبارزات سیاسی خویش را علیه رژیم آغاز کرد

صفحه 69 از 338 < قبلی | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | بعدی >