امام به طرز نشستن در مجالس سوگواری اهل بیت و گوش دادن به وعظ واعظ یا روضه روضه خوان، و گریستن به هنگام شنیدن مصایب شهدای کربلا به همه نشان دادند که «فرهنگ عاشورا» را باید پاس داشت و حریم آن را نگاه داشت.
من در این روز مبارک، روز امامت امت و روز فتح و ظفر ملت، جمهوری اسلامی ایران را اعلام میکنم.
آنچه امام خمینی در زمینه مباحث فقهی به خصوص فقه حکومتی عرضه کرده است مطابق با زمان و مکان و برخاسته از ذهنی فعال و نیز با نگاهی اجتهادی است که کمتر فقیهی توانسته است اینچنین فقه را وارد عرصه زندگی اجتماعی و سیاسی کند و ادعای خود را با تشکیل حکومت دینی در عصر حاضر به اثبات برساند.
آیت الله سلطانی طباطبایی (ره) در مورد ارتباط آیت الله بروجردی و امام خمینی گفت: نسبت به ارتباط این دو بزرگوار باید بگویم: ارتباط طرفینی بود. هم امام به آیت الله بروجردی بسیار احترام می گذاشتند و علاقه مند به ایشان بودند و هم آیت الله بروجردی نسبت به امام اهمیت فوق العاده ای قائل بودند و به وی علاقه شدید داشتند. ماموریتهای مهمی را به ایشان محول می کردند، مثلا در مشهد، حادثه ای اتفاق افتاد که حضرت امام را با ختیارات تام، به آنجا فرستادند. آن ماموریت، دو ما طول کشید. در قضیه نهاوند نیز، با همین اختیارات، امام از طرف آیت الله بروجردی رفتند.
آیت الله سید حسن خمینی در پیامی درگذشت حسین عبداللهی مدیر مسوول روزنامه آرمان ملی را تسلیت گفت.
۱۰ فروردین ۱۳۵۸ش ـ (۱جمادی الاول ۱۳۹۹ ق) ـ اولین همه پرسی نظام جمهوری اسلامی ایران، به دستور بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
عکس های منتخب(گزارش تصویری(۲)) از بازدید گردشگران از بیت امام در نجف اشرف در ایام نوروز ۱۴۰۱
حزب خلق مسلمان در اسفند ماه سال ۵۷ توسط آقای شریعتمداری تأسیس شد. بسیاری از عناصر سرشناس سلطنت طلب، لیبرال، چپگرا به این حزب پیوستند و بتدریج در مقام معارضه با انقلاب اسلامی برآمدند. پس از فتح لانه جاسوسی در آبان ماه ۵۸ و افشای اسناد مربوط به وابستگی برخی از سران فعال حزب به سفارت امریکا در تهران، ماهیت وابستۀ حزب خلق مسلمان بیش از پیش آشکار شد و هواداران متدین از آن روی برتافتند. مدتی بعد با افشای طرح کودتا و توطئه براندازی نظام جمهوری اسلامی توسط قطب زاده با همکاری آقای شریعتمداری در این طرح، حزب خلق مسلمان منحل گردید.
آیت الله سید حسن خمینی در پیامی درگذشت داماد آیت الله العظمی شبیری زنجانی را تسلیت گفت.
عکس های منتخب از بازدید گردشگران از بیت امام در نجف اشرف در ایام نوروز 1401
مجموعه بیت، حسینیه و نگارستان امام خمینی (س) جماران همه روز از ساعت ۸ الی ۱۶ باز بوده و آماده بازدید اقشار مختلف مرم می باشد.
تجلیل حضرت امام از قیام مردم آذربایجان و شهدای تبریز، در ۲۹ بهمن ۱۳۵۶، چهلم شهدای قیام خونین ۱۹ دی مردم قم، تظاهرات گسترده مردمی در شهر تبریز، به وقوع پیوست و انبوهی از مردم غیور و شجاع این شهر، با مأمورین سفاک دستگاه پهلوی به مقابله برخاستند و تعداد زیادی شهید و مجروح نثار انقلاب اسلامی کردند. این قیام بازتاب گسترده ای در سطح کشور و تأثیر فوق العاده ای در تسریع روند انقلاب داشت.
دستگاه حاکمه با ارتکاب این جنایت، خود را رسوا و مفتضح ساخت و ماهیت چنگیزی خود را به خوبی نشان داد. دستگاه جبار با دست زدن به این فاجعه، شکست و نابودی خود را حتمی ساخت. ما پیروز شدیم؛ ما از خدا میخواستیم که این دستگاه ماهیت خود را بروز دهد و خود را رسوا کند
آیت الله سید حسن خمینی در پیامی درگذشت آیت الله سید مجتبی رودباری را تسلیت گفت.
آیت الله سید حسن خمینی، امروز ۲ فروردین ۱۴۰۱ در منزل مرحوم آیت الله محمد ری شهری (ره)، عضو فقید مجلس خبرگان رهبری حضور یافت. یادگار گرامی حضرت امام در این دیدار ضایعه درگذشت ایشان را به خانواده وی تسلیت گفت و علو درجات را برای آن مرحوم از خداوند متعال مسألت کرد.
سید حسن خمینی: آیت الله ری شهری از بااخلاص ترین کارگزاران جمهوری اسلامی بود. اعتقاد راسخ ایشان به امام راحل (س) و عزم جزمشان در پیمودن راه امام مشهود بود.
سید حسن خمینی در مراسم تحویل سال حرم مطهر امام خمینی(س) تأکید کرد: اول اینکه از گذشته درس بگیریم اما در گذشته باقی نمانیم و دو اینکه به آینده بیاندیشیم، تصمیم بگیریم، عزم داشته باشیم و اراده کنیم که بتوانیم ان شاء الله روزها و حوادث خوبی را پیش رو داشته باشیم.
استاد علی ثقفی فرزند مرحوم آیت الله میرزا محمد ثقفی تهرانی و برادر همسر مکرمه حضرت امام خمینی، دانش آموخته دانشگاه تهران در رشته فلسفه و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد در رشته مدیریت دولتی است. ایشان همچنین استانداری سمنان و یزد و مدیر کل انتظامی وزارت کشور، معاونت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و عضو هیئت عامل بانک مرکزی ایران و معاونت اداری مالی این بانک و تدریس در دوره های کارشناسی مدیریت و نقش اساسی در راه اندازی دانشکده هلال احمر را در کارنامه خدمات دولتی و فرهنگی خود دارد. آقای ثقفی در کنار خدمات مزبور همواره به مطالعه و نوشتن اهتمام داشته و تاکنون بیش از چهل اثر در موضوعات مختلف از جمله نهج البلاغه، مدیریت دولتی و معرفی بزرگان و شخصیت های کشور منتشر نموده است که آخرین آنها بانوی انقلاب و یادگار یک رهگذر است.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.