امام به طرز نشستن در مجالس سوگواری اهل بیت و گوش دادن به وعظ واعظ یا روضه روضه خوان، و گریستن به هنگام شنیدن مصایب شهدای کربلا به همه نشان دادند که «فرهنگ عاشورا» را باید پاس داشت و حریم آن را نگاه داشت.
حجت الاسلام والمسلمین حسن پویا معاون پژوهشی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی دفتر قم و مدیر «نمایشگاه حضور صد ساله خورشید» از اهداف، برنامه ها و محتویات نمایشگاه و تعداد غرفه های آن سخن گفت و عملکرد آن را مورد بحث و بررسی قرار داد.
مجموعه نگاه امام نسبت به نهادهای بین المللی نگاهی کاملا منفی بوده و در طول حیات پربرکت امام، ایشان همواره نگاهی نقادانه نسبت به این سازمانها داشتند. زیرا این سازمانها الان در این شرایط نسبت به جنایاتی که در جهان صورت می گیرد، مثلا در یمن که هفت سال رژیم آل سعود علیه مردم یمن جنگ ظالمانه ای را تحمیل کرد و سازمان های مدافع حقوق بشر سکوت اختیار کردند.
این پژوهش به این امر می پردازد تا بررسی شود که بر اساس تحقیقات مختلفی که در ایران صورت گرفته است و هر کدام به نوعی از شکاف و یا تفاوت نسلی نام برده اند، این امر در مورد ارزش های انقلاب اسلامی ایران دارای چه ویژگی هایی بوده است و نشان داده شود که از حیث نگرش و تعلق به ارزش های سیاسی انقلاب اسلامی در شهر ایلام، بین نسل های مختلف چه وضعیتی حکمفرماست؛ چراکه آنچه مهم است همان طور که گفته شد، شکاف ارزشی بین نسل های مختلف می باشد که این شکاف سبب می شود بین نسل های مختلف اختلافی عمیق و شدیدی به وجود آید.
رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه با رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) دیدار و گفتگو کرد.
آیت الله سید حسن خمینی در پیامی درگذشت همسر آیت الله استادی را تسلیت گفت.
امام خمینی عارفی واصل، حکیمی متأله، فقیهی جامع الشرائط، تجسم ارزش های اخلاقی و احیاگر دین و معنویت انسان معاصر است
در اسفندماه سال ۵۹ که مجلس شکل گرفت، نمایندگان مجلس به محضر امام رسیدند. امام در آن ملاقات این آیه شریفه سوره فجر را منتشر کردند. بیان امام، یکی از بهترین بیان هایی است که راجع به این آیه بیان شده است. امام می گوید نفس مطمئنه یعنی نفسی که هیچ خواهشی ندارد. یعنی اینطور نیست که فرد به هرکجا برسد بگوید کم است. تمام عالم را هم که یک لقمه کنند و به او بدهند خواهش غیر از این است. این فرد در تکاپو است و بیشتر و بیشتر را می خواهد. نفس انسان وقتی به اطمینان می رسد که مطمئن می شود که به کمال مطلق برسد و کمال مطلق وقتی است که او باشد و غیر او در کار نباشد.
آیت الله سید حسن خمینی در پیامی درگذشت ایرج صفاتی نماینده آبادان در مجلس اول و پنجم و از بازماندگان انفجار تروریستی هفتم تیر را تسلیت گفت.
اندیشه سیاسی امام خمینی مبتنی بر اسلام است؛ بر اساس مبانی خاص اسلام «تجاوز» درهر سطح و عنوانی نکوهیده است و این ارزش اخلاقی و عقلی مبنای سیاست خارجی امام راحل را نیز شکل می دهد. پر واضح است که سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران با آرمان های اسلامی و مفاهیم مکتبی آمیخته شده است، امام خمینی (س) به منزله بنیانگذار و رهبر این حکومت، مبانی نظری و اصول خاصی را برای سیاست خارجی ارائه می نمایند. و می فرمایند: «محتوای این انقلاب، اسلام و اخلاق اسلامی و اخلاق انسانی و تربیت انسانها بر موازین انسانیت بوده است.
کتاب بافت شناسی نمایندگان مجلس شورای اسلامی؛ ادوار اول تا دهم به قلم دکتر علی زارعی و دکتر یحیی فوزی به همت پژوهشکده امام خمینی(س) و انقلاب اسلامی منتشر شد.
پیرامونی و فشار نظام جهانی در نگه داشتن ایران در این جایگاه باعث تضعیف و مشروعیت زدایی از حاکمیت سیاسی و جدایی مستمر دولت – ملت در ایران معاصر شده و جامعه ایرانی را مرتبا در حالت نارضایتی سیاسی و تلاش در راه ایجاد انقلابات اجتماعی برای تغییر ساختار سیاسی نگه داشته است.
اجتماع مردمی هسته های جهاد و پیشرفت پیش از ظهر جمعه (27 خرداد 1401) با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رییسی، رئیس جمهور وآیت الله سید حسن خمینی و حجت الاسلام دکتر کمساری در حسینیه جماران برگزار شد. بعد از این مراسم سید ابراهیم رییسی، رئیس جمهوری با سید حسن خمینی، یادگار گرامی حضرت امام دیدار و گفتگو کرد.
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری در اجتماع مردمی هسته های جهاد و پیشرفت در حسینیه جماران باید جریان جهاد سازندگی که شجره طیبه ای بود که امام بزرگوار ما آن را غرس کردند و ثمرات فراوانی داشت احیا شود. *برای حمایت از گروه های جهادی و پشتیبانی های مالی و حقوقی از آنها ما بنیاد شورای جهاد سازندگی را گذاشتیم.
سؤال بسیار مهم و جوهری که همیشه برای طالبان فلسفه مطرح بوده است پاسخ داده می شود. اگر وجود عالم وجود ظلی است آیا باید این وجود را نادیده گرفت؟ آیا وجود ظلی وجود نیست؟ اگر وجود است که این نقض غرض است و اگر وجود نیست پس چرا باید وجود عالم بدان تعبیر شود؟ و اصلاً چیزی که وجود ندارد می تواند مشبه به قرار گیرد؟ همه این پرسشها در پرتو ابهام در معنای ظل و وجود ظلی مطرح می شود که این تعریف زیبا پاسخگوی همه آنها می گردد....
آزادی سیاسی یکی از اساسی ترین و مهمترین بحث ها و بخش های مربوط به آزادی است. حتی برخی آزادی سیاسی را «مادر آزادی ها» (میزگرد «آزادی و عدالت»، فصلنامه فرهنگ، ش ۱۰، ص ۷) می پندارند. بسیاری از انقلاب ها، مبارزه ها، شورش ها و اقدامات اصلاحی در تاریخ معاصر جهان علیه حکومت های استبدادی و برای کسب آزادی های سیاسی بوده است. امروزه آزادی سیاسی از ویژگی های اساسی دموکراسی و نظام های مردم سالار به حساب می آید. انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی نیز ازجمله اهداف اولیه و اساسی اش رسیدن به آزادی، به ویژه آزادی سیاسی بوده است؛ به همین دلیل از آغاز نهضت، به دست آوردن آزادی از اصول اندیشه امام خمینی به حساب می آید و به همه جوانب آن نیز توجه داشته اند.
دانشجوهای عزیز، متخصصین، مهندسین و بازاری، کشاورز، همه قشرهای ملت، داوطلب برای این است که ایران را بسازند. از این جهت، باید موسوم کنیم این جهاد را به «جهاد سازندگی» که همه قشرهای ملت، زن و مرد، پیر و جوان، دانشگاهی و دانشجو، مهندسین و متخصصین، شهری و دهاتی، همه با هم باید تشریک مساعی کنند و این ایران را که خراب شده است بسازند.
با پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ۱۳۵۷ ضرورت تشکیل و پی ریزی نهادی مستقل برای زدودن آثار ستمشاهی از چهره روستاها و مناطق محروم کشور به صورت یک خواست عمومی مطرح شد.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.