مجله کودک 493 صفحه 21
نسخه چاپی | ارسال به دوستان
برو به صفحه: برو

مترجم : زهرا سادات موسوی محسنی

ویراستار : مرجان کشاورزی آزاد

ناشر مجله : موسسه چاپ و نشر عروج

نویسنده : افشین علاء

موضوع : کودک

مجله کودک 493 صفحه 21

نام «یخ خشک» آسانتر شد. یخ خشک همان قطعات جامد کربن دیاکسید است که از این زمان به بعد به سرد کردن بستنی هنگام ساخته شدن کمک زیادی کرد. بستنی همانطور که مورد علاقه انسانهاست، محل مناسبی هم برای زندگی میکروبها است. شیر که ماده اصلی بستنی است، میتواند به سرعت با باکتریهای بیماریزا آلوده شود. باکتریهای ایجادکننده به بیماریهای حصبه و تب مالت میتوانند از طریق بستنی یا لبنیات آلوده بیماری خود را منتقل کنند. نوع دیگری از میکروب هم وجود دارد که اگر در شیر یا بستنی باشد، باعث اسهال و استفراغ میشود. این میکروب «اشریشیاکولی» یا به طور خلاصه «ئیکولی» نام دارد. در قرن گذشته، بستنی به سرعت در همه جهان طرفدار پیدا کرد؛ به طوری که امروزه فقط در آمریکا، در طول یک سال 2 میلیون میلیون گالن بستنی مصرف میشود! فلفل دلمهای از گرفتگی رگها و بروز بیماریهای قلبی جلوگیری میکند. این گیاه باید سفت، آبدار و کاملاً ترد باشد. همچنین رنگ آن باید براق و شفاف باشد.

مجلات دوست کودکانمجله کودک 493صفحه 21