در این نوشتار سعی بر این است که به اهم وقایع و رخدادهای حیات پربرکت حضرت امام خمینی (س) اشاره گردد. ضمنا در ادامه مناسبتهای ملی و مذهبی روز را در سیره و اندیشه امام جستجو می کنیم...
مرحوم آقای شاه آبادی قبول کردند که فلسفه درس بدهند، اما امام عرض کردند که فلسفه خوانده ام؛ من عرفان می خواهم. مرحوم شاه آبادی ابا داشتند تا اینکه به منزل می رسند و به امام تعارف می کنند که بفرمایید منزل. با اینکه دأب امام این نبود، ولی به منزل ایشان می رود. امام به منزل آقای شاه آبادی می روند و ایشان تدریس عرفان را قبول می کنند. حضرت امام فرمودند که من هفت سال پیاپی حتی در روزهای تعطیل از محضر ایشان استفاده کردم.
امروز یادآور بازگشت سرافرازانه آزادگان به میهن در سال ۱۳۶۹ و فرصتی برای مرور رشادت های این غیور مردان است. در همین راستا تابناک به مرور چند پرونده در این زمینه پرداخته است.
در تاریخ دقیق شهادت امام حسن علیه السلام اختلاف قول وجود دارد. بنا بر روایاتی هفتم ماه صفر و بنا بر روایاتی بیست و هشتم ماه صفر نقل شده است.
در این نوشتار سعی بر این است که به اهم وقایع و رخدادهای حیات پربرکت حضرت امام خمینی (س) اشاره گردد. ضمنا در ادامه مناسبتهای ملی و مذهبی روز را در سیره و اندیشه امام جستجو می کنیم.
بعد از رسول الله (ص) که پایه حکومت را در مدینه نهاد، در میان امامان معصوم ، تنها امیرالمومنین (ع) زمینه حکمرانی وسیع تر یک شهر پیدا کرد و در متن حاکمیت و قدرت توسعه دارش به حقوق بشر احترام گذارد و شاخص ترین منادیِ ندایِ جهانی "حقوق بشر" است. اوست که توانست آنچه از "حقوق بشر" از محضر پیامبر خدا (ص) آموخته بود را به ذائقه شهروندان سراسر مناطق وسیع حکمرانی اش برساند.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.