امام به طرز نشستن در مجالس سوگواری اهل بیت و گوش دادن به وعظ واعظ یا روضه روضه خوان، و گریستن به هنگام شنیدن مصایب شهدای کربلا به همه نشان دادند که «فرهنگ عاشورا» را باید پاس داشت و حریم آن را نگاه داشت.
کتاب طنز سیاسی ایران به قلم سمیه مقدم و دکتر حمید بصیرت منش در ۴۶۷ صفحه با تصاویر و کاریکاتورهای متنوع در دو نسخه ۴ رنگ به قیمت۱/۷۹۰/۰۰۰ ریال و و نسخه تک رنگ به قیمت ۸۹۰/۰۰۰ ریال به چاپ رسیده و به عنوان مرجعی ارزشمند از تاریخ مطبوعات دهه ۴۰ در اختیار پژوهشگران، هنرمندان و علاقمندان قرار گرفته است.
آیت الله سید حسن خمینی در پیامی درگذشت دکتر سید عبدالعظیم امیر شاه کرمی استاد دانشگاه را تسلیت گفت.
خانم دکتر طباطبایی، عروس حضرت امام(س) و استاد پژوهشکدۀ امام خمینی و انقلاب اسلامی گفت: در نگاه امام یکی از وظایف مهم و سرنوشت ساز حاکمان جمهوری اسلامی، حفظ ارتباط مردم با حکومت و مشارکت آنان در ادارۀ کشور است. بدیهی است تخطی از آن به هر شکل، انحراف از راه و اندیشۀ امام خمینی است. شاید راز سخن امام در برحذر داشتن نظامیان از دخالت در امور سیاسی و تأکید مؤکد ایشان به همگان اعم از رهبری و مسئولان و مردم این باشد که جنس و ماهیت کارهای نظامی و امنیتی بر پنهان بودن است و افراد نظامی با چنین روحیه ای خود را پاسخگو به مردم نمی دانند و تشریح امور را برنمی تابند. روشن است که چنین امری موجب مشارکت نکردن مردم خواهد بود و همراهی و همدلی آنها را کاهش می دهد و از نظر امام خمینی(ره)، هر امری که میان مردم و افراد حکومت فاصله ایجاد کند، خیانت به انقلاب و جمهوری است.
اسناد پروندۀ ساواک (سازمان اطلاعات و امنیت کشور در زمان حکومت پهلوی) امام خمینی همانند کتاب صحیفۀ امام خمینی در ۲۲ جلد چاپ و منتشر شده است. در جلد دوم، صفحۀ ۲۲۴ تا ۲۳۲ آن گزارشی آمده با عنوان «خلاصۀ پروندۀ روح اله الموسوی الخمینی» به تاریخ پنجم تیر ماه ۱۳۴۲ش. این گزارش که از طرف ساواک تهیه و برای سران و مسئولان امنیتی کشور فرستاده شده، بسیار جالب و خواندنی ست. بااین که نزدیک به ۵۸ سال از نگارش آن می گذرد، اما هنوز تازه و آموزنده است.
آیت الله سیدحسن خمینی در مراسم تجدید میثاق مسئولان عالی قضایی با آرمان های امام گفت: من به حل مشکلات امیدوارم، اما بیش از آن به خروج از منیت ها که شکاف ها و تلخ کامی ها را در جامعه پدید آورده است، امیدوارم. با شناختی که از آقای رییسی دارم، ویژگی بزرگ او این است که انشاالله هیچ منیت و فردمحوری و خودخواهی در دولت جدید نباشد.
سید ابراهیم رییسی در مراسم تجدید میثاق مسئولان عالی قضایی با آرمان های امام گفت: ۴۰ سال از پیروزی انقلاب می گذرد و باید همه دست اندرکاران تلاش کنند آنچه خواست امام، شهدا و رهبری است عمل شود که آن هم جدای از خواست مردم نیست و آن اجرای عدالت است. خصوصا در دستگاه اجرایی باید تلاش شود در همه لایه ها عدالت اجرا شود.
حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی و مسئولان عالی قضایی صبح امروز و همزمان با دومین روز هفته قوه قضائیه با حضور در حرم مطهر امام خمینی(س) با آرمان های بنیانگذار جمهوری اسلامی تجدید میثاق کردند.
آیت الله سید حسن خمینی در پیامی درگذشت فرزند علیرضا محجوب را تسلیت گفت.
با اسم «اسلام» می خواهند این اسلام را در بین مردم خود مملکت، مشوّه نمایش بدهند، بد صورتش نمایش بدهند. این یک جرم بزرگی است که آنها مرتکب می شوند. ما هم اگر ساکت باشیم جرم است برای ما. باید بگوییم. باید شماها عمل کنید. کسانی که با اسم اسلام می آیند و می خواهند خرابکاری بکنند و مثلاً، یک کارهای زشتی بکنند و خلاف اسلام بکنند، بدانید اینها اسلامی نیستند، اینها ضد اسلام هستند، ضد انقلاب هستند.
حضرت امام پس از عزل بنی صدر خطاب به او با زبان نصیحت و خیرخواهی فرمود: من الآن هم نصیحت می کنم آقای بنی صدر را به اینکه نبادا در دام این گرگ هایی که در خارج کشور نشستند و کمین کردند بیفتید، و این آبرویی که از دست دادید بدتر بشود.
تشکیل شورای عالی تبلیغات، دفتر تبلیغات اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی و بیان سازوکار هر یک از این ها و توجه دادن به جایگاه و اهمیت امر تبلیغ دین نیز از مواردی است که حضرت امام بارها به آنها توجه کرده و مطالبی را گوشزد کرده اند.
امام راحل ارادت خاصی به معصومین (ع) از جمله حضرت امام رضا (ع) داشتند. ایشان در بیاناتشان بارها به تجلیل از شان و جایگاه پیامبر (ص) و ائمه اطهار (ع) پرداخته و تا آنجا که برایشان مقدور بوده زیارت آن بزرگواران را در برنامه های زندگی خویش گنجانده اند. آنچه در ادامه از نظر می گذرد گزیده ای از بیانات امام خمینی(س) درباره آن حضرت است که به مناسبت سالروز میلاد امام رضا (ع)منتشر می شود:
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.