امام خمینی (س) آگاهی های امام صادق (علیه السلام) درباره کتاب و سنت پیامبر (صلی الله علیه و آله وسلّم) را معرف شخصیت آن حضرت شمرده است. معتقد است که امام صادق (علیه السلام) ذریه پیامبر، مبین احکام اسلام و اهداف رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلّم)، حجت خداوند بر مردم، ولی الله الاعظم، مظهر تام حق تعالی، آگاه به علم تأویل و تنزیل (علوم قرآنی)|تنزیل قرآن می باشد.
پنجشنبه, ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۵
تیمسار سید محمود آذین درباره واقعه نوزدهم تیر ۱۳۵۸ چنین می گوید: آن روز یکی از حساس ترین مقاطع انقلاب بود. در این واقعه، نیروی هوایی و هوانیروز نقش مهمی در مدیریت بحران ایفا کردند. پس از پیروزی انقلاب، بسیاری معتقد بودند که نیروهای نظامی توان ادامه فعالیت های حرفه ای خود را ندارند، اما نوزدهم تیر نشان داد که ارتش ایران، ارتشی ملی است که می تواند امنیت کشور را حفظ کند. من به عنوان یکی از مسئولان حاضر در صحنه، شاهد هماهنگی و تلاش خستگی ناپذیر نیروها برای کنترل شرایط بودم. این روز ثابت کرد که ارتش، هوانیروز و سایر نیروها با تکیه بر اصول نظامی و همبستگی، توانایی عبور از چالش های بزرگ را دارند. این رویداد برای من یادآور صلابت و شجاعت نیروهای مسلحی است که حتی در سخت ترین شرایط، در خدمت کشور بودند.
شنبه, ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳
دومین جلسه ستاد مرکزی سی و ششمین سالگرد بزرگداشت امام خمینی(س)؛
دومین جلسه ستاد مرکزی سی و ششمین سالگرد بزرگداشت امام خمینی(س)، در جوار حرم مطهر معمار کبیر جمهوری اسلامی اسلامی برگزار شد.
شنبه, ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۲
«احمد» به روایت مصطفی رزاق کریمی یکی از مستندهای هفدهمین جشنواره سینماحقیقت بود. او در این مستند زمانه حجت الاسلام سیداحمد خمینی(ره) را از دوران کودکی تا پیروزی انقلاب اسلامی و پنج سال پس از ارتحال حضرت امام (ره) به تصویر کشیده است. این کارگردان پیش تر فیلم «بانو قدس ایران» را درباره خدیجه ثقفی همسر امام خمینی (ره) ساخته بود.
یکشنبه, ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۹:۲۰
پرسشی که همواره مطرح می شود این است که با وجود حضور پُررنگ و تأثیرگذار سید احمد خمینی در پیدایش و پیروزی انقلاب اسلامی، چه اتفاقی افتاده که این روح چند ساحتی همچنان ناشناخته باقی مانده و اندیشه و عملکرد او همچنان محل بحث و جدل در میان موافقان و مخالفان و منتقدان است؟
جمعه, ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲
اختلافات میان مجلس شورای اسلامی و بنی صدر که رئیس جمهور بود مدام بیشتر می شد، امام اما در این میان هر دو طرف را به رعایت قانون و وحدت توصیه می کردند و خود دخالتی در امور نمی کردند. بنی صدر پا را از قبل هم فراتر گذاشت تا جایی که روز چهاردهم اسفند ماه سال ۵۹، نیروهای انقلابی را مورد ناسزا قرار داد و آنان را مشتی چماقدار خواند در حالی که این نیروهای طرفدار بنی صدر بودند که به جان نیروهای انقلابی افتاده بودند. چهارده اسفند در تاریخ انقلاب اسلامی نام غائله را به خود گرفت.
سه شنبه, ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۸
نماز شب جزء اعمال عبادی ای بود که امام از همان دوران نوجوانی خود را مکلف به آن کرده بودند و این مهم تا آخر عمرشان نیز ادامه پیدا کرد.
شنبه, ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۸:۵۲
پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما با تأکید بر اینکه منطق عقلانی امام یعنی دوری از دو عنصر انفعال و تحجر، گفت: نه انفعال و نه تحجر، بلکه منطق عقلانی که سرزندگی، نشاط، حرکت رو به جلو، حرکت رو به آرمان، قناعت نکردن به آنچه که هست، راضی نبودن به مسیر طی شده و نگاه کردن به مسیر تکاملی، منطق عقلانی امام راحل که مبنای منطق انقلاب است را شکل می دهد.
دوشنبه, ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۳
حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه ای رییس قوه قضاییه در مراسم تجدید میثاق قوه قضائیه با آرمان های امام خمینی(س) گفت: اجازه ندهیم که خناسان و منافقان به صفوف ما رخنه کنند؛ حتی با شعارهای انقلابی! هیچ مانعی نتواند ما را ناامید کند. ممکن است ما در دنیا نباشیم اما حق پیروز خواهد بود.
دوشنبه, ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۹
بخشی از کتابی به نام «ایران، دیکتاتوری و توسعه» را که درباره ساواک است منتشر کرده است؛ تیتر این قسمت «همکاری های ساواک با سیا و موساد اسراییل» است
دوشنبه, ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۴
در آستانه چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی صورت گرفت؛
رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت در دومین روز از دهه مبارک فجر، با حضور در حرم مطهر امام خمینی (س)، با آرمان های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران تجدید میثاق کردند.
شنبه, ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹
من و حاج مهدی عراقی برای دیدن امام به پاریس رفتیم. باید برای امام محافظ انتخاب می کردند. سید احمد آقا خمینی پیشنهادش را به من داد.
شنبه, ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۸
یکشنبه, ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۰
شنبه, ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۹:۵۴
اعتکاف، ماندن در مسجد به نیت عبادت است و قصد عبادت دیگر، در آن معتبر نیست. اگر چه احتیاط مستحب نیت عبادتی دیگر، در کنار اصل ماندن است.
سه شنبه, ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۸
حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی با اشاره به اینکه شهید سید هاشم صفی الدین از بزرگان حزب الله بودند و عمر بسیار مبارکی را در دفاع از فلسطین و آرمان مردم لبنان و در دفاع از مستضعفین و محرومین طی کردند، گفت: ان شاء الله خداوند چشم ما را به پیروزی اسلام منوّر و داغ در دل ما با پیروزی مسلمانان، شیعیان و فلسطینیان سرد کند.
شنبه, ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۷
دکتر زهرا مصطفوی دختر امام (ره) با ذکر خاطره ای از آخرین دیدارش با سید حسن نصرالله در لبنان گفت: «در آخرین دیداری که با ایشان در بیروت داشتم بخشی از عمامه حضرت امام را که ایشان در دوران حیاتش با آن نماز شب اقامه می کردند، به سید هدیه کردم که وی را بسیار خوشحال کرد.». فرزند امام خمینی (ره) گوشه ای از همان عمامه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) را به همسر و فرزندان شهید دکتر حسین امیرعبداللهیان هدیه کرد.
چهارشنبه, ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷
مقام محمدی عبارت از مقام برزخیت کبری و جمع کنندۀ وحدت و کثرت و جامع حق و خلق، «هُوَ اْلأَوَّلُ وَالاْخِرُ وَالظّٰاهِرُ وَالْبٰاطِنُ» است، و «محمد» نام مُلکی آن حضرت است.
چهارشنبه, ۲۸ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۴
امروزه پیاده روی اربعین، از نجف به سمت کربلا به عنوان یکی از مهم ترین مناسک مذهبی شیعیان شناخته می شود.
دوشنبه, ۰۵ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳
این دیدار که در بغداد با حضور هادی عامری، رهبر ائتلاف فتح در پارلمان عراق برگزار شد، حکیم ضمن خوشامدگویی به سید حسن خمینی، به سیره امام راحل و نقش آن در توجه و اهتمام به امت اسلامی اشاره کرد.
سه شنبه, ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۴
در تاریخ دقیق شهادت امام حسن علیه السلام اختلاف قول وجود دارد. بنا بر روایاتی هفتم ماه صفر و بنا بر روایاتی بیست و هشتم ماه صفر نقل شده است.
شنبه, ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۹:۵۲
بعد از رسول الله (ص) که پایه حکومت را در مدینه نهاد، در میان امامان معصوم ، تنها امیرالمومنین (ع) زمینه حکمرانی وسیع تر یک شهر پیدا کرد و در متن حاکمیت و قدرت توسعه دارش به حقوق بشر احترام گذارد و شاخص ترین منادیِ ندایِ جهانی "حقوق بشر" است. اوست که توانست آنچه از "حقوق بشر" از محضر پیامبر خدا (ص) آموخته بود را به ذائقه شهروندان سراسر مناطق وسیع حکمرانی اش برساند.
سه شنبه, ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۴
تنفیذ به معنای «اعتباربخشی به عمل حقوقی قابل ابطال» است.
یکشنبه, ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۰
یکشنبه, ۲۴ تیر ۱۴۰۳ - ۲۰:۲
در بین اطرافیانمان بعضی ها نخبه اند. این نخبه بودن بیشتر در یک جنبه خود را نشان می دهد. اما بعضی آدم ها در همه جهات نخبه می شوند. مصطفی چمران یکی از همان هایی بود که نه تنها نخبه علمی که نخبه نظامی هم بود، در عرفان هم سرآمد بود. در اخلاق هم و... .
چهارشنبه, ۰۶ تیر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۶
در پی شهادت حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی و همراهان در سانحه سقوط هلیکوپتر، یادگار امام پیام تسلیتی را صادر کرد.
دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۵
ایران هیچ گاه خدمات حافظ اسد، رئیس جمهور فقید سوریه و پدر بشار اسد، در زمان جنگ تحمیلی هشت ساله را از یاد نمی برد و شاید این خدمات حافظ اسد بود که باعث شد ایران سوریه را به عنوان یک متحد استراتژیک منطقه ای ببیند اما اقدام اخیر بشار اسد که برخی آن را خیانت او به ایران می دانند باعث به چالش کشیدن این اتحاد می شود.
یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۶
در بیانیه «انتشارات بین الملل آکوبر» هند آمده است: دلیل نگارش این نامه ابراز تأسف صادقانه و عمیق در مورد مناقشه اخیر ایجاد شده در رابطه با روایتی از آیت الله روح الله خمینی در یکی از کتاب های منتشر شده توسط ما می باشد. ما متوجه شدیم که عنوان استفاده شده برای ایشان نه تنها نادرست، بلکه عمیقا برای بسیاری از افراد و جوامع توهین آمیز می باشد.
دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۵
امام در سال های تبعید و حدود یک دهه پیش از پیروزی انقلاب اسلامی بر تحریم هر گونه رابطه تجاری و سیاسی با رژیم اشغالگر قدس تاکید کردند.
دوشنبه, ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۹:۴۲
آیت الله سید حسن خمینی در پیامی به علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی قهرمانی تیم های ملی کشتی آزاد و کشتی فرنگی کشورمان در آسیا را تبریک گفت.
چهارشنبه, ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۸